stress!!

precis hemkommen men hinner inte skriva så mkt mer. måste  hinna med en massa saker
En sak sääger jag om detta.. Mer tid? blää vill ha lov nu! det är inte alls lång til kvar och jag orkar verkligen inte tänka igenom hur många fler saker det är, blir bara depp på det och de vill jag inte bli nu när det är lite svårare tiden.
Dags att sätta igång antar ja..
och jag kommer säker faila på ekologiprovet och realismen, vilket betyder omprov. och sitta på omprov är det värsta som finns. hatar det verkligen.
  • omprov realismen/modernismen
  • prov antiken/medeltiden
  • naturkunskap - ekologi
  • körkortsteori fas C + F + sluttest
  • småföretagande B uppgifter
  • samhällsprov
  • projekt/företagande gruppuppgift
  • prov småföretagande B
  • prov arbetsmiljö/säkerhet
  • Prov Näthandel B
  • Reklamblad på ett café
  • författar redovisning
  • svarta katten kompletering









    Väldigt intressant inlägg va?.. Kommer någonting annat senare när jag hinnit få undan lite saker.



091125

Sitter och har svenska. Ska egentligen sitta och leta efter informration om någon medeltids författare, eller okey 1930-talet men i alla fall. Längesen ändå så det skiter jag i.

Vad händer idag då? jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra ännu..
*Åka med elias till träningen
*Hem och plugga
*Dra till tullinge/huddinge
*Kanske gå och kolla upp handen som fortfarande är något blå från i måndags, och reaktionen som blivit som en fem-krona. jag-och-min-sjukhusfobi! Kommer nog tveka så fort jag ska gå in genom dörren och springa där i från i stället.. hehe 
*Hem och sova
*Fixa i ordning rummet inför helgen!

ja det var några saker som jag inte kan välja mellan.. Men nu måste jag gå och ha min sista lektion!

blä

legat hemma och varit sjuk idag. Sängen och ett hoper med filmer har det blivit med. Kunnat äta har jag inte heller gjort. Känns som om armen kommer lossna om inte det blåa försvinner snart. Håller kanske på att bli förvandlad till en smurf? Isåfall har det redan gått på håret och handen och en del av armen.

Ska alldeles strax lägga mig för att få lite sömn så jag kanske drar tillbaka till skolan imorgon. Visst att jag varit sängliggande hela dagen men det är inte samma sak som att verkligen sova. Ludwig gjorde dagen bra igen.
nu måste jag rusa, internet dör.
Godnatt!



.

hahaha samie skickade en video alldeles nyss. Dör av skratt varje gång jag ser den, visst är det synd om henne men riktigt kul!




Juste, är även med om en liten tävling med "årets blogg" på adadas blogg där hon kommer att välja ut några stycken som blir 

vaccination



Då så var det måndag igen. Helgen gick ganska segt men ändå segt på något vis. Även fast allting inte riktigt gick som det skulle så känner jag mig riktigt nöjd. Fast ute i skogen, utan något internet och knappt någon täckning på mobilen. Så har inte kunnat uppdatera här sen i torsdags. verkligen stuckit i fingrarna haha.  I lördags va jag nere i huddinge centrum med mor min och kollade runt. inte mycket hittat utom på bolaget då, hehe.  På söndagen var det packa och åka hem i stort sett. Kvällen va helt klart bäst, tillbringade den med att prata i telefon med ludwig hehe.

Skola idag då. Satt och sov igenom mig på första lektionen vaknade av att vi skulle upp till datasalen en kort stund.
Lunchdags, ingen vidare mat att äta i matsalen utan man gick in kände lukten och vände om direkt haha. Så jag, Sejla, Babilonia, och Rawan gick och åt så kallade "mackor" på Skepparn´s. De va ju fan två meter långa!! haha tog hundra år att äta upp dem. sen gick Sejla för att ha historia som inte vi andra har. IV-val. Så vi övriga (va taskigt de låter att säga så..) gick ner mot centrum och gick runt på stan en liten stund. Väl tillbaka till våran fotografiska bild där vi skulle sitta och redigera bilder på datorn,  så är våra datorer upptagna så vi kan inte göra någonting. Fanns inte tid till att gå ut och fota saker eftersom att vi skulle ha våran vaccination en timme senare. Så vi sätter oss i klassrummet och stojar oss. skrev grejer på tavlan, satt och spelade olika spel på mobilerna alla med ljuden påslagna. jag lutar mig med stolen bakåt så att den lutar mot elementet och lägger benen på bordet framför. SOMNAR!

