Snart är lovet slut!

Allmänt trött man är idag. Inte gjort så mycket mer än att städa rummet, tränat, och ätit en massa fillidutter.
Sen har jag ju pratat med älsk i tele också. Guldvärt!
Imorgon är det en månad. Tiden bara flyger iväg medans man står och vinkar till den.
Snart är lovet slut. Men det var verkligen välbehövt. Jag ångrar ingenting av vad jag har gjort under lovet.
Även om jag råkat sova bort två dagar. Men är man trött så är man.


Hjälpte älsk att fixa blogg idag också. Ni kan ju kolla på http://cammelito.blogg.se/
så skulle han nog bli glad (:

*~SLUT~*

Osäkerheten styr

Har ni någon gång velat något riktigt mycket,  fast sen har känslan utav osäkerhet smygit sig på och fått dig att avstå?

Det hände mig idag. Jag blir irriterad på hur människan fungerar. Om man vill något varför kan inte allt mod bara
sammlas på ett och samma ställe så man "kommer till skott"?

Hur kommer man över den tröskeln... Hur passerar man den gränsen där det säger nej, så man tillslut vågar.? Jag vet att jag har jäkligt svårt att komma över min gräns. vet inte hur man ska komma förbi... Någon därute som har haft samma känsla, och vet hur man ska lyckas styra den känslan så man slipper bli styrd utav den?

Jag känner mig som så mesig när jag inte kan ta steget, när jag inte kan få min kropp, min känsla att lyda mig. Vet innerst inne att det bara är att göra det, första gången är alltid värst så är det väl med allt här i livet? 

 

Osäkerheten på mig själv får mig att avstå från saker jag vill</3


Två underbara dagar.

 Sitter och avreagerar mig hemma hos Ange. Förklaringen varför skriver jag inte här för då blir jag "dumförklarad"!

Idag var ja barnvakt och åkte en svart sopsäck haha. Byggde lite tunlar i snön, mini gjorde det i alla fall. Det blev ju så klart kallt efter ett tag, så ja försökte få henne att vilja gå hem hehe.  Hade hon inte gått med på de hade jag inte kunnat åka till älsk senare idag. Har vart med han nu i princip  i två underbara dagar. Krille vad me idag också, det blev som de blev.
Men imorn åker älsk till stockholm och ska va där tills söndag. Buhuu :´<
Men men, sånt man får leva med. Nu kan jag iaf messa/ringa. Vilket underlättar en HEL del.
 
Saknar han så de gör ont i kroppen.

*~SLUT~*

Mysdag

Idag vaknade jag av att min kära syster *host* hoppade på mig för att jag skulle vakna och gå ut och åka pulka med henne. Ja jag är barnvakt idag igen.. Så det var bara at fixa sig och klä på sig och gå ut. Det var ju flera små barn där, så varje gång vi skulle åka skriker hon "se upp i backen, tusen hål i nacken". Det blev lite störande efter ett tag eftersom att dem andra sa samma sak.

Efter ett tag blev vi trötta på att åka, så vi gick hem och åt snabbmakaroner och kollade på svampbob fyrkant på nikelodeon. Sen ut i backen igen. Men denna gång hade vi choklad med oss. Det var mys.
Snart tror jag

Förövrigt idag ska vi (jag och den lilla) åka och träna i Gnesta. Sen efter det måste vi vara kvar där för att mamma ska rida och ja va tvungen att följa med för att ta kort när hon hoppar -.-
jag har ridigt tidigare när jag var liten, kommer fortfarande ihåg den kolsvarta hästen jag brukade ha: Pepsi.
Men sen blev jag allergisk mot damm så det varade inte länge. Så ja får allt hoppas på att det går bra och att hon ska rida utomhus, så att jag inte får andnings problem så att jag inte kan vara med älsk imorgon. Bara att hoppas.
Nej nu ska vi kolla på Harry Potter! ha det bäst.

*~SLUT~*

Barnvakt

 Nu har jag bara haft tråkigt och ändrat lite på designen på bloggen. Vet inte om den blev särskilt bra, men får fixa den i morgon.
 
