Nu är det såhär att min dator är stendöd!!...

Nu är det såhär att min dator är stendöd!! Skulle logga in efter träningen men tangenterna reagerar inte den minsta och skärmen står och blinkar som fan. Jävla HP, visst de är väl bra datarer på sitt sett men helt ärligt nu, alla saker jag har ifrån HP har jag haft problem med från första början..(kamera, fotoskrivare, dator). Jag hoppas att min bror kan fixa min dator nu för jag är inte helt bra på dom om man säger så. Faan vad jobbigt!


wrong moment

Allting har gått emot mig idag. Exakt allting. Det började med att jag skulle upp vid halv åtta för att hinna packa ner grejerna som skulle med till Eskilstuna idag men vaknade inte äns av att klockan ringde så jag vaknade halv nio och fick smått panik.


Framme i eskilstuna för att kolla banor och bära in vapen och grejer där man skulle  vara och vänta på att börja. *ögonlapp!!* den satt inte på mitt gevär när jag tog det. Då hade lillskit markström tagit den till sitt för han glömt sin i vapenväskan. jaha tack så jävla mycket.. fick låna en ifrån Eskilstuna-klubben iaf så de funkade ju. Men jävla markströmar som BARA är i vägen och är allmänt jobbiga. inte omtyckta någonstans.

Sen blev de starttid och de gick bra allting. efter ungefär tjugo skott la jag ner geväret drack vatten och vilade i ungefär tio minuter. sen lyfta ja in vapnet igen och ställde mig som ja skulle. DÅ lägger mitt knä av helt och gör exakt som det gjorde i fotbollen för sex år sen. (det knakade och drog i hela knät och höll på att vika sig på fel håll..) inte kunde jag stå  normalt sen och därav gick allting verkligen skit!!
Vilket betyder att mitt humör blev verkligen helt galet och jag började gråta då det gjorde så himla ont att jag knappt kunde stå på benen och så började jag skämmas för resultatet och hur det gick med.,

Det här var verkligen INTE min dag kan man ju lugnt säga..

Videoinlägg

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag men ja har haft en hel del att göra med. Nu har jag iaf gjort ett videoinlägg som några av er frågat om jag kan göra för att se hur det ser ut med 22 hål i öronen..



Världens fulaste startbild hahaha och jag pratar som ett sär just nu..

Godmorgon!

....god och god, men de funkar!!

Igår var inte jag i skolan, igen, bara för jag hade någon ögoninfalmation liknande i ena ögat som kan framkallas utav att jag bär linser hela tiden. Eller det är därför och det är ungefär samma symptom som de är me vanlig ögoninflammation. Så jag låg hemma igår halvblind och kunde inte äns kolla på film, vilket sög!




Nu har jag linserna i igen på båda ögonen, haft dem i ungefär en kvart, och de börjar redan rinna och klia.....Jag som hoppades på att de skulle gå över till idag då jag MÅSTE till skolan.. Sen har jag träning i kväll också, ännu värre att missa! -Eller..?

Det är så sjukt mycket nu under kort tid så jag vet ärligt talat inte vart jag ska ta vägen eller vad jag ska prioritera som första hand.. Men en sak är säker, jag har tappat en hel del när de gäller att äta pga ut av denna elendiga stressen som ständigt finns omkring. så jag måste försöka få rätt på det väldigt snart..

RSS 2.0