Sen vaknar jag av att någonting piper högt som bara den och Rawan som tror att det är en beatbox låt står och dansar till den. jag börjar skratta åt henne och Babilonia hänger på. Plötsligt kommer våran lärare inspringandes och säger att brandlarmet går. -det är bara en låt på mobilen säger Rawan. Men det visade sig att de va brandlarmet. hahah ååh vad vi skrattade åt det sen!

Men ett stort skratt övergick väldigt snabbt till en mer seriös nivå. Vaccinations-dags.
Letar reda på klassrummet där det ska vara och sätter oss för att vänta. Två stycken kommer ut och håller sig för armen tårögda med en pepparkaka i handen. Rawan går in först av oss tre. Hon kommer ut lika glad som alltid och påpekar att det inte kändes mer än ett litet stick. Så jag gick in efter henne. De kallar in två sköterskor till när de såg min hälsodeklaration. Bara för den där jävla astman..
De sticker till och sen är det klart. "ta en pepparkaka och ett glas saft och sätt dig här utanför i tio minuter och vila så vi är säkra på att det inte händer dig någonting". Visst jag sätter mig där bredvid Rawan och väntar på Babilonia som gick in. Känner hur armen först somnar, sen går det över till att den blir kall som is. Efter någon minut kunde jag inte greppa någonting med den handen längre.  Den kvarten som gick, var hemsk.
Mina vänner är så bäst, tack för att ni finns och för att ni alltid får mig på bra humör. Guldvärda!


Nu har jag vilat ett tag och mår bättre. Sitter och äter chokladbollar som jag inte orkat rulla utan bara själva smeten eller vad man ska säga att det är. Delar jag med mig? Nej inte idag.
nu ska jag ta det runt resten utav kvällen och titta på film eller någonting. Kommer säkert somna ganska tidigt.
Men det är väl bra att man gör det någongång antar jag. 








Torsdag

dagen har varit lite sådär halvskum. Började med att prata om praktiken som vi ska ha i åtta veckor efter julen.
Det gick väl si och så, får se var jag hamnar. INTE i södertälje har jag sagt iallafall.
sen hade jag en håltimme i ungefär tre timmar. så jag och sejla drog först till datorerna och satt där ungefär en halvtimme. Sen skulle de stänga för lunch. Drog vi ner på stan i stället och kollade runt lite där. Blev långtråkigt efter ett tag eftersom att ingen av oss kunde göra någonting då pengarna rullar in i morgon..
så tillbaka till skolan och lyssna på musik i en timme och en kvart i de obekväma träsofforna.
Jag orkar inte sitta normalt som alla andra så jag lägger mig ner på min jacka som kudde. och vad händer efter fem minuter? jo jag sover. Fan vad ont jag hade i kroppen efter det säger jag bara!

Sen leta bok till uppsatsskrivning i svenskan och kolla på naturfilm som jag också slumrade till på. Måste sluta somna överallt!!

Gillar videon i denna


Sen upp till Huddinge lite snabbt och lämnade lite grejer till Sara, sen möter man upp Robert och elias vid stationen. Drar vidare till tullinge och käkar lite. Dem tänkte gå i skogen med mig bara för att jag är så jäävla mörkrädd.  Sa även att de kunde bära mig upp för backen. Vi gick till slut upp den vanliga vägen efter lite gnäll ifrån mig hehe. 

Kvällen är i alla fall bra. Lyssnar på musik jag inte hört på ett tag och det väcker minnen som man aldrig vill glömma bort!

Efter att jag pratat med den bästa en liten stund till, ska jag sätta mig och titta på Zombieland.
Många som säger att den är bra, så varför inte ge den en chans :)

Arlanda

vaknade vid sju för en gångs skull, lite sovmorgon. wohoo säger man då!  Skulle på studiebesök på arlanda flygplats med klassen med syftet turism. Åkte till södertälje där jag skulle möta upp resten av klassen för att ta kvart över nio tåget mot stockholm central. När jag kom dit blir jag mött av sarah som säger att tåget har blivit inställt så vi får stå och vänta på nästa tåg som går halv. Inte så farligt tyckte jag. Precis när jag sa det började det regna! Blää på det, så snabbt in och vänta på pressbyrån haha. sen går vi på tåget till slut och är på väg. Kommer till centralen och ska gå till arlanda express tågen. Först hittar vi inte dit men efter att ha gått fråm och tillbaka några gånger så.  Två och en halv timme skulle det ta att åka dit, sen ska man ju hem igen. Aldrig att ja gör om den resan frivilligt. Fast det skulle inte vara något fel med att åka liiite längre, som tar något längre tid, tvärtom faktiskt.


jaa vad ska man säga om arlanda express tågen då? såg ut som ett flygplan lite gran fast i tåget då. Bekväma säten som va lagom stora så att jag kan ligga ner i dem! Det skulle jag inte ha gjor, för rätt som det va somnade jag där jag låg. Vaknade lite senare av att i stort sett hela grupen sitter och skrattar åt mig. Vad har jag nu gjort? tänkte jag, somnade ju bara.. Jo de va ju som så att jag hade pratat jävligt högt. Först hade jag mumlat, sen hade jag nästan skrikit ut Jabba-dabba-doo i sömnen samtidigt som jag höll på att glida av stolen haha. Det lär gå runt imorgon då danny spelade in när jag låg där och snackade!

