09-03-29 efter träningen.

Det gick inte alls bra idag. Blev bara besviken på mig själv. Men det gick i alla fall  bättre än i Eiskilstuna..
Det märks att mamma har kommit hem nu. Så fort hon kommit innanför dörren börjar hon klaga på allt och alla. så min syster kommer in till mig och gömmer sig under min säng för att slippa få skäll. Hon klagar inte egentligen på någonting, men hon gör det bara. Man tror att man har gjort världens fel och mår dåligt över det. Men då är det bra med Jocke som jag har pratat med idag i övet fyra timmar i telefon med. Behövde verkligen prata med någon om allting som händer.

Snart åker jag i v'äg till Tyskland också. Onsdag natt klockan tre åker vi hemmifrån.
Hinner inte med allting som jag vill göra. Uppsatsen tar tid. Men om jag inte lämnar in den innan jag åker blir ja underkänd.
Sen har jag förälskat mig i ett par DC skor också.
Men vi får se vad som händer och fötter.

Nu ska jag vänta på att jonas kommer hem med jäst som ja sen ska använda för att göra pizza med lillsyrran,  

09-03-29

God morgon solstrålar! Här är man supertrött....men det är ju söndag så jag är på någorlunda bra humör.
 
Igårkväll när jag hade pluggat så mycket till uppsatsen i svenskan om william shakespear att jag tillslut förvandlades till typ....en som babblar om vad han höll på med hela tiden, så la jag ifrån mig boken och började städa istället. Det behövdes. Jag har så mycket småsaker överallt, och den där jäkla klädhögen blir ju bara större och större. Man har ju en plats där man bara slänger av sig kläderna som inte är smutsiga än men som man inte orkar lägga tillbaka in i garderoben. Och den där klädhögen bara växer och växer, det spelar ingen roll att man städar undan den för den är tillbaka nästa dag ändå. Förstår ni vad jag menar?

Nu  och städadejag i alla fall ganska så ordentligt och nu ska jag försöka hålla den ren. haha lycka till. Men nu ska jag väl gå och klä på mig och se om jag hittar någonting att få i mig.

*~SLUT~*

09-03-26

Klockan ringer. Jag sträcker mig efter den för att stänga av den. Men den är inte där. Den stod vid andra sidan utav rummet.  Så jag skulle ta  mig dit för att stänga av den, mina ben sov fortfarande så jag ramlade ner i en hög på golvet. Sen så kunde jag stå upp igen. Stängde av klockan och gick och la mig igen då jag tänkte, det gör inget om jag ligger i fem minuter till. Då somnar jag om och vaknar en halvtimme senare av att min mamma kommer inspringande i rummet och säger "och när i helvete hade du tänkt att stiga upp". Kollade på klockan. Yes bussen skulle gå om tjugo minuter. Panik.

 Hade rast i nästan tre timmar  timmar sen som man bara satt på en bänk och pratade om allt möjligt mellan himmel och brända köttbullar som också kan vara rätt så jobbigt ibland.
Den sista timmer var vi en massa flummiga och satt och skrattade åt absolut ingenting.

Hade marknadsföringsprov idag också. Det gick bättre än vad jag trodde att det skulle gå faktiskt.
Saker som man inte räknar med blir man extra glad över.
Skrattanfall av "torkade gubbar" är nog det bästa som har hänt idag.
Sen efter vi slutat så skulle jag vänta på mamma vid tälje hallen. Hon skulle komma halv fyra. Och eftersom klockan bara var kvart i två så åkte jag med Kate hem en stund och hade mysigt där med fika och killsnack.

Men nu så ska jag försöka sova lite. Upp till tio över sju bussen imorgon. Hatar att vara morgontrött vissa gånger då de kan ta upp till en timme innan hjärnan är inkoplad så att jag kan prata och allt det dära. Går runt som en zombie och fattar ingenting av vad jag gör! 
Godnatt på er :*


*~SLUT~*

Heron

Vaknade av att jag fick ett knä i magen idag. Min syster hade lagt sig i min säng kvällen innan och jag orkade inte flytta på henne.
I alla fall vaknade jag fem minuter innan veckarklockan. Låg och väntade på att den skulle börja pipa klockan åtta.
Skulle åka till Heron med några.
Gick up, fixade mig och sen väntade jag yttligare ett tag för att gå ner till bussen mot södertälje. Sen gick jag runt där och väntade på tåget mot stockholm (stuvsta).
När jag väl var där mötte jag Rickard och Elias.
Matthe hade ändrat sig först om att han inte skulle med, ändrar sig hela tiden. 

CS-turnerings-final. Ser Micke där också, de va lite kul eftersom att jag inte har sett han på hur länge som hellst.
Tror jag ska börja spela igen snart.. Men det får vi se.