Jag har varigt barnvakt idag!! vi gick ut och åkte pulka. Tobbe var med ett tag också.  Ja åkte två gånger sen stod ja o frös haha. hade inga vantar^^
Men dem hade kul i alla fall.  Sen hade vi det lite mysigt och satt och kollade på en Harry Potter film. Hon somnade i mitt knä..
Nu sitter jag och längtar sönder!!!<3
och fryser ;__; men de gör ja jämt tydligen. 

Min drog idag har varigt Rammstein, Evanescence och Him<33
Och älsklingen som alltid<3

Skönt att det är lov nu i alla fall. Kan man ta igen sig, och sova så mycket som möjligt som man annars inte brukar hinna med att göra. Och jag har lovat mig själv att jag inte ska plugga någonting alls under sportlovet. Hehe får väl se hur det går. Om jag blir stressad eller så utav det måste jag juh. 

Jag är som jag är. Just nu.
jag kommer att bli vuxen. Låt mej få skrika och springa min väg
jag kommer att återvända. Låt mej få hitta min egen väg,
jag kommer ändå att söka. Låt mej få snubbla,
jag kommer att resa mej. Låt mej få deppa och vara sur,
jag kommer att bli glad igen. Låt mej få hitta ett eget liv,
jag kommer ända att lämna er snart. Låt mej få ha hemligheter,
jag kommer berätta dom sen. Låt mej inte bli sårad,
jag litar på er. Låt mej få prata när jag behöver,
jag klarar inte det här själv. Låt mej få gå när jag är redo,
men släpp mej inte helt. Låt mej få komma igen och vara liten, när jag inte alltid vill vara stor.

*~SLUT~*

Normal??

som ja alltid har i baktankarna, vad är normal? Ordet normal finns men vad betyder det? Ingen är
 normal och det är bra! Som Bill skriver måste vi alla sticka ut med våra FINA personligheter. Som alla här vet att du har, en bra och fin och mysig personlighet.Det är originellt att inte bry sig! Låt mig berätta hur.
Om alla nu försöker vara idealet, så blir det rätt main-stream tillslut, om då alla är idealet, så måste ju någon sticka ut. Jag söker mig till
folk som sticker ut från mängden, inte bara utseende mässigt (You got fluffy hair^^) Utan även personligheten (Vi har weird humor :c)

The point being att även om alla är "speciella" på sitt sätt så försöker de flesta likna idealet, även killar. Jobbigt är det ibland, ibland så vill man inte ens.

I alla fall vaknade ja klockan åtta idag men har legat kvar i sängen till halv ett, för att  ja har en himla huvudvärk och fryser som bara den. Haft ett helt gäng sjuka drömmar inatt...  Tur att de  inte var på riktigt *_*

jag hoppas verkligen jag mår bättre imorrn så ja kan vara med älsk på måndag. saknar han som tusan<3.

*~SLUT~*

hiih

nu har jag pratat med min egen lilla älskling i tele i nästan en och en halv timme<33 längtar verkligen tills på måndag om de går<3
var med han i tisdags i onsdags, föräldrarna fick damp när ja kom hem men det var det fanimej värt som tusan<33

förövrigt har jag sportlov nu! men de verkar nästan som om alla hade förra veckan.. men men spela roll. hoppas att man kan tilbringa tiden med älsk så mycket som möjligt<3
nu sitter jag med småföretagande a framför mig. ska skriva ner inköpskalkyler för ett gym. inte så kul men jaja. kommer mer skrivet ikväll. P&K på er!

~SLUT~

Nu blir jag arg på er.

