091230 Time is ticking out

Nu är jag hemma ifrån falkenberg igen. Borta bra men hemma bäst brukar man säga, men jag vet faktiskt inte om jag ska hålla med om det.. Hade kul så länge jag var där med alla ändå, även om det blev hela två dagar mindre än vad som var sakt från början.

Strömavbrott var det här innan med. I en hel timma  varade de. Allihop satt nere i köket med massa värmeljus och bara satt. Jag tyckte det bara va tråkigt att sitta helt stilla, för enligt min mor va de bra om alla var samlade på samma plats. Men de brydde inte jag mig om. Utan jag tände den lilla lampan på mobilen och gick upp och la mig i min soffa  i stället. Så mycke mer bekvämt en att sitta på en stol! En liten stund efter att jag hade lagt mig där så kom min syster med en stor ficklampa som lyste svagt och hon frågade om hon kunde låna min mobil eftersom att den lyste starkare. Men den lämnar jag inte ifrån mig, jag va lite rädd själv. Så hon kröp ner bredvid mig i stället samtidigt som hon pratade om dinosarier o skrämde upp sig själv.



snart är det här året slut och tiden går snabbare och snabbare.  Ska förbi södertälje syd imorgon vid tretiden för att möta upp ludde. Får se hur hans reaktion blir när vi sitter på bussen och åker längre och längre ut i skogen hahaha.
Men det ska nog gå bra, hoppas ja!

Nu ska jag ta de lite lugnt och varva ner några kilo.
Om inte annat kanske ja går och sover ett tag.
Ni får ha de bra, och ha en bra nyårskväll!

Annandagsrocken

Var där med Matilda och Bea och lite annat folk som var där. Ännu en gång va jag minst haha.
Lite olika band där som fall i smaken. Agendas mind, damn deliciuos, baby jane.
Det va två stycken som såg lika dana ut i  baby jane som såg ut som Johan palm, fast i äldre version. Gud va ja skrattade när jag la märke till det.




Här är då något band som var helt skumma. Han dansade som om han hade sketit ner sig enligt mig, o ja skratta varje gång han gjorde de. Självklart var jag ju tvungen att filma, så ja har nåt att skratta åt.
angående den andra bilden, ja skulle fota de "konstiga" som va på scenen o just som ja tröck av kommer någon och stäler sig RAKT framför. När vi fick se bilden låg vi alla tre på golvet o grät av skratt haha.




haha gillar denna bilden, så klockren.

Som jag sa tidigare var jag minst även denna gång. Vi gick ut o tog lite frisk luft, där denna sak står. Yees säger jag, någon som jag är längre än. Så går hon ner för den lilla trappan på två steg och ställer sig bredvid mig. Helveteee säger jag. Men någon ska ju vara det.


Agendas mind!



Damn Deliciuos!

Dagen går mot sitt slut..

..Och lillan ligger i sängen och pratar med sitt lilla gosedjur som är en leopard, innan hon somnar. Smulan, som djuret nu heter, har varit förkyld ett tag nu. Sofie fick en liten doktorlåda som hon direkt gick upp till smulan med. Så nu är hon frisk igen. va rätt så sött att höra henne "nu ska jag lyssna på ditt hjärta smulan, för att kolla så de funkar ordentligt" haha.






glad att det Inte är lika mycket snö här som det är hemma. Slipper vada runt i snön och se ut som en snögubbe direkt när man kommer in.


ute i snön och flummar runt


Här sitter vi och väntar på att julklappsut delningen ska börja.

sofie och jag va raka motsatsen idag. jag var helt svart med blåa detaljer: svart klänning, svarta tights, svart kofta, svart armband, blåa naglar, och de blåa i håret.
Sofie var helt röd med vita dealjer: se bilden.


