09-05-17

Nu får jag skärpa mig här, inte skirvit någonting på¨jättelänge.

Igår hade vi gäster här hemma som skulle fira pappa eftersom han fyllde år när han var i tyskland så firade vi han dag i stället. 
Alla var pratglada utom en som knappt kunde gå själv. Hon var lite läskig fatkiskt..

Sen blev det snack om att vi skulle dra på bio och se "änglar och demoner" efter att dem hade dragit. Vi hade fått fyra fribiljetter som skulle gå ut idag. Men pappa sofie och jonas gick,  för jag drog till Tumba för att spela innebandy i stället :)
Sen kom jag hem vid t10-tiden, Åt lite pommes och hamburgare! Ställde mig i duschen och sen la jag mig i sängen och somnade direkt då klockan var halv 11. Sen vaknade jag inte förän klockan 3 idag så jag var nog ganska död när jag gick och la mig igår :) Sånt behövs också, att man sover ut lite..
Jag tänkte ha en slappar-dag idag med en massa film och chill med lill syrran. Men eftersom dem andra utom jag och hon skulle dra till gladö där vi har vår sommarstuga, så måste jag tvätta och hänga ut tvätten på tork!!
Kan det bli tråkigare?  Jaja det är väl sånt man får leva med.

Måste även göra klart svenska repotaget om Epilepsi som skulle lämnas in i måndags förra veckan.. Men det går bra ändå.
Så himla skönt att man är ledig på onsdag torsdag och fredag nästa vecka.
 Vad ska man hitta på att göra dådå-.
Nu måste jag springa ner och ta hand om torktumlaren..

*~SLUT~*

Mor och dotter dag

Läge att skriva lite här va??
Mor och dotter dag i dag i Huddinge. Hjälp att hitta lite kläder inför sommaren. Guuud vad tråkigt det var. Men jag blev lite gladare när hon sa att hon ville hem.
Nej men det var väl mysigt. Att gå runt på stan och leta efter kläder till henne och ta det lite lugnt och varva ner. Blivigt ganska så uppstressad nu eftersom det är nationella prov i engelska på tisdag. Jag klarar inte riktigt av den pressen.

Nu ska jag kolla lite på en film sen ska jag gå ut och vara med Julia :) Sen får vi se vad som händer--

*~SLUT~*

RSS 2.0