Väl framme gick vi in till donken. Körde alla beställningarna på en gång eftersom att vi inte behövde stå för kostnaden. De blev fel tre gånger, springa dit och klaga, få nytt, klaga igen, sen höll de på sådär.. Och vad händer när vi äntligen har fått rätt och jag ätit upp och väntar på de andra? Tittar ut genom fönstret så man ser flygplanen lyfta och landa, sätter armbågarna i bordet. Fanny knuffar mig i ryggen så att ja visste att vi skulle gå därifrån, Då damp jag ner i bordet. Ja hade då somnat där med. Fan va pinsamt att somna överallt! inte bara jag hoppas jag?



sen va de rundur i två och en halv timme - inga kommentarer!
Signalfel och elfel på tågen är ju roligt, eller inte. Ersättningsbussar som kör för sakta så man missar övriga bussar e inte heller så lajbans. jag kom ju hem iallafall.

Sen belv det hem och göra det som man ser på andra bilden - plugga! Och städa.
Men nu ska jag inte göra det mer, utan jag ska prata med den bästa så mkt som möjligt innan mitt internet dör,
sen ska jag sova.
natti naitti

dagen som blivit

klockan är halv fem och jag är precis hemkommen från gnesta. Provade med att annat gevär till att börja med eftersom det jag brukar använda va upptaget av en liten sittskytt. Körde tjugo skott med ellas. Sen gick jag tilbaka till den blågröna som blev ledig. Haha den kändes lätt som en leksak direkt efter ja de andra som är något tyngre.
Det gick väl sådär, ska inte klaga.
Får väl se vad man ska hitta på idag då, utom att lägga sig tidigt så man kommer på körkortsteorin som jag inte varit på fem gånger i rad nu haha. Nu vet jag vad jag ska göra, plugga till ett prov som är på tisdag, blää på det!

Dagens bästa:
samlade mod till att ringa en när jag vaknade (<3)
smurfen är tillbaka
blir så lätt glad när ja får söta sms

Dagens sämsta:
grått och kallt ute
saknar folk (<3)
inte kan svara på smsen

Dagens låt:



Snow began to slowly fall, dancing down. And when angels sway and snow hits
your face. you're still beautiful.
My tears melts your ground. But this snow white surface remains. You smile and makes it all okay. Flakes dancing in the wind. Melts on your cheeks. Your still beautiful in my eyes

Autumn turns to winter. Winter covers the grounds. Snow dances and you melt me
So, in my eyes You're still beautiful.

Lördag


just idag känns allting skumt, jag vet inte vad jag ska tänka eller vad jag ska känna. allt får bli som det blir, jag orkar inte.
jag vet inte vad det är men idag är jag inte glad alls.



Fuck life for the moment.

Fredag den trettonde

Jag har tagit en bloggpaus utan att det egentligen var planerat. Har inte hunnit uppdatera och inte haft lust heller, men måste ju skriva att jag lever. Men ni är ju så jävla negativa (absolut inte alla, vissa är helt underbara) men man får ju lust att bara skriva FUCK YOU i ett inlägg, men jag väljer att istället skita i er som måste klaga, har ni inget bättre för er än att gå in på min blogg och bli sura över att jag inte uppdaterat?

Skönt   med   helg!   Men vad ska man göra på den då? innebandy på lördagen kanske, och skytte på söndagen typ. Förstår inte folk som påstår att jag är en sportnörd haha.  Håltimme i två och en halv timme efter lunchen, så jag och sandra drar upp till huddinge och går runt där ett tag. Efter ett tag kommer det fram en liten tjej o 12-13 års ålder och frågar om det är jag som är sanyori som bloggar. herregud tänkte jag, som inte är allt för van vid detta då det inte är så himla många som läser här. Så jag blir helt stum och kunde inte få fram ett ljud. Då säger sandra lite snabbt, ja det är hon det. Den lilla tjejen blir jätteglad och frågar lite hackande fram om jag kan skriva "ha det bra emilia, kram sanyori" på ett papper som hon sträcker fram. Så ja gjorde det och hennes leende när hon tittade ner på papperet där ja hade skrivit, haha hon sken upp som en liten sol!        Lite sjukt att folk kommer fram sådär, det va lite småläskigt faktiskt. Att den har spridit sig? ja jag vet inte. skriver för skojs skull om det jag vill inte för att jag känner mig tvingad till det.