Bloggen för tillfället är väldigt rörig och jag får inte upp bilder på det vanliga sättet utan det krånglar som det aldrig har gjort förr. Jag får sätta mig ner någon gång när jag har mer tid och kolla vad det är för problem.. ganska störande när man kommer in på en blogg och blir bemött av en vägg med text!
men nu kom jag på vad det va.. Känner mig ganska så blond innuti hehe

Nu ska jag krypa ner bredvid min syster, det är en liten spindel under sängen har hon fått för sig. Är det jul så är det, måste ju vara snäll någon gång om året. Ni får ha det bra så länge!

God Jul

Sitter här i mörkret julaftonsmorgonen och  försöker vakna till liv.
Ingen julkänsla alls har man heller. Kanske blir så när man blir äldre, eller är det bara jag?
ska snart ner till centrum och fixa en sak som mamma hade glömt av helt.
men jag tror inte att affärerna är öppna nu men tydligen så brukar de va öppna till ett, men ja tvivlar fortfarande på de.

Har ni tänkt på hur freaky julen är egentligen? Med en gubbe som vet allt om alla barn.. pedofil varning? Med missbildade renar med lysande nosar. Med levande snögubbar. Kakor som mixtrar med ens psyke och träd inomhus som vi täcker med massa plastskräp...

vad är grejen? Har ni tänkt på hur stört de egentligen är?

Mänskligheten <3

Nu hade jag tänkt att springa vidare, om nu butikerna har öppet till ett som det sägs. Ha en bra dag.

gekås ullared

varit där i stort sett hela dagen med matilda. Kul hade vi allt. springa runt fram och tillbaka, leta sak till sak, priskontroller, och allt vad det heter. Vi var klar med allting på två och en halv timme medan de andra ville gå runt lite till. Vi gick och åt medan vi väntade.

jag hinner inte skriva mera just nu, ska se film med alla syskonen nu.
Skriver lite senare! ha en bra kväll

söndag 20 december

Fyra dagar kvar till jul och jag har inte någon julkänsla alls för tillfället.
Skulle egentligen ha åkt till Falkenberg idag men det blev inte så eftersom att mamma inte klarar av att sitta i bilen så pass länge så som hon mår just nu. Så vi åker tidigt på i morgon bitti i stället, så kan hon sova under tiden. 
Juste måste komma ihåg att ladda mobil, mp3 och kameran innan jag åker också. Kamera är ett måste nu när jag ska ner över julen med matilda, bea och alla dem. Så har man lite flera bilder till att sätta upp över väggen och kolla på när man inte har någonting annat för sig.

Snart är det nytt år, så jag tjuvstartar det nya året med en ny design här. Jag hade verkligen tröttnat sjukt mycket på den förra som jag hade. Det är lite småjusteringar kvar att fixa nu men de får jag göra när jag har lite mer tid till de.



vet att ni gillar den sjukt suddiga bilden, men har man inga bilder på datorn får man ta vad man har, annars blir de bara tråkigt. Nu ska jag sticka ner och hjälpa till med städandet,
hörs senare

snart lov

ett välbehövt lov kommer det att bli. känns som man har hur mycket som helst att göra nu i sista veckan.
men det får gå som det går, tur är iaf att betygen inte sätts förän i januari veckan innan vi ska ut på praktik.

jävla snö säger jag bara. Skulle gå ner till bussen och möts av världens motvind som smattrade emet ansiktet. Ser bussen åka sakta in på stationen. Går lite snabbare och så börjar blåsten igen, rakt i ena ögat så linsen blev irriterad och jag såg ingenting alls. när jag tittade upp igen mot stationen hade bussen åkt vidare. yeey...
Det är åtta långtradare som har kört fast pga snön och isen innan de kommit till järna idag  med såg jag nu, o de är halva vägen bara. så jag vet inte om det är så säkert om jag ger mig ut *hosthost*

får väl kolla när nästa buss och sånt går. Sen ska jag bli mer aktiv här på bloggen. Märker att jag inte har uppdaterat på ett bra tag igen. men nu är det slut med det.
Om tre dagar åker jag till Falkenberg och ska fira julen där. stannar där i lite mer än en vecka med Matilda, Ida, Bea, Anna, och alla andra som jag ska fördriva tiden med. På måndag så ska jag och Matilda åka bort till Gekås och flumma runt som vi annars brukar göra. Undra nu hur det kommer att gå med tanke på att vi är i princip lika dana och har samma humor! haha.

