Fortfarande inte kopplat in datorn, och ha...

Fortfarande inte kopplat in datorn, och hade jag gjort det hade jag inte haft något internet. Därför smsbloggar jag just nu. Tänkte berätta om midsommar och sånt senare när jag kommer åt någon anslutning. Sitter i husvagnen nu och har precis varit ute och borstat tänderna. Ska strax hämta mitt täcke ute i bilen och sova. Imorgon ska vi ut på någonting, vet inte vad ännu. Ska försöka fixa mer med bilder senare. Godnatt!


Sitter i bilen med husvagnen påkopplad. S...

Sitter i bilen med husvagnen påkopplad. Ska vara borta ungefär en vecka, men vart vi ska vet jag inte. Vi är fem personer i bilen. En som kör, en som sover, två som läser och en som lyssnar på musik. Behöver jag berätta vad det är jag gör eller det självskrivet?


nyvaken

Har precis dragit mig upp ur sängen och ska börja med att platta håret. Sen måste jag fortsätta packa ner tältet och allt sånt där.

Under helgen nu, Torsdag till Söndag så ska jag och några vänner ut och tälta grilla och bada ute vid en sjö som ligger rätt så nära mig. Blir nog en rolig uppevelse trots att vissa (idioter) inte hör av sig fast att de sagt att dom ska göra det.
Men vi får se de positivt istället, om det går, att vi är några stycken så får ha kul ändå. Även om det bryts upp och man hamnar i ett tankeläge angående dessa två (idioterna) men man måste ta vara på tiden.


En bild från i Lördags förra veckan. hahah                                     
vad gör jag egentligen med ögonen!


Åker hem på söndag eftermiddag!

Dock ska vi på husvagnssemester en vecka (?) åker ner mot bohuslän, göteborg går på liseberg och lite sånt. Sen har även jag funderingar på att stanna i Falkenberg någon vecka också. Vara med vännerna som bor där, det var länge sen! Kommer kännas konstigt att inte vara hemma alls på nästan tre veckor haha, och jag och Angelique som varit med varandra i princip två tre veckor i sträck.

Men nu måste jag klä mig :)

natt

Nu sitter jag här och gör ingenting speciellt. Hungrig är jag men inte kan jag gå ner nu, då väcker jag dem som sover. Jag får allt vänta till i morgon när de e vakna!


Idag har det inte hänt allt för mycket. Jag tog bussen till Åby vid femtiden och mötte Angelique. Vi skulle bada borta där vi tänkt att ha vårat "midsommarfirande" eller vad man nu ska kalla det. Vi gick från busstationen, två och en halv kilometer lite drygt. Fram och tillbaka. En promenad med en massa skratt, pratande. Och från min sida: Illamående... Ja de luktade KOSKIT hela vägen och så säger Ange: "Det luktar varmt bajs, de måste de gjort nyss juh" och jag var sååå nära på att spy just efter hon sa det.

Vi gick ner till vattnet, doppade tårna och det var iskallt fortfarande! Vi klarade av att doppa ner hela fötterna, men längre gick det inte. så vi la oss på bryggan och solade istället.







Bilder ifrån förra sommaren. Haha det där håret alltså, guuud vad man syndes överallt. Men jag gillade de, och saknar de lite faktiskt. Men jag hoppas att jag kommer lyckas med mitt nuvarande hårprojekt  :)

10 juni 2010

Godmogon, klockan två!?
haah är man trött så är man. Eller rättare sagt kan man inte sova så. Jag gick och lade mig halv tolv igår för att sova ut hela natten så jag kunde vakna vid halv elva idag. Men jag vaknade hela tiden utav en massa konstiga drömmar jag hade och temperaturen hela tiden ändrades från varmt till kallt, lamporna höll på att blinka. Så det slutade med att jag drog ur alla kontakter i hela rummet, på med musik och hörlurar och sen kund jag sova. Grejen var bara de att när jag gjorde detta hade klockan redan hunnit bli halv fem på morgonen och jag hör min brors väckarklocka gå igång. Jobba för han, sova för mig!