Nu är det är mörkt ute och ovanligt kallt inne som det inte brukar vara, inga fönster är uppe.. Mysterium!
Jag får slå på elementet. Vad element måste känna sig utnyttjade. Nu är jag trött och vill skriva en dikt om element.

Element, element du ska alltid finnas kvar vid min sida.
Element, element du ger värme åt mig och mina närvarande.
Du är varm på insidan men ditt ytliga skal är kallt som stål.
Element, element du får ingen kärlek tillbaka, ingen som ger dig värme.
Människor kommer och går, vrider på dina känslor och ditt inre best hur dom vill.
Du bara sitter vid ditt hörn och gör som andra vill, att vara du måste vara som att bo underjord
Jag är ett element

Haha se vad man kan flumma på när man är trött och galen som jag är just nu.
Blir en film nu antagligen och sen blir det sängen! Ha det bra

Trolltrött


Det är inte alla troll som är elaka, vissa är faktiskt snälla.
En morgon så vaknade det lilla trollet Sanyo tidigt, fast än hon bara ville ligga kvar under mosstäcket som hon sytt i sommras. Hon tog ett blad, stort som en stenbumling, och begav sig ur sin varma och sköna grotta för att plocka bär hela dagen lång. För snart är vintern här och då behövs det faktiskt ett stort matlager med rötter, bär och svampar. Ute i skogen mötte trollet sina kompisar Yakii och Miju, tillsammans så skrattade  de hela dagen lång. När solen stod som högst på himlen hade de ingen aning om, eftersom att det regnat dagen lång. Men ovanför molntäcket sken solen och torkade upp regnet, så även om det inte regnade så låg molnen mörka kvar över himelen. Eftersom att detslutat regna tog de alla tre en paus och lade sig ned i den fuktiga mossan för att vila en liten stund. Den lilla stunden blev allt längre och de tre små trollen orkade inte längre plocka bär, svampar eller gräva efter rötter. Så de lyssnade på vattnets droppande från löven, trummade på stubbar och sjöng, samtidigt som de dansade. Speciellt Yakii och Sanyo, med tiden som gick kom det två andra troll oxå, som oxå ville dansa. Tiden gick alltmer och snart var det dags att traska hem med alla bär som plockats under dagen. Sanyo fyllde sina flätade korgar av gräs med allt som plockat under dagen och begav sig hemmåt. Hon åt och sorterade bär efter sort och färg och snart så var det mörkt ute, himlen färgades sakta mörkblå och molnen skingrades. Monen sken svagt frasm mellan molnen och snart var det dags att sova igen. Trollet Sanyo kröp ner unde mosstäcken och somnades nästan genast, så mysigt. För imorgon är det en ny bärplockar dag och då behöver alla de små trollen vara pigga o glada igen, Natti natt.

091112

Äntligen hemma efter en lång dag med massa springande i trappor, upp och ner.
Idrottsprovet kändes som om de gick riktigt bra, bättre än vad jag trodde faktiskt. Men så kan man ju tro, när man får resultatet blir de ett helvete bara. Men de får vi se.

redovisningenidag.
vi skulle skriva historier i skolan två och två och sedan redovisa i grupp. eftersom jag och bambe skulle skriva ihop blev våran såååklaart mycket oseriös.

den handla om nicolai som skulle gå hem från skolan och stötte på en tant som låg på gatan och när han sedan skulle hjälpa tanten upp drog han av hennes hand och slängde ner den i brunnen och sen lyfte han tanten som sedan gick av på mitten. sen sprang han iväg och märkte att ryggsäcken hade blivit ovanligt tung. när han skulle se efter  i väskan kom det upp en tvåhövdad pyton orm som bet honom. han tog upp ett rep ur fickan och virade det runt ormen och red sedan hem.
för att sammanfatta det lite snabbt.

jo sen skulle vi ju redovisa det. Bambe började läsa men jag fick snabbt ta över eftersom hon börja skratta så in i helvete så de inte gick att fortsätta. Sedan skulle jag läsa och efter varje mening fick jag avbryta med en 5 minuters skratt paus. vi garvade inte åt själva historien i sig utan för att den va så jävla dålig och alla andra va typ seriösa förutom vi. plus att det inte går att hålla skrattet medans Bambe sitter mitt framför och garvar ihjäl sig..skratta är ju härligt men jobbigt  vid fel tillfälle hhaha


nu ska jag i alla fall ta att städa rummet lite, det behövs haha. Skriver någonting senare, haido

They always try to pull you down

Det finns så mycket som ingen vet, ingen som har en susning om hur dessa små ord kan få en att må så himla dåligt på insidan. Att dessa orden, gör så där rinner några tårar längst kinderna, och bara fortsätter rinna. Att det är någon tuff liten brud på andra sidan skärmen, som bara hoppas på att jag blir sårad på något sätt, och inte har en susning och inte bryr sig om att denna tjej möjligtvis kan börja må så dåligt att hon kan göra alla möjliga saker, som inte egentligen är så bra i längden. Inte har något bra att säga än att bara hoppas på att personen mår dåligt, för dem mår mycket bättre inombords av att såra andra som redan är nere i skiten.