sen är det nyårsafton snart också. Och då kommer min Ludwig hit och är här i tre underbara dagar.
längtar tills vi får syn på varandra och så kommer vi fram till den där långa heeej-kramen som aldrig tar slut.
två veckor kvar nu. wiiiie :D


,

jag har inte uppdaterat här på ett tag. MEN jag har faktiskt en anledning till det. När jag gick ute för några dagar sen kom det ett UFO och strålade in mig i rymdskäppet och..Neej jag har ingen aning varför.

det är väl det att nu såhär innan jul är det så himla mycket kvar att göra i skolan att jag inte hänger med i svängarna rinktigt. nej men de sista dagarna som är kvar nu gäller det till att ligga i. sen är det en vecka kvar i skolan sen praktik i åtta veckor!

Men just nu längtar jag inte till det. Utan 21 dagar framåt. de tre dagarna - torsdag, fredag och lördag kommer bli jättebra känner jag på mig.

Strecket



Jag reser mig sakt upp, kollar mig i speglen och tänker ånej. Personen jag ville bli syns inte längre till, hur mycket jag än kollar mig omkring. Alla dessa nätter jag funderat på vad jag ska bli, finns inte längre till. Måste ta tag i mitt liv, kollar på andra och ser ingen jag vill bli. Vill bara starta om, om från 0 till ett nytt kapitel i mitt liv. Så många jag svikit, så många jag dissat, men inget jag gjort. Ett perspektiv jag ser som aldrig fick bli mig. Jag hör skrik i mitt huvud, skrik om inget i mitt liv kan dämpa.

Tittar mig uppåt mot himmlen, suckar djupt och lägger mig. Försöker titta framåt, men hamnar bara på samma ruta som innan. Ser plötsligt dig, som en ängel med oändligt skinande. Jag är alldels för blyg för att säga något alls, till dig som får mig att släppa allt. Tittar bortåt igen för att inte bli fast hos dig så lätt igen. Natten blir bara längre o längre med dig i mina tankar hela tiden. Du får mig att se världen på ett annat sätt, sättet jag alltid velat. Namnet ditt blir hemligt, men du vet innerst inne vem du är. Otroligt en blick på dig i 20 sekunder kunde få mig fastna förevigt. Jag går nu vidare, till ljusare stunder med dig i mitt inre. Hoppet om att bli bättre lägger på topp nu när jag fått se det ljusa i min kropp. Blickarna på dig fäster som is.
Leendet du gav mig kan bräcka mig, ljuset från dig kan knäcka mig. Funderar på hur det skulle vara o känna dig, en gåva från himmlen. Nu ser jag ett bättre liv, ett bättre liv med dig. Jag drömmer mig sakta bort, i en värld där allt kan hända-



Rasism

Jag har blivit kallad rasist/nazist. Tycker jag inte är särskilt bra. En av personerna var antagligen inte seriösa, men några andra var det, det är så fel som det kan bli.
Jag tycker verkligen inte att jag är rasist eller nazist! Eftersom jag inte hatar eller hyser något agg mot svarta, asiater, homosexuella och så vidare.
Det enda som folk kanske tror jag är rasist är för att jag tycker det är roligt med "svart"-skämt eller skämt som faktiskt är rasistiska, men det betyder inte att jag är rasist. Det betyder att jag bryr mig om alla raser likvärdigt för att kunna skämta om dem, jag kan skratta när folk säger skämt om vita, norrmän eller japaner också, det bryr jag mig väl inte om, bara dem är roliga.

