Tisdag - sista praktikveckan

Känns lite tråkigt faktiskt att det ändast är två dagar kvar på InterSport. Nu de senaste veckorna har jag börjat trivas rätt bra där. Även fast att jag i början var lite skeptisk till det eftersom jag bara stod inne på lagret och satte i larm och galgar och ettiketter i kläder, väskor, kepsar och liknande. Men nu på senare tid har jag varit ute med i butiken och skapat goda kundrelationer och haft kul istället. De två sista dagarna kommer att gå rätt snabbt..
Sen har jag påsklov, då jag ska ner till min älskade Ludwig och kanske stannar där hela veckan? Det får vi se. Det är vad jag vill iallafall.


Se så kul man kan ha halv tre på natten när man ska upp halv sju. Ja jag kunde inte somna igår så jag gjorde lite småsaker.



Längesen man la upp en "ny egobild" här också. Inte blivit så många sen det blåa i luggen försvann, det ska bli bättre på det.



Nu ska jag springa ner och kolla lite snabbt med bussar, tåg och allt vad det heter. Måste sova tidigt idag också, så jag inte kommer sen igen haha!

100325 - sjuk

Sitter hemma och är sjuk nu igen.  Jättemånga som börjar med samma saker exakt samtidigt nu, som att vara sjuka, börja gymma, tänka på vad man äter och såna saker. Varför ska allting hända på samma gång ? 

Nu ska jag ner och fixa lite mat iallafall, så jag får någonting i magen idag.
Skriver senare ikväll, så länge får ni en låt av mig som ja kört hela dagen. Den är sådär bra när man är ledsen eller bara inte på bra humör. Man blir på något sätt bättre utav den.


En lite lagom smågammal bild på mig, från januari.




A Day To Remember - If It Means A Lot To You



Och en låt till, som Ludwig sjöng på när jag va där. Kan inte sluta tänka på honom..

LostProfhets - Rooftops

sjuk

Nu ligger jag i min säng och känner mig allmänt död. har något halsfluss-liknande skit, ögoninflammation och feber. yeeeey. kan man bli gladare? JA!
Tack vare detta har jag inte kunnat äta eller dricka som vanligt sen i torsdags. Jag börjar bli något hungrig här. Yoghurt och soppa säger dem att ja ska prova, men det går inte alls. Vatten är svårast att svälja i vätskeväg, så de blir mjölk eller saft med sugrar haha.

Hoppas bara att jag är feberfri nu till torsdag (förlåt Matilda) då jag ska till Eslöv i helgen. Kommer kännas lite konstigt att inte vakna till You Had Me At Hello halv sju på morgonen i morgon. Bara för det så ska jag starta den när jag vaknar i stället, blir så glad utav den låten.


You Had Me At Hello - A Day To Remember



The Theft - Atreyu


Since U been gone - A Day To Remember

Forever And Always - Bullet For My Valentine





Nu ska jag se om jag hittar någon film att kolla på, känns bara dumt att sitta och hålla för ena ögat. Varför hämtar jag inte en svart liten ögonlapp så jag kan leka pirat och inte bara med handen, som min  syster sa? Neej jag skulle inte tro det..

Seg uppdatering - igen

Har helt enkelt inte haft någon tid för bloggen på senaste tiden. Det blir lätt så nu med praktiken och allt det vad de nu heter. 

 Älsklingen har varit här för en vecka sen och de va jättemysigt som alltid. Han kom på torsdagskvällen uppe i stockholm central.  Efter att ha mött upp honom (tog ett tag då jag inte hittade helt..) så hoppade vi på södertälje tåget och satt och myste under resan. Sen hämtade elias  oss i södertälje så åkte vi med han till gnesta. Jag hade skytteträning igen. Ludwig sköt han också och var jätteduktig!
När vi var klara satte vi oss i bilen och åkte hem igen. Stackaren hade suttit på bussen i nästan åtta timmar, tycker så synd om honom.

Fredagsdagen då, hur tillbringade vi den?
vi åkte till Sydpoolen med Alex, Matthe och Elias. Linda skulle egentligen med men väntetiden på att få komma in var rätt lång. Även jag fick stå och vänta fastän grabbarna kom in direkt. Jag gick även in på barnbiljett, de frågade inte hur gammal jag var eller någonting utan bara sa det. Sen efter att vi hade badat i lite mer än tre timmar så bestämde vi oss för att gå därifrån. De gjorde vi och hamnade på donken där middagen blev.

På lördagen så vaknade vi ganska sent, vi låg kvar och myste i sängen och hade trevligt.  Sen fick jag ett sms från min bror om vi skulle åka go-kart alla tre. Så vi åkte in till södertälje hamn och letade upp stället, och upptäcker att det är stängt. Attans otur man kan ha ibland. Vi kollad bussar och sånt så vi drog in till södertälje centrum igen för att ta pendeltåget mot stockholm central där vi skulle möta upp resten av folket. Med andra ord, Alex, André, Eddy, Matthe, Agnes, Felix, Calle, och Elias. Gissa vad vi skulle göra..?
Laserdome körde vi. Typiskt bara att det var några marinsuldater dä som körde hyperseriöst mot alla.
Sen tycker jag det är lite fusk att skjuta folk genom golvet----Ludwig hahaa<3






så min helg, förra veckan, var helt underbar!

RSS 2.0