Efter ett tag gick jag och Elias och Rickard och spelade biljard. Visst är det bra om biljardbordet står på en plan yta??
Sen kommer Alex dit, pratade lite. Sen gick vi neråt och kollade på CS-turneringen igen. Då kommer Matthe efter ett tag, Kände typ inte igen honom för han hade mössa på sig.

Vi gick och åt lite. Sen gick vi och köpte biljetter till "Mannen som hatar kvinnor". Jag är inget stort fan av svenska filmer, men den här var faktiskt ganska bra. Alex pratade ganska så mycket och min mobil ringde stup i ett. Jag vet inte hur många gånger vi blev tillsagda om att va skulle vara tysta i bio-sallongen. Några på raden framför flyttade även på sig.
Jag gillar att jag kan halvligga ner i dem där stolarna med fötterna på baksidan av ryggstödet på stolen framför.
Haha, Alex hade sina knän lika långt fram som jag hade mina fötter när jag halvlåg ner och han satt upp. Tror att han satt rakt också..

En flumdag har det varigt, men det behövs det också

*~SLUT~*

Fredag den 13e

Nu kom jag precis hem efter att ha varigt på bio med min lillasyster. Vi kollade på "Pettson och Findus - Glömligheter"
Den var faktiskt söt. Kom hem precis hem innan vi skulle åka iväg, va bara upp på rummet och lämna mp3 och hämta pengar sen drog vi. Hon var jätte sprallig timmen innan den började. Ni vet då från att man hämtat biljetterna tills att filmen  börjar.
Så vi gick bort till Fantastico och köpte lite smågodis till filmen. Det var mysigt. Om man nu glömmer bort alla dem där popcornen som hon kastade om kring sig när hon satt och skrattade. 

Inte märkt av oturen så mycket idag faktiskt. Men i vissa fall så kan det vara en turdag. Det var  mer som det för mig idag.
fast, höll på att bli påkörd när jag gick hem men snabb som jag är hoppade ja ner i diket.. Men nu ska vi vara possitiva här!

Nu sitter jag med småföretagande och en monster bredvid mig. Energi till att plugga (Y) eller någonting sådant.
Om en liten stund ska jag kolla på "Bolt" med brorsan. En riktigt mysig dag idag med massa filmer och en massa mys.
Älskar sådanna dagar<3

*~SLUT~*

Tisdag+Onsdag+Torsdag

Nu har jag varigt väldigt inaktiv på ett tag. Jag ska börja blogga mera igen!
Nu blir det lite kort berättat om hur de senaste tre dagarna har varigt.

Tisdag.
Stod och väntade på bussen som skulle komma 7.13 men den kom 7.49. Lite kallt och irriterande att stå ute i kylan och vänta så.
Kommer in på svenskan i alla fall så att man slipper sitta i skolan helt själv för att alla andra är på lektion..
Sen efter skolan åkte jag hem till Kate. Hade kul där med allt som vi hittade på. Vid sex tiden så åkte vi ner till arbetsförmedlingen och kollade in ett tag på sommarjobbsmässan. Herregud var rörigt det var där. Tror inte vi var där mer än en halvtimme. Jag stannade och pratade med folk från gamla klassen, det var typ det jag gjorde där. Kate gick och kollade på sommarjobben, jag prata me folk. Gillar vårat sammarbete ibland.  Åkte hem till henne igen. Sen blev vi höga på vanlig cola och drev en aning med folk. Heeh, det kan hända att vi gick lite långt med vissa. Förlåt för det. Sen skulle vi äta mackor, ost, skinka. sen va det någonting mer som vi inte visste va det va. Vi vågade inte prova det heller! Hon fråga sin mamma på ryska vad det var för någonting. ko-tunga. Vi åt det verkligen inte nu.
Sen åt vi glass och tårta, Alexseii fyllde år. Tjejsnack hela kvällen typ :) böhövligt. Jag blev astrött jättesnabbt så ja tog ur linserna och gick och la mig. Meningen var att vi skulle ligga i sängarna och småprata innan vi somnade. Men jag decka direkt.,.


Onsdag.
Vaknade av "Whispers in the dark" vid 10 på morgonen. Vi gick och åt frukost vilket jag aldrig gör hemma även om den är viktig. Men jag märker ingen skillnad om jag äter det eller inte. Vad åt vi till frukost då? Tårta, glass med fruktsallad, cola, oboy, jordgubbar och kiwi. Sen blev vi hyper igen.. Haha värre än på tisdagen då vi knappt kunde gå.. Sen åkte vi till skolan och hade bild. Fyra personer var vi på den lektionen. Vi satt och väntade på att klockan skulle ticka en aning snabbare, för vi skulle ha utvecklingssamtal. Läraren frågar mig och Kate var vi bodde. Jag sa var jag bodde sist. Hon frågar om hon hade frågat det innan. Nej säger jag, men att det är många andra som har frågat men att de inte vet att det finns ett ställe som heter så.
Men jag vet vart de ligger säger hon då. "Det är jättemysigt där, man kan gå fritt runtomkring och klappa kor, det är så mysigt". Tack för de, blev utskrattad efter det haha. Men men bo ute på landet kan vara ganska skönt ibland faktiskt.
Sen var det utvecklingssamtal och det gick förvånandsvärt bra jämnfört med förra gången. Det skulle ta cirka trettio minuter men det tog bara tio. Hade ingenting mer att säga haha.  Sen åkte jag hem till hölö igen. Skulle plugga var det tänkt men somnade stup i ett när ja la mig i sängen..