Nu blir de ett klagoinlägg..,
Jag har inte alls någon ätstörning. Det är faktiskt jobbig när ni på pekar att det måste vara så. Att det är därför jag är liten, och inte kan äta jämt. Sluta.
Vissa kan inte titta på en pizza äns utan att gå upp i vikt på direkten. Medans andra kan äta jätte mycket godis varje dag utan att äns gå upp de minsta lilla gram. Det har med änmnesomsättningen att göra, inte något annat.
Det känns exakt lika dant för en smal person som lite tjockare när någon kommernterar en.  Till exempel när den lite tjockare sträcker sig för en kaka  så säger någon "Du kanske inte borde ta en kaka till, du som är så tjock"? Eller när en mindre inte vill ha, och någon säger "Du som är så smal, ta en kaka till - du kan behöva lägga på dig" VET NI HUR DET HÄR KÄNNS FÖR PERSONEN SOM FÅR KOMMENTAREN KASTAD PÅ SIG?!  Man får massa saker kastat rakt upp i ansiktet. Det svider.  Kanske inte för er, men tänker för. För mig spelar ingen roll om jag så äter en hel tårta själv, jag kan inte gå upp i vikt.  Det är  faktisk jobbigt. Även om man inte visar det på utsidan. Men det tar verkligen på krafterna när ja skriver det här. Ja vill inte gå in på det här mer nu för ja har bara fått massa skit om det här i 2 dagar nu. Jag har alltid varigt tvungen att tala om att jag inte ville bli kallad för lillen, mini osv. Alla är inte normalviktiga. Till nästa gång, tänk er för. Folk mår inte bra av det här, varken på utsidan eller insidan..
Hoppas ja aldrig mer behöver säga det här.  

Förövrigt så var jag inte med älsk idag :´<. Satt fast i östertälje så de gick inte:´<. Men i morn så<33 :>

~SLUT~

tidig morgon

Uhu bussen går om en halvtimme. Satt m
med enegelska uppsatserna hela kvälen igår kväll. Nu ska ja bara skriva klart två sidor om totem pålar, Intresant, nej.
Idag ska ja va me älsk :D om de inte blir förhinder..
sen efter de blir det nog till att åka hem och plugga till försäljning och service provet som är i morgon. Men som tur är behöver man inte plugga så mycket på de,
för att det är sista lektionen typ så kan läsa på alla muppade raster vi har överallt. Nu ska ja fixa håret, hare bäst!
~SLUT~

Lasedome


Jag kom precis hem nu 02.04. Har Varit på Laserdome i stockholm med Elias, Jonas, och Fredrik. Det var faktiskt kul :D
Första matchen körde vi själva. Sen kom det tre personoer till. Då körde vi alla mot alla. Jonas jagar Elias på en raksträcka och jag kommer från sidan och ser ingen alls.
kollar åt raksträckan och ska springa och ställa mig bakom en vägg. Då kommer Elias i full fart. Båda springer ju så vi springer in i varandra, sen flyger jag vidare in i väggen. de gick som det gick, nu har ja ont från ögonen och ner till överläppen, känns som ja nästan brutit näsbenet haha.
trodde ja hade tappat en del av  tänderna me. Men det hade jag inte gjort. Den här grejen man har på axlarna, hans sån fick ja i pannan.

Fixade lite, drack lite cola emellan, de andra laget väntade på oss under tiden. Sen var ja med i resten av kvällen. Jag är jätte lätt skrämd. Fredrik smyger som tusan o varje gång ja såg han
skrek ja tydligen till lite. Sen gick ja in i väggen x-antal gånger efter det haha. Kul var det i alla fall. 150 spänn för 4 timmar, ingenting.

efter drog vi till donken och käka, ja åt glass maha.
Sen var det dags att gå ner till tunnelbanan och åka hemmåt. fram med remsan och stämpla. hoppade av vid T-centralen och skulle mot södertälje. ja sa då att jag skulle till  stockholm söder
i stället för södertälje c. så åkte hem på en stämpel i stälelt för tre :D

jag kan till lägga att jag även denna gång var kortast :D men det har sina fördelar, jag hade lättare att gömma mig än dem andra.
Men Elias och Fredrik till exempel, dem är två-tre huven längre än mig :D
Men jag fick ändå plats i bilen på vägen hem på ett lättare sätt än vad Elias gjorde som satt som en makaron.

