en dag kvar

Sen har jag äntligen lov! Hade rätt mycket att göra idag. Fram och tillbaka med massa nya modeller på skor som skulle ut på hyllorna, ner till lagret, och massa sånt.
Sen var de en massa strul med tågen så det  tog över tre timmar för mig att komma hem, när de vanligtvis tar en och en halv timme.

men som tur var träffade jag på Marcus och Sebastian på tåget i morse. Vi pratade om vad som hänt sen senast vi sågs och såna saker. 

Juste, jag har tagit två nya hål i öronen nu igen, kände att jag hade lite för tråkigt en kväll så varför inte. Orkade inte sitta och inte göra någonting. Det blev blodbad efter den andra som jag gjorde haha!

Nu kommer lite bilder som Matte lyckades knäppa när jag va en aning irriterad inne på skolagret när jag inte hittade grejerna, och vissa av dem va så sjukgt högt upp!



Är det tvunget att ha ända upp till taket? stegen som finns där inne  är otroligt ostabil så den står inte jag på!



De rasade på andra sidan när vi tog ner en låda, så fick springa dit och lägga dem rätt fort innan våran handledare kom in. Det räcker med en utskällning på en dag tycker vi allt.



Sen väl hemma så blev jag såklart godissugen..



Dagen har varit helt okej, imorgon är det Marias sista dag.  Så vi får väl se hur flummiga vi blir den gången. Alltid efter vi ätit så blir vi alldeles fulla i skratt och trötta som as och skrattar åt de minsta lilla. Men det är härligt de. Man ska skratta och vara glad!

Tidig morgon!

Hade en så kallad "tjejkväll" med min syster igårkväll. Vi satt och kollade på scooby doo samtidigt som vi tjuvstartade på lördagsgodiset.  medans filmen rullade så gick jag och förgade håret emellanåt. Det gock som det gick, och en färg ska snart göras om!!
vaknade runt nio idag och var alldeles klarvaken. Dock hade vi gått och lagt oss tio kvällen innan eftersom vi somnade båda två framför dataskärmen haha.




så här är håret för tillfället, det ska ändras innom kort!


Vad som händer idag återstår att se. Kanske åker jag till Tullinge, kanske åker jag till Huddinge. Ja de får vi se!

Kärlek i luften

Ända sen jag gick i mellanstadiet så har jag haft en hatkärlek till årets mest romantiska dag. Pirrig förväntan över att få en ros av blombudet i skolan har varvats ed att inte få någon. jag har pysslat fram typ 6752 alla hjärtans dag-kort och nojat över om jag verkligen har tillräckligt med mod för att lämna de till killen jag gillar. Är det inte helt sjukt att alla går crazy bananas bara för att det står i kalendern att Valentin har namnsdag? Hallå, har man pojk eller flickvän så ska man vara omtänksamåret runt?! Ska man sluta med gulliga, ömma viskningar bara för att man vaknar upp den 15 februari?

Om man är kär och galen så tycker jag att man ska skrika ut simn lycka och låta Amor skjuta sina kärlekspilar....Ja, hela tiden egentligen! Man behöver faktiskt inte köpa lyxchoklad eller skicka tio röda rosor den 14 februari för att visa sin kärlek. Själv är jag en sucker för vardagsromantik. Ett extra gulligt sms, en oväntad kyss, eller ett "jag tycker om dig såhimla mycket" när man står och hackar gurka inför tacokvällen duger alldeles utmärkt åt mig. De lyser upp ens vardag.

Vad många också glömmer bort är att kärlek är så mycket mer än bara förälskelse. Med det i tankarna så hade jag tänkt att tillägna alla hjärtans dag till att se till att tala om för min fina familj och mina underbara vänner hur mycket dem betyder för mig. Eftersom jag inte kan tillbringa dagen med min älskling så får jag ta hand om mig själv och dem runt mig istället.

Oavsett vilken dag det är så tycker jag att kärleken, i alla dess former, ska firas.

Ha en bra alla hjärtans dag!

 

Lördag

Morgon morgon. Idag ska jag iväg först till gnesta med mamma och fota när Tobias och hans lag har basketmatch. Sen ska vi vidare till södertälje där de har en match till som jag ska fota på. (om jag hittar kameran, hittar ja inte min så får de bli sugiga mobilbilder!) Det är en liten stunds väntan i södertälje med sen så jag hade tänkt ladda upp med lite gott att ha där. Men nu måste jag sticka!