Torsdag.
Skolan igen då. Bussen som skulle komma 7,13 kom 7.19. Inte lika lång väntan  som sist. Men den var ändå försenad.
Mötte älsk utanför skolan på morgonen. Har varigt en liten stund med han under alla dessa dagar i veckan på raster och sånt som vi har gemensamt. En liten stund i alla fall. Sen var jag med  han efter skolan också. Det var kul.  Nej men nu måste jag plugga lite i småföretagande och turism. Ska vara klart imorgon. Men ni får ha det bäst, och jag lovar att jag ska uppdatera oftare :*

*~SLUT~*

Fillidutter



 Jaha vad har hänt idag? Varigt i skolan sen halv 9.
Dagen började med ett prov i småföretagande, jag tror det gick bra, men jag kan ju ha helt och hållet fel.
Sen hade jag matte med massa ekvationer sen slutade jag för dagen vid 11. Visst är det kul att bussen utanför skolan går 11.03 och bussen hem från centralen 11.02?
Så fick gå runt och leta efter någonting som jag kan ge pappa när han fyller 50. Eller så gör jag någonting med min bror, typ en sak från badå. Sen gick jag och väntade på andra bussen som inte skulle gå förän 12.17. Det var så segt att bara stå där och vänta, så jag gick runt ett tag till. Vem träffar jag inte på då om inte Micke. Det var ett tag sen. Haha.

Jag har gått och ätit på en massa fillidutter hela dagen men nu är den slut..
Kan verkligen inte sluta med dem.

Jag vill färga håret snart igen, om jag orkar! är det någon som har ett förslag?
jag har hört rött, blond, svart, men jag vet inte alls.
Men nu ska jag göra mig i ordning för att gå till Simon och alla andra. Vi ska fira Jocke som fyllde sjutton i tisdags.
Ska vara där vid åtta så måste skynda, ska möta upp Ange innan också. Puss på det!

*~SLUT~*

4/3-09

Tjohoo på er!
Igår innan jag gick och la mig  igår för att sova så tänkte jag att ja skulle ställa om väckarklockan så att den skulle ringa halv sex i stället för sex, så att jag kunde ligga vaken ett tag extra i sängen innan jag gick upp.
Det gick inte alls. Jag somnade om vilket inte var planerat. sen vaknar jag igen kvart i sju, då var det panik att fixa sig, hitta grejer för bussen gick tio över sju.
Åkte med Nathalie och Bea, pratade om bläckfiskdansen och allt möjligt. Sen i järna hoppar Camilo på bussen också. Han var trött som vanligt, men vem är inte det en morgon när man ska till skolan?
Framme i södertälje ser vi att Ella hoppar av bussen också, vart hos Martin, såg inte henne på bussen.
Så vi pratade med henne en stund medans vi väntade på nästa buss, och hon på sitt tåg.

Såg en sjukt vidrig film på engelskan idag. Första lektionen. Dem mixade chicken nuggets, pommes, cola och sen drack dem det, sen drog dem till med pistolen (två fingrar i halsen) och spydde upp det igen. Sen gjorde dem så med allt som har med korv, kött, fisk, kyckling och allt sånt att göra. Blir så äcklad. Sen skulle vi prata om hur människor i USA äter och hur dem borde äta. Fick se en annan film om hur man till lagar en Tiger orm
 uppstoppad på färska grönsaker. Allt i detalj. Mysigt, nej. Ser fortfarande dem här filmerna i huvudet.. Tack för de!

Kom hem och dem andra skulle äta, jag satt och petade i maten, de var korv (som dem också hade mixad o geggat med i första filmen) Mådde jätteilla när jag såg vad som fanns  på talriken. Mamma tror att jag bantar också. För jag går inte upp i vikt som jag borde. Men jag struntar i det nu. Jag mår bra som jag är. Även om jag är undernärd. So what? Jag är ändå samma person om jag så går upp lite, så vad spelar det egentligen för roll.. 