JUSTE, jag har setat i en flyttkartong idag också :D i skyttehallen. Elias undra om ja fick plats där i, han lyckades övertala mig. sen provade han själv också. Lådan blev lite större om man säger
 så, eftersom att han är något längre än mig.
Men idag har jag i alla fatt bevisat en sak. Att vara kort är inte alltid fel :D
Jag ska nog passa på någongång den här veckan att försöka vara med älsk någon gång<33
många tycker nog att vi skulle vart idag, men det blev inte som planerat.
Hoppas ni har haft en bra alla hjärtans dag, för det har jag!

~SLUT~

Alla <3ns dag

Nystädat rum, glad, ochh hyper.
jag ska om en liten stund gå till lokalen och fixa lite.

pratade med älsk idag och blev glad :D
Hoppar hon, hoppar han.
Hoppar han, hoppar hon.
du betyder så himla mycket så du förstår inte. jag är så glad att jag har dig<3

Nu har jag bestämt mig, jag ska med på laserdome idag. Får se hur det går. Skriver mer om det senare när jag kommer hem eller imorgon.  måste först ta mig in till stockholm med brorsan men de e inga problem, måste bara fixa en remsa först, eftersom att jag bara har ett terminskort så kan inte åka på helger.
 .men nu ska ja till lokalen, hörs

~SLUT~

*_*

Jag är så jäkla trött, orkar knappt hålla ögonen öppna nu. Jag vill bara gå och
lägga mig men trots att jag har suttit med skolböckerna i ett par timmar
nu så sitter det inte än.
Det är försäljning och serviceprov på måndag, herregud!
saknar älsk<3

*~SLUT~*

Ingen skola idag

Åååh vad jag hatar hölöbussarna. Det märks att det är fredag den 13e idag. Skulle ta tio över sju bussen till skolan, men den kom inte. Åtta bussen och halv nio bussen kom inte heller. Sen smsar ja med Kate, och vi har inga lektioner alls egentligen. Vi skulle ha en håltimme på två timmar och tio minuter, men då skulle vi istället gå till en tursit byrå och fråga lite saker.
Så det är ingen mening att åka två timmar för att göra någonting som tar tio minuter. Ledig. Skönt? nej nej kanske är skönt att inte vara i skolan, men måste göra en engelska uppsats om totem pålar, två små engelska förklaringar,  turism, småföretagande, svenska och lite till. Så det är en del att göra om man nu säger så..

Har inte vart med älsk nu sen i onsdags förra veckan :´< Känns som år. Varför ska alla vara sjuka samtidigt, när en blir frisk blir resten sjuka. Får hoppas att vi kan vara på en hel del på sportlovet i alla fall<33.

Imorgon är det lördag, Farmor kommer nio på morgonen, så ingen sovmorgon. Sen blir det till att tralla iväg ill skyttelokalen och ta bort ALLT därifrån. Den ska byggas om.

Laserdome vet jag inte om jag ska med på. Visst de låter kul, men vi är bara tre personer.. Jag, Jonas, Elias.
Sen vet ja inte om jag hinner på grund av skolarbete. Kanske ska vara med någon annan på kvällen, det är ju ändå alla hjärtans dag<3

Men nu ska jag återgå til mitt lilla pluggande om totem pålar -.-

*~SLUT~*

The collapse

Tillbaka från träningen.
gick hyfsat bra ända tills vi skulle städa haha. Vi ska ränsa hela lokalen nu för att den ska byggas om.
vi tog bort alla snören som tavlorna åker fram och till baka på. Man blev inte bara LITE svart om händerna.

Sen skulle vi gå hem. Då har de stängt av den väg som jag och bror min brukar gå för att komma hem. Så vi genade över grusplanen.
det var glashalt under snön där. så han knuffar ju självklart till mig, så jag tappar balansen och
ramlar ner på rygg och blir liggandes som en sköldpadda utan att komma upp ><.
nu har jag väldigt ont i ryggen för det. Yes, ont i ryggen funkar ju asbra när skolan är byggd på trappor, trappor och åter trappor.
För övrigt så ska vi åka tillbaka till hallen på lördag och tömma allting som är där.