Att man gråter varje dag , för man saknar en liten bit av sin själ. Den som alla andra tar död på genom att säga en del saker om andra personer. Att det kan faktiskt få en att må så himla bra, det har jag faktiskt inte en aning om varför. Men tydligen gör det de , och då får jag väll tåla det, men det är verkligen inte mitt fel, att jag inte är tillräckligt stark för att hålla mig vid liv längre.


I walk with shadows

Du har fått mig att gråta och du har fått mig att le.
Det är tack vare dig, jag har lärt mig att se
Att livet kan vara dåligt, livet kan vara härligt.
Och nu säger jag detta helt ärligt: Det här känns förjävligt.

091111

Sitter i skolan och har en lång rast. Det finns ingentning att göra så haha jaa så kan det gå. Ska ha samhällskunskap om en timme ja längtar verkligen dit, eller inte!
Men det finns någonting annat som jag verkligen längtar till. Allt jag ser, allt jag hör Din röst, ditt skratt, du har ögon som berusar en natt så jag väntar, ja jag väntar om tiden vill ifatt. 

Igår hände det inte så mycket annat än att jag somnade på bussen när jag skulle hem. Den gick till norrvrå och sen vänder den och åker till södertälje igen. så när jag vaknade var jag någonstans mella järna och södertälje hahha. Så fick allt vänta till ja va framme där och senare ta en annan buss. Tack vare de så tog min resa hem fyra och en halv timme i stället för en timme. Är man trött så är man! När jag kom hem slängde mig i sängen och och låg där ett tag. Var helt död efter dagen, kan man inte vara kan tyckas eftersom att jag sover i bussarna, men då blir ja som en zombie istället. Sen läsa igenom massa viktiga papper, ringa runt till massa störda människor som bara upprepade vad dem sa hela tiden. 

Idag är det onsdag. vilket betyder träning i gnesta. sen efter det måste jag verkligen ta itu med att läsa till idrottsprovet och naturprovet som är i morgon. Intressant va? haha nej. 
 

Vill sova

Oj vad trött jag är idag, trots en ganska ordentlig sovmorgon. Jag vill bara ligga kvar under täcket hela dagen lång och göra absolut ingenting. Men så kan man ju inte göra!.. Nu blir det frukost och sen skolan!

Är det någon fler än jag som tycker att höstterminen gått oerhört fort? Alltså det är snart jul!
2 veckor och 4 dagar till första advent. 5 veckor och 2 dagar till jullovet börjar.

Måndag

Hej och hopp. Vaknade fem över sju vilket inte var så bra haha.  Struntade i teorin helt i stället  och satt hemma och gjorde lite så kallade hemuppgifter samtidigt som jag inte förstod varför min mobil inte ville fungera som den skulle. Uppdaterade den men ingen skillnad. Skumt att den funkade helt normalt igår kväll och i natt men inte på hela dagen.  Suttit i telefonkö till tele2 nu i två timmar och nu tar de inte emot flera samtal idag. Så ska väl prova med att stänga av mobilen när jag går och lägger mig, funkar inte det så får ja ringa dem hela dagen när jag kommer hem sen. Eftersom att ja måste göra det med hemtelefonen! Usch vad segt det är!

Dagens låt. Harder than you know - Escape the fate



Skolfotona kom hem idag också. Fotografen har gjort fel haha.
Jag och babilonia står och skrattar som bara den eftersom att carlos sitter och gör kaninöron på sandy men når inte riktigt. Då hade fotografen precis fått i ordning kameran och det som behövs. Och precis när vi står och skrattar som mest knäpper han av en testbild. vi kunde inte alls hålla oss för skratt så när den va tagen ramlade vi baklänges båda två haha. Så tittar han på bilden på datorn och säger oj den här bilden kan vi ju inte ha, vi tar en ny. Och försök att vara lite seriösa nu. Så han tar en till bild som blev bättre. Och vilken bild är det man får hem?  Testbilden såklart!
Den kommer ju att vara med i katalogen och skit så jaa jag är jätteglad att jag ser ut som en skrattande zombie på den bilden. Ja jag var lite trött.  Glad att texten på tröjan jag hade på mig inte syndes haha.