Jag gillar att busschaförerna kan vägarna. UTAN att behöva stanna i en korsning och fråga en som går över ett övergångsställe om vägen.. Den som svarade visste inte heller vägen, så vi åkte genom hovsjö, södertälje syd, södertälje hamn, runt moraberg och sen ner till centralen igen. Då bytte jag buss så att jag kommer hem någongång. Vem vet hur länge den där bussen hade tänkt yra runt. Det brukar ta 50 minuter att komm hem men idag tog det två timmar och en kvart.

*~SLUT~*

21:49

I skolan på lunchen åkte Jag, Begym, Denize och Kate till undomsmottagningen i södertälje.
frågade lite om lite vi ville ha hjälp med. sen åkte vi tillbaka till skolan igen.
Tio minuter kvar innan vi började och vi hade inte käkat. Begym & Denize orkade inte. Så ja följde med Kate in i matsalen, hon åt och jag drack ett glas mjölk. Bra sammarbete va?

Var me Camilo idag efter skolan då. Eftersom att jag slutade ett istället för tre. så då kunde jag smita iväg och vara med han :)
Vi hade de mys och lyssnade på hiphop hahah ><.
Sen åkte jag hem. Gjorde lite småföretagande som är ganska lätt.

Pinsamt ja glömde nästan helt bort hur ja loggade in på datorn i skolan!!!
Världens minneslucka efter lovet haha.

Nu ska ja vara social med älsk i stället. Hare bäst!

*~SLUT~*
 

Minneslucka.

 Sitter i skolan och har Information & Layout A. 
Inte världens roligaste ämne, fastnar överallt för att jag inte riktigt vet hur man ska göra..
Ska göra en tabell om tre olika företag med avstånd före och efter text. Yeah right.
 Dagen började bra med  Bea och Camilo på bussen. 
kanske ska va med han idag om jag nu inte får läxor
Men eftesom att jag slutar tio över ett idag så går det nog :)
 
Längtar redan.
Men nu ska jag forsätta med information & layout så att jag får sluta. ska gära klart kapitell 9 som jag för övrigt nyss började på.

*~SLUT~*

09.03.02

Happy day idag!
vaknade av en duns emot dörren vid halv 6 om att jag skulle stiga upp.
sen blev det till att leta efter hårspray i rummet, men den var slut, så tog mammas. Hon tar min så hon får skylla sig själv. <

Blev lite förvånad imorse när jag såg att Ella åkte bussen som kom från mörkö 7.13. Sen slog de mig. Martin bor ju där *kachiing* Pratade med henne för att hålla mig vaken, så att jag inte skulle glömma att hoppa av i Järna. Somnar på den där hämska bussarna. Hamnar i någon sorts koma. Helt och hållet borta efter jag åkt buss.
Sen va ja  hos älsk ett tag, åkte bussen tsm till skolan runt nio. 
Yay.
Slutade fyra idag, bussen gick inte förns fem i halv sex. Så tralla runt i centrum bara för att få tiden och gå.
På med hörlurar och musik. När en låt tar slut precis hör jag någon som skriker: LOLLO!!
 Det var Andreas och Johan som kom. Pratade med dem en liten stund, det var jättelängesen jag såg dem båda två,  så de var jättekul.
men eftersom att det snöade slask eller liknande så ville ja inte stå där allt för länge.
Andreas skulle även iväg och klippa sig. får se hur det blir.  :)

Snart så ska jag iväg och fika med Anna och Mika. haha. Mika-Fika.
Såå en bra dag med massor av folk! kan det bli mycket bättre än så här?
Ja det kan de, om Kate kommer till skolan imorrn såklart. Men det bästa av allt imorrn, är att ja ska träffa älsklingen igen innan skolan. Kommer vara lite död. men det får man allt ta.

*~SLUT~*

090301

Jag känner mig så jävla ensam idag. Jag har ju inte ens Emil här nu, den lille
kotten som alltid gör mig sällskap. Sen råkar jag gå förbi spegeln och
börjar asgarva när jag ser vad spegeln visar.
Haha. Tur att jag kan skratta åt mig själv iallafall.   


Men annars är det en väldigt bra dag. För det är en månad med älsk<3
Har varigt glad exakt hela dagen och ingenting kan få mig att må dåligt.
Var även på båtmässa i älvsjö med föräldrarna och syrran. det var en ursnygg vattenscooter där. En grön Kawasaki.
Sen en grön/svart Yamaha. Ååh va ja gillade dem. Dem var ju gröna :) Kommer nog upp bilder på dem på http://sanyori.bilddagboken.se/p/main.html?

Nu om en liten stund, ska ja hjälpa mamma med hennes telefon hon köpte idag. En sony ericsson W595. Hon har inte haft någon
innan som man kan koppla in i datorn och skicka över musik och bilder och sånt där. Så ska försöka lära henne de.
Får se hur det går. Haha.  

*~SLUT~*

RSS 2.0