Egentligen borde det vara värre med folk som inte kan skratta åt "svart"-skämt eller liknande, för då är det att dem tänker så mycket på att inte vara rasistiska att dem inte ens kan se svarta likvärdiga som vita, eftersom dem antagligen kan skratta åt "vit"-skämt.
Jag säger "neger", för det är ett korrekt ord.
Jag säger "blatte", men det betyder inte att jag tycker illa om dem. Jag säger det för att det är roligt ord, plus så är "blatte"-skämt roliga.
Jag säger "bög" och "gay", jag använder det t o m som skällsord, men det betyder inte att jag har någonting emot homosexuella personer.

Jag är bara extremt öppen med alla raser, om man ska ha likvärdighet i världen måste man väl i alla fall börja någonstans, även fall det är en kategori som "skämt".

091201

Länge sen jag uppdaterade här, jag ska bättra mig på det. Den här helgen har varit lite småkonstig.
fredagen tillbringades hemma med familjen. Behövs såna kvällar också ibland.
I lördags va jag i gnesta på morgonen och stod i något café och sålde på min lillebrors basketmatch. Hann precis hem och hämta klubba och väska sen va de ner till bussen som gällde. Innebandy  i tumba ännu en gång. haha alex som hade sagt att han inte skulle tackla mig idag, gick inte så bra med det. han skulle ta bollen ifrån mig så han springer in framför och lyfter på ena benet precis som när en hund ska pissa, de va bara de att ja fortfarande stod bakom så jag flög lite grann!
Sen  var det en spansk med denna gången och han va verkligen svettig överallt och han sprang efter mig "bra lollo, komigen lollo, på dem lollo" haha blää. Men kul va de.
Men eftesom att jag fortfarande är lite seg och har ont i armen av svininfluensa-sprutan så va ja tvungen att gå av planen då och då för att ta det lugnt och så. Senaste gången var på tio minuter "har du varit och sovit?" frågar målvakten i vårat lag mig haha. 
Sen drog jag, Matthe, och Alex till Mc-donalds som vanligt och åt lite grann. sen bar det av att vänta på tåget till södertälje.

och i söndags var jag med föräldrarna och Sofie på julmarknad i trosa, var inte så mycket veerkar som om den dör ut snart. Hemma vid tolv igen så det va ju skönt att det inte tog hela dagen. Sen var det tänkt att jag skullen fixa klart c-fasen i körkortsteorin men hade glömt grejer i skåpet så det gick ju inte för sig.. Blev film och prata med bästaste ludwig istället.



Igår var också en lite smått skum dag, även om det inte var helg.
vaknade halv sex och drog till skolan. Samtidigt som jag pratade med Ludwig igen på morgonen. Det får mig alltid på bättre humör.
Började med körkortstori i två timmar, sen slutade vi för dagen. Då va klockan halv elva. Så jag drog till Stockholm med Babilonia som skulle köpa jacka. Va där ett tag sen drog jag vidare till tullinge och var med Robert, Chacke, och Alex. Vi satt först hemma hos robert och skulle kolla om det gick nån bra film på bio men det fanns inte så mycket. sen höll jag på att somna i soffan haha. Sen gick vi ut och gick en bit. sen blev det till tågen igen. Va hemma runt tio sen somnade jag vid elva och sov till halv tolv idag. Och neej jag missade inte alls att stiga upp så jag hann med kvart över sju bussen idag





Här är lite bilder i de färger som mitt hår har varit i den senaste  månaden. Det finns fler bilder men då Blogg.se är så segt just nu så får det här räcka. Tog minst fem minuter för varje bild! Just nu ser det ut som bilderna högst upp till vänster och längst ner till höger. Den sistnämna är tagen inne hos frisörerna som hade jättekul med massa olika håruppsätytningar på mig. Därav är ljuset mycket starkare än på de andra bilderna.  

men nu ska jag springa vidare, hejdå på ett tag!

RSS 2.0