Falkenberg - Göteborg

i Torsdags förra veckan, (känns verkligen inte som en vcka sen!!) så åkte jag buss ner till falkenberg och till Matilda!
Vi skulle gå på Bullet for my valentine i göteborg på fredagskvällen i lisebergshallen. Gissa om vi var taggade? Trots att Escape the fate inte skulle komma längre..  Fick se funural for a friend iaf.
Fast vi hittade inte till hallen först!! Planka spårvagn, taxigubbe som följer efter oss med bilen när vi letar, en lollo på skumt humör, en smått rädd matilda pga mitt humör, seeen kom vi till hallen! herregud vad vi blev glada, sen kom becca och mötte oss, och daniel (hette han så?) och sofie och någon till jag inte minns namnet på :D

Alone - Bullet for my valentine


Peppade till tusen precis innan vi skulle ge oss av!






helt awesome!!!


Sen på lördagen så var de fest hos Jeppe i skogstorp! vi gick in till stan mötte upp lite folk, fixade dricka, sen till Jeppe. Haha de va en bra bit att gå! Sen sitta i nästan sex timmar i bil dagen efter med en hyper lillasyster va väl kanske ite de bästa men men!



Fjärilshuset 7 november

Var på fjärilshuset med mina föräldrar och min syster dagen efter att jag kommit hem ifrån Torsås. Åkte4 tåg upp till Årstaberg där min mor hämtade upp mig. Sen åktes det vidare!

Kommer lite bilder därifrån nu också eftersom att jag inte har någonting annat för mig.

Precis innan vi skulle gå in, jag kom in som 15åring haha! väntade på min mor för övrigt.


Skäldpaddorna som min syster stannade till och kollade på hela tiden. (bara en där nu, men de kom en till sen)







Groda!






efter den här helgen var jag väldigt väldigt trött och somnade runt tio på söndagen!


vad ska man säga?

vad har jag hållt på med? har inte haft tid att skriva här på väääääldigt länge!
nu ska vi se vart vi ska börja..

Praktiken har börjat och ja jobbar mellan 10-17 varj dag, åker hemifrån 7 på morgonen och är hemma halv åtta, helt slut! så när jag kommer hem är det duscha som gäller, äta och fixa mat till morgondagen sen är det dags att sova nästan direkt. jag kan dock inte somna jättesnabbt och det förstör väldigt mycket..

Helgen den 5 6 november så åkte jag med Ella ner till ullared och sov på vandrarhem torsdagen till fredag. Åkte vidare till torsås på fredagseftermiddagen och tog in på hotell. åt middag där, trots att ingen av oss va hungriga men vi satt med de andra i laget som sällskap. sen badade vi i polen som fanns där för att fira Danne lite som fyllde 18 dagen efter.
På lördagen var det SM!!


Vandrarhemmet Torsdag - Fredag. Elementet fungerade inte så sova med dubbla täcken och ligga som en boll för att holla värmen, yeeey!  Vi lade oss på golvet och mätte, de va 1.80 brett och 4.5 meter långt!



Vi låg och pratade om allt möjligt! sen helt plötsligt, vafnan är det i taket?!?!?
det såg helt seriöst som en stooooor snusfläck. 



Utcheckning ifrån hotellet..
(elementet fungerade inte här heller..)


Seeen va de dags att åka till hallen och göra sig i ordining. Herregud vad jag blev arg...



Det var det jag hade att säga om helgen i Ullared Torsås/Gullabo. Riktigt härligt att komma iväg trots lite småsaker som hände och att jag tydligen pratade i sömnen båda nätterna? haha..

Sitter på tåget mot huddinge nu. Precis va...

Sitter på tåget mot huddinge nu. Precis varit på läkarmottagningen i södertälje syd, men de skickade vidare mig för de inte hade grejer, dåliga eller? ;-) Sen måste ja förbi apotek och grejer wohoo! Nej imorgon är det praktik som gäller!


RSS 2.0