Nu sitter jag på baksidan med min lillasyster och har precis ätit frukost. Smörgåsar
med ost och gurka och saft haha. Snart ska jag ut och spela fotboll med henne, hon sitter redan och väntar med bollen..

Senare idag ska jag åka och bada med Angelique på åbynäs, om det blir av nu då jag vaknade rätt så sent haha.  Får väl se vad man hittar på. Måste hitta en bikiniöverdel också, att det ska vara så förbaskat svårt!! Får köra på BH sålänge..


Morgontrött?





Haha nej nu ska jag sticka, uppdaterar senare!


du väljer vem du är


När det är något som handlar om dig själv är det bara du som bestämmer vad du gör. Antingen går du din egen väg, dina föräldrars väg, eller dina vänners väg. Vilken väg du än väljer kommer du att stöta på konflikter mer antingen dig själv eller personer i din närhet. Jag kan inte påstå att mina föräldrar föredrar att jag har de konstant färgade hår jag har framför mitt naturliga blonda hår, men de accepterar det. Likaså har jag världens underbaraste vänner som accepterar mig för den jag är, trots att de kanske inte skulle klä sig/se ut som mig själva.

Jag har valt min väg själv. Alltid varit farscinerad av färgglada hår, udda men matchande klädkombinationer och mer än gärna tänja gränserna när det kommer till make up. Jag har arbetat mig uppåt och jag har kommit rätt så långt på vägen och idag kunde jag inte trivas bättre med mig själv nästan. Jag är nästan sams med spegeln, nästan med min garderob och mitt undermedvetna, och tror på att lyda det.

Jag har valt att vara en utstickande individ. Allt runtomkring en förändrar en som person, nya människor man stöter på ändrar ens sätt att tänka, nya saker man ser ändrar ens syn på gammalt (vi som skämdes för hur vi såg ut för några år sedan när vi tänker tillbaka).
Självförtroende är inget man bara hittar på eller har. Det är något man bygger upp själv. Jag skapar mitt genom inspiration från andra personer och deras stilar, tankegångar och vad de står för och tänker: Den där personen ÄR ju som mig på riktigt. Man känner sådan sjuk samhörighet och förståelse när man verkligen hittar sig själv. Och självklart kan ALLA göra det.


Tillåt er att bli inspirerade, kändisars kläder/karaktärer i filmer/en drömbild av person ni skulle vilja vara kan räcka för att du ska finna känslan, och hitta dig själv. Du väljer om du färgar håret ljust/mörkt/blått. Du väljer om du står ut eller ställer dig i skuggan. För vi bor i ett land, där det faktiskt är tillåtet att se ut precis som man vill, och ha vilka åsikter man vill.

Var den DU vill vara


Nybadad

Precis kommit ut ifrån badrummet. Så skönt att bada bubbelbad i en och en halv timme med en mysig film!

Nu måste jag fixa i ordning på mitt hår så att det går att fixa någorlunda bra till i morgon. Då är det även skolavslutning som gäller! Vi firade Angeliques student igår. Bara vi två som drack dock.. Vi satt i parken i södertälje där de hade någon spelning. Poliser kommer fram och frågar hur gamla vi va, fick visa legg och lite sånt där. Sen så gick de vidare och kroppsvisititerade en annan. Alex och Elias drog hem vid halv elva medans vi stannade kvar för att ta kvart i tolvtåget i stället.
Så vi går in mot centrum och sätter oss. Efter ett tag kommer det fram en kille i våran ålder som var helt packad och repeterade samma saker hela tiden.

Sen när vi skulle hem var båda två helt slut, men ändå så glada hela tiden.
Dock försov vi oss lite i morse. Men det gick bra ändå.

Nu ska jag försöka mig på en sak, får se om de funkar :)

RSS 2.0