Ja såhär kan det gå. Jag och Bambe är bäst när vi ramlar haha! Här ser man även lite utav vad det är vi två inte kan hålla oss för skratt för.



091108

tävling tidigt i gnesta innan. Och jag somnade överallt hahah. ändå somnade jag tidigt igår kväll.
hölö: 2487 mot gnesta: 984
fast dem hade två eller tre skyttar medan vi var sju. Men lite kul ändå. och jag satte personbästa även o jag var sjukt trött och sköt lite för snabbt!

When I hear your voice Its drowning in a whisper
It's just skin and bones There's nothing left to take
And no matter what I do I can't make you feel better
If only I could find the answer To help me understand

Sometimes I wish I could save you And there're so many things that I want you to know
I wont give up till it's over If it takes you forever I want you to know

That if you fall, stumble down I'll pick you up off the ground
If you lose faith in you I'll give you strength to pull through
Tell me you won't give up cause I'll be waiting if you fall
you know I'll be there for you.

denna del av en text får mig att tänka till en hel del,
men trots det är det inte den som har gått om och om igen idag. Utan denna



Lördag

Seg morgon. Men det va skönt att vakna halv ett för en gångs skull. fixade mig och lite sånt där.
Skulle egetligen dra och köra innebandy i Tumba vid två men jag orkade inte ta den bussen. Känner inte för det idag.
Så jag ställer mig och bakar! Ofta man hör det från mig eller? haha. Så det blev fyllda bullar. De kanske inte blev lika fina som på bilden i kokboken, men hur ofta blir dem de egentligen? de smaka som de skulle i alla fall. 

Nu sitter jag här med en svenska uppsats som ska vara klar om ett litet tag. Bara tre sidor kvar och det är så himla skönt att äntligen bli av med den. efter den blir det lite företagsekonomi sen är det slutpluggat för idag! haha sen måste ju jag gå till sängs tidigt i kväll då jag måste upp vid sju eller tidigare eftersom jag ska vara hos Ella runt nio tiden. Tävling mot Gnesta nämnligen. Vi ska lätt vinna över dem! Hoppas de har fått ihåp lite fler skyttar nu till sitt skjutlag. Annars är dem två mot oss sju. Då kan vi skjuta typ fem skott var medan dem skjuter 20 var. Då är det inte lika roligt längre.
Ahaa okey, 40 skott under en timme och en kvart. Jag kör på 40 minuter eller snabbare. Senast drog jag alla på 29 minuter och det var en fjuttig liten poäng i från mitt personbästa. Får väl se hur det går med den saken.

Sen efter det ska jag nog möta upp Angeliqe och dra vidare till stockholm ett tag. Om nu bussarna/tågen går som dem vill det vill säga. Det är ju ändå söndag. Det är de som är nackdelen med att bo i hölö. Då vi inte har någon tågstation så måste vi förlita oss på bussarna. Tiderna      är      sämst,     spelciellt    på    helgerna. Dem går med två tre timmars mellanrum! och alla bussar, spelar ingen roll vilken dag det är, har en förmåga att åka förbi stationer som man ska stanna på, åker förbi där folk ska på, åker tio minuter för tidigt, åker för sent så man missar en himla massa tåg och får vänta en till två timmar till. Men nu ska ju jag vara glad att det går bussar överhuvud taget. oj, vad hände där, någonting positivt haha.



Avundsjuka är något som är jobbigt allra främst för den som den direkt drabbar men även för omgivningen. När jag var yngre hade ja väldigt låg självkänsla. så kunde jag känna avundsjuka. Även lite nu. Oftast på tjejer som vågade ta för sig, som var duktiga på vissa saker mm. Men sedan lärde jag mig att bara för att de gör bra saker, så hindrar det inte mig från att också göra det. Och om jag istället glädjs och unnar dem det så mår jag bättre och kan berömma och visa det och det kommer ju alltid tillbaka. Jag har mina bra egenskaper och andra har sina. Inget tar ifrån den andre något och det är så bortkastat med energi att känna avundsjuka.