Sen kanske Jag, Jonas och kungen köra laserdome :D Men det är typ inte säkert att jag ska med dem, men jag funderar på det.
om jag inte har något annat att göra.
Farmor kommer den dagen på morgonen också, jag vill inte precis vara hemma med henne och resten av familjen på en lördag.
hur kul e de, kolla typ melidifestivalen med dem, sen byter dem till typ "vem vill bli miljonär" eller något sånt.
Inte precis vad jag vill.

Jobbig dag sådär



Skola idag igen då. Slapp engelskan idag, ååh vad det var skönt, kunde sova en timme till :3
Svenska första lektionen. de va ganska lätt, vi har sett halva filmen Troya. så nu ha vi fått varsin "gubbe" i den som vi ska skriva lite om och sen redovisa muntlig
på måndag. jag fick Nike (uttalas Nik) men den ända fakta jag fått fram är att hon är segerns gudinna, sen kommer de bara om märket NIKE. sen hade vi estetisk verksamhet. jag halvsov mig igenom
den som vanligt. vilket jag borde sluta med haha. men den är tre timmar lång den tar aldrig slut. det är inte tråkigt eller så bara jobbig.

har inte vart me älsk på en vecka nu :( han har varit sjuk jättelänge, och jag har varigt tvungen att åka hem och plugga. Tror inte att det går att va med han denna vecka heller.
Fan att min farmor ska komma på alla hjärtans dag också klockan nio på morgonen. förstör allting. men jag kan ju i och försig försöka smita iväg. om han kan va de vill säga.
saknar han verkligen. alltid så himla glad efter att ja vart med han<3.

idag är det sista träningen i Hölö. eftersom att hallen ska rivas och byggas ny. så nu får man flörta lite med Elias så att man får skjuss till Gnesta där vi ska vara istället haha.

Pratade med föräldrarna i nästan tre timmar igår innan jag fick gå och lägga mig. sen kunde jag inte somna ordentligt. somnade fyra och gick upp sju. Hej hopp så jag är en zombie idag!

36 kilo igen, måste upp. men går ju ner hela tiden haha. måste prova den där drickan som ja fick recept på av Rasmus. men det lät så äckligt med banan, ägg, mjölk och oboy pulver i.
men ja kan inte säga hur de smakar förän jag har provat den. så ja får väl smaka någon gång när jag hinner.

nu måste jag plugga. har prov i försöljning & service på tisdag, inlämning på turismen på måndag, matte, engelska uppsats, fakta om Nike (Nik)
så haido.

*~SLUT~*

**

jaja jag har inget sammanhang i det jag skriver. men jag skriver bara av mig lite. vad som nu poppar upp :D

Måste uppdatera oftare

Nu är det så att det är väldigt kallt. Jag sitter och skriver
detta med fingervantar och halsduk på mig. Elementet är jättevarmt,
 så det kanske är ja som håller på att bli sjuk ?
 Det är jag ju i och för sig på olika vis.  Men vem är inte det ?

jag måste gå upp till 47 kilo innan april. Vilket inte är speciellt kul
 för jag väger 38. Jag vill inte bli klassad som at jag har en ätstörning.  
Jag tycker min mage och mina lår är jättetjockatjocka. Så jag tycker jag måste gå ner
i vikt. Men jag måste snarare gå upp. då kommer dem bli ännu fetare. Buhuu.  iaf, jag kan inte
bara äta mcdonalds
 och pizza hela tiden för att gå upp. Då får jag ju bara en massa fett på
kroppen. Och det kommer jag inte långt med. För då måste jag träna bort det,
och då bränner jag ju allting jag har gått upp, och så är jag på samma ställe igen.

Pratade med Rasmus för igår om det där med vikten och att
jag inte kan äta. Skulle prova någon sorts mjölkdricka med ägg och banan i
 :S får väl prova det någongång så fort jag har köpt bananer. nu ska jag ner och se på när folket här hemma äter.

~*SLUT*~

RSS 2.0