Bild ifrån när vi var i Tyskland och firade pappas 50-årsdag i april förra året.

En lista

Vilken svordom använder du mest? Helvete & Fan står väl rätt högt upp.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06.30
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En resa ner till eslöv (a)
Har någon anförtrott en hemlighet för dig någon gång? Ja flera gånger.
Vad åt du till middag senast? hejhoppjagharinteätit
Kan du vissla? hahaha nej..
Tittade du på tecknat när du var liten? Absolut. Inget slår den tidens Walt Disney!
Äger du några popband t-shirts? Nej tack! Inte en enda.
När flög du senast? År 2009 när vi skulle till tyskland.
Pratar du några andra språk? pratar och pratar. kan lite engelska och lite tyska.
Har du gråtit offentligt? Definitivt.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Det finns funderingar & planer på det.
Vad har du med dig in på bion? cola & något gott att tugga på - beror på humöret, ibland ingenting!
Vad har du för väder? Snöigt & kallt.
Vilket är ditt favoritämne på gymnasiet? jadu, alla ämnena är i princip samma saker
När sov du senast på golvet? haha någon timme sen bara.
Vilken är din favorit drink? säg de.
Gillar du din boendesituation? Det fungerar, men vill bo närmare praktiken för tillfället så jag an vakna senare!
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Det beror på om folk klarar av att jag är grinig och trött.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? vissa är mer än andra.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? nej, men för att ja har musik pål.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? Jag blir 18.
Tror du på liv på andra planeter? Jag kommer från Uranus så ja.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Prata med någon, det känns lättare!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? känner bara på mig att de kommer kittlas så himla mkt.
Tycker du om att krama folk? De jag tycker om kramar jag gärna!
Äger du en digitalkamera? Ja det gör jag.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Det stör mig något enormt!
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej
Är du mörkrädd? Ja det är jag.
Tre saker du alltid har med dig? Mobilen, busskortet & nycklarna

Vad jag använder

Tidigare har jag fått frågor om vad jag har för produkter i håret, vad jag färgar med och så vidare. så jag tänkte berätta Vilka olika saker jag har i när jag  fixar håret på morgonen, vad jag vanligtvis färgar med och så vidare. 

Proffs hårspray som finns överallt, det finns nog ingen som inte känner igen den. Antingen denna eller den lila fungerar bäst på mitt hår utav dom jag har testat. Klibbar inte och lämnar inte fläckar på kläderna!


Schwartzkopf "Taft" power gelé extreme tynger inte ner håret utan  det går in bra i hårstrået så de håller sig på plats i stort sett hela dagen. Jag förstärker även med en eller två hårnålar i sidan utav luggen eftersom jag har en sån där jobbig virvel mitt i.
Jag använder sellan gelé men har jag inte vax hemma så får det bli lösningen.



Schwartzkopf "Taft" wax fungerar jättebra om man ska fixa till håret lite snabbt. Men det håller sig inte så jättelänge. Inte på mig i alla fall så det händer att jag sprayar över med hårspray för att det ska hållas.




Schwartzkopf brilliance cream är nästan alltid den färg jag använder när jag färgar. Inte samma nyans, men just den serien. Den håller länge och nyanserna är väldigt intensiva. Den bleker sig inte efter några tvättar utan den glansiga ytan kvarstår.




Directions Atlantic Blue är den blåa färgen som jag har i luggen. Bleka får jag göra ibland när jag ska få bort de gröna tonerna som blir efter någon vecka och då brukar jag bara ta någon från H&M den funkar bra ändå även om det inte är samma kvallitet som det är på Schwartzkopf produkterna. Men eftersom jag itne går runt och är blond så speciellt länge så duger den. 



Denna hårinpackningen är för färgat hår och den fungerar utmärkt och det blir jättelent och mjukt.


Sen har jag i en balsamspray några gånger i veckan med för att få bort den "slitna stilen" som de blir när jag blandar vax och spray samtidigt. En gul flaska från natusan som jag inte hittar någon bra bild på. Men den har jag alltid använt!


ja det var väl det mästa som jag kan komma på. Nu får vi se vad som händer härnäst :)

hemma igen

Nu är jag hemma efter att ha varit på besök hos Älsklingen i Eslöv.  De åtta timmars bussresorna både dit och hem var långa, men de va helt klart värda de!
nu måste jag springa och leta efter någonting att äta imorgon, sen ska jag sova! godnatt på er.

RSS 2.0