Idag känner jag sällan avundsjuka, och gör jag det så letar jag snabbt efter orsaken och försöker förstå vad som ligger bakom. Men jag missunnar aldrig människor något utan glädjs med dem och visar det, på riktigt. Inga falska glädjerop utan jag blir verkligen glad. Och jag blir så glad när mina vänner glädjs med mig och berömmer. Tyvärr har jag haft en del människor i mitt liv som aldrig kunnat glädja sig åt det som gått bra i mitt liv, och som inte heller stöttat mig i svåra stunder. När du själv ger och ger men aldrig får något tillbaka så käns det inte som äkta vänskap så de personerna räknar jag inte som en del av mitt liv idag. Jag har försökt och försökt gång på gång men när man aldrig får något tillbaka så undrar man varför man ens bryr sig. Jag är inte långsint på så sätt att om de skulle be om ursäkt och ändra sig, så tar jag såklart emot med öppna armar. Men det tär i hjärtat av att alltid känna sig underlägsen eller knappt få en syl i vädret. Hur svårt man än har det själv, så mår man inte bättre av att missunna andra människor deras lycka. Vi går alla igenom svåra tider och det vore så mycket trevligare om vi alla kunde glädja oss OCH stötta varandra, utan att hacka, snacka skit och förstöra. För det slår alltid tillbaka på en själv.

Testa får du själv se, älska eller hata. Det är faktiskt bara att bestämma sig

hemma

Inget internet från nedervåningen fortfarande.
Sitter och tar från min brors nu hahaha. Lite stygg får man vara ibland.
skärholmen då. och kungens kurva. hahaha jaa de va ju som det va. Båda två blir helt sörda när vi är med varandra. springer runt och gör massa konstiga ljud och säger massa saker så folk börjar glo på oss med skumma blickar.
Det kom fram två turkar som började prata syrianska med oss, då svarade jag genom att prata tyska med dem. Deras ansiktsuttryck va så himla härliga att se. Vi gick och skrattade åt de hur länge som hälst efteråt haah.
J drack sin första monster. Och det blev ju sååå mycket bättre haha. Eller inte. Så som vi var  just då ska vi nog inte gå in mer på!

VS 

Sitter och dricker cola med körsbärssmak nu. Den smakar lite som maoam kolorna.
Vilket fult ord. kolor haha. Jag ska gå och köpa kolor.  Tänk att det var en vecka sen nu som jag var nere i sävsjö på SM. Det har gått fort. Och kul var det, även om lite saker inte gick som planerat.. Men det SKA gå. Någon gång. Det har jag helt klart bestämt mig för, och detta är ett måste!
Nu är det heller inte länge kvar till advent, jullovet, pepparkakor, julmat, julklappar och allt annat som julen innebär!
..Ja, vi är bara i början av november, men den här månaden kommer att passera ganska fort!
Det är snart dags för folket att börja förbereda sig inför den mysiga julhandeln!






ojdå

dålig uppdatering här. Vårat internet där hemma bråkar med oss och vill inte fungera som det ska. Ska försöka fixa en sak till datorn på nedervåningen idag så att den kan användas. Och funkar den datorn , funkar internet (Y)
Så ska till kungens kurva eller skärholmen idag med brodern och leta efter lite saker. Små men otroligt viktiga.
Sitter i skolan nu och har näthandel, inte allt för kul haha.  Men vad är kul i skolan egentligen?
okej vissa saker kan vara kul men inte allt för ofta. Nu måste jag rusa!

hum.


Den här kommentaren fick jag tidigare idag:

"Jag tycker att du är en riktigt skön människa.
Du skriver ett glatt inlägg om du är glad, ett deppigt om du är sur.
OCH du låtsas dig inte vara någon annan.

När jag blir större vill jag bli som dig.
+ du har väldigt väldigt bra musiksmak!"

.. Gissa om jag blev glad?
Det känns så jävla bra (bland alla anonyma kommentarer från fucked up people) när jag
ser att det finns folk som jag faktiskt lyckas nå fram till med den här bloggen.
För det är precis sådär det är. Är jag glad, så visar jag det. Är jag sur, så vet ni det med.
Jag tycker inte att man någonsin ska låtsas vara någon annan än den man är.
Inte i en blogg, inte i skolan, på jobbet, med familjen osv.

Jag är riktigt trött på alla tragiska människor som har så pass dåligt självförtroende att man
måste klanka ner på människor som faktiskt mår bra med sig själva. Det är sjukt.
Jag kommer aldrig be om ursäkt för den jag är. Jag kommer aldrig sluta vara jag.
Att det finns idioter där ute som blir störda av att jag är som jag är. det är inte mitt problem.
Och jag tänker aldrig ta på mig ansvaret för det heller.
Jag tror inte att jag kan allt, eller att jag är perfekt. Jag är bara den jag är.



Märks det att jag är på bra humör idag? Hihi, jag känner mig så jävla fulll-i-fan.
Inte full som berusad, utan bara.. Flummig! Lite ovanligt för tisdagar brukar vara deppiga..
Hur har erat humör varit idag?

Skärholmen

Precis kommit hem från skärholmen med bror min. Skulle leta efter en annan jacka då den jag har börjar bli aningen för kall. sprang runt i några timmar och letade. Till slut hittade vi en.
Sen gick vi och åt. det var meningen att vi bara skulle ta varsin glass först men vi va för hungriga för det. Mat och glass fick de allt bli i stället. Går till någon matbutik och hittar vanilj-cola. Wohoo säger vi både och går ut med "en" varsin.
Sen hittade jag en jacka till slut. Så kom hem med jacka, vanilj-cola och en mysig halsduk! 

Nu har jag precis kommit ut ur badrummet efter ett härligt bubbelbad samtidigt som ja har lyssnat på rammsteins nya album. Helt okey. Sen lyssnade jag på en låt som bara poppade upp innan som fick mig att tänka på någon, sen spelades den låten hela tiden och spelas även nu. Om och om igen, tröttnar aldrig på den.




Borde göra klar svenskan nu. Som jag inte äns har börjat på.. Uppsats på fem till sju handskrivna sidor. Jippie. Förra gången vi hade uppsats skrivning fick jag skriva om allt på dator för ja skrev för smått enligt läraren som inte kunde läsa. Får väl se hur det går.
men först, Lyssna klart på låten minst två gånger till!

Dagens


    Frukost: Ingenting
    Dagens Outfit: jeans, linne, tjocktröja haha, är det kallt så är det
    Humör: Lite nere
    Gjort: Skolan, drog hem, gjort mat
    Planer: Efter maten ska jag plugga svenska/företagsekonomi
    Lunch: Ja det var ju det också ja.. ingenting
    Läser: inlämningsuppgifter
    Bästa: att komma hem
    Middag: pasta med skinksås
    Väder: Blåsigt, höll på att blåsa iväg
    TV-program: barnprogram innan. Ja vad är det på måndagar egentligen?
    Tänkvärda: What comes around goes around
    Kom-i-håg: plugga!

20.40

nu var de mörkt ute, Och vad har jag gjort under dagen då? inte det jag borde ha gjort i alla fall hahaha.  Så kan det gå. Får göra det imorgon i stället när jag kommer hem. Då SKA jag göra det.
dagen blev som den blev med att prata med lite folk, svara på kommentarer, ute och springa och lite såna grejer. Orkade verkligen inte sätta mig och plugga. Helt slut från igår också.

Måste sköta mig bättre gällande skolan också. Säg att jag sköter allting i två hela veckor så blir det nog lättare efter det. Det är ändå bara ett och ett halvt år kvar, varav tio eller tolv veckor är jag på praktik. Så när jag kommer tillbaka till skolan efter lovet, imorgon, LOVAR jag att sköta mig bättre, och jag pallar inte bråka med nån för då går min energi till det och inte arbetet.
Så nu ska ni se en sida av mig som bara några få har sätt haha.



Slut på lovet

Sometimes i wonder Why im still waiting. Sometimes im shaking thats how you make me.
Sometimes i question why im still here. Sometimes i think im going crazy.

blev inget skytte idag. så kan lika gärna passa på att göra en uppsats i svenska som ska vara inlämnad på onsdag och lite andra saker som sa in i veckan. Kanske även ska börja på körkortsteori - uppgiften som ska lämnas in om två veckor. Gör man det nu så har man det gjort så.

Sitter och klunkar i mig en energidryck så ja orkar med dangen helt. Får väl se hur det går.
Lovet är slut nu med. Det drog iväg med en R A S A N D E fart. Det jag har hunnit med är:

* Plugga
* Städa
* Färga alex hår
* Ta blonderings shampo på mig själv av misstag så de blev orange
* Försök att färga över det
* Ute med lite folk i stockholm
* Hällt diskmedel i fontän
* Vaken hela natten och lyssnade på samma låt hela tiden
* Fixat dricka och sånt
* Skjutit
* Sprungit
* Varit på SM i sävsjö
* Bus på hotellet
* Gått runt med vantar i två dagar - även inne
* Sovit i bil - på vägen ner till sävsjö då vi hamnade fel
* Ätit något som va format som ett tjurhuvud
* Sprungit runt på hemköp utan täckning i mobilen i en halvtimme, väntade på folk
* Inte vetat vad roccula är, vet ni?
* Fått bilar att tuta i bostadsområde
* Under hela veckan har ja pratat med L varje dag

Det va nog det som har hänt under veckan, det är säkert med men det kommer jag inte på just nu.
Nu måste jag återgå till pluggandet.



morgon

Nyvaken och allt. Ska börja göra mig i orning strax, elias kommer och hämtar mig och syster om en halvtimme. Igår blev det ett ganska långt och jävligt behövligt samtal. Mådde så mycket bättre efter det. Det är sjukt vad lite pratande med rätt person kan göra.  Nu hinner jag inte skriva mer, ha en bra dag.

RSS 2.0