Gekås med Ida

Hemma från gekås änligen.Sitter och kollar på skins nu. Vi var där vid tre och gick runt i fem timmar. Det var inte så himla kul gällande kläder för min del. Pga min storleksmardröm >-< Men det andra som fanns att kolla runt på. 

Hittade världens godaste choklad<3 Finns bara i sommar tyvärr. Men när pappa kommer ner och om vi åker dit igen så kanske jag köper åtminstone två till. För jag hittar dem inte i "vanliga mataffärer" Även om jag inte kan äta det egentligen så ville ja prova. kan äta lite iaf. Men just nu ligger den i kylskåpet och stelnar till efter den varma bussresan och cykelturen hem
.


Och denna solspray älskar jag redan. Då min tog slut för två dagar sen så har jag bränt mig ännu mera.
Istället för att ge 120 kronor för den så gav jag 80. Massa olika roliga och bra kap gjorde vi båda inne på gekås.



Ida har min kamera nu efter att hon hämtat den hos anton i morse då hon satt hemma hos sig och väntade på att jag skulle vakna. Så får nog den imorrn, och då kommer det kanske bilder om jag orkar.
Nu ikväll är det bara massa chill med skins serien och kanske lite family guy. Lr så går jag och är social med Isak..
Men nu ska jag se klart det andra avsnittet av skins i första säsongen.

Was it a dream

Sitter och snyltar på grannens internet här. Trådlöst är bra de.
igår var jag, ida, becka toja, och johanna och chillade på stranden.
både jag och ida brände oss ganska rejält. Så jag hatar alla de där små lapparna i tröjorna för de skaver emot. men nu är dem bortklippta haha. Och hur det går att sova ska vi inte tala om.

Sen vid sex tiden så cyklade ida och jag iväg till anton och skulle ha grillkväll med några stycken. tror vi var runt 12-15 pers. Det var jättemysigt om man bortser från att köttet blev lite bränt.
Sen gick vi ut på gräsplanen och spelade brännboll. de flesta hade tagit av sig kläderna och sprang med bara överkroppar. ååh vad härligt det var ute i solen. Men både jag och ida hade linnen på oss för att inte brännas ännu mer. ser ut som tomater båda två.
Sen gick vi in. killarna började spela halo 3 och tjejorna och johan gick till utgården och pratade om allt mellan himmel och brända köttbullar som också kan vara jobbigt ibland. Vi hittade som små mettalbitar som man ska försöka sära på, på något sätt.
Sen så hittade vi colan. 8 liter cola på  6 tjejer under 5 minuter. Stackars johan fick inte vara med. Sen pratade jag med Jesper ett tag. Bilder kommer senare, För tillfället ligger kameran hemma hos anton.

IDAG så ska jag och ida försöka undvika solen genom att åka in och kolla runt på gekås i ullared.
Skriver mer senare nu måste jag dränka mig i nivea.

~*SLUT*~

Hej då Hölö Hej Falkenberg

Idag ska jag sitta på en buss i sex timmar. Sitter och laddar mp3n nu och packar ner det sista småsakerna som plattång och sånt där. Kameran ska självklart med så får väl se vad det blir för bilder. Jag och ida kommer ha två toppenveckor där nere! sen blir det hem med lasbil haha. Får se hur de går med den snubben som kör.. Men nu måste ja dra mig. dem ropar nedanför trappen.







~'SLUT'~

Bad hairday

Som sagt har jag en dålig hårdag idag. Kepsen är räddningen. Hela dagen igår va de precis som vanligt och gick jättelätt att tupera. men nu gick de inte alls bra. men men så har väl alla någon dag. hoppas det är bättre i morgon.

Midsommar i huddinge va väl sådär. Jag och min lilla syster sov skavfötters för att det inte finns tillräckligt med sängar där, plus att en låg på golvet. så det var lite svårt att somna för att hon låg och kittlade mig under fötterna hela tiden. vaknade på fredagen av att hon hoppade på mig och ville ha sitt hår fixat. Så jag skicka henne till att väcka mamma i stället för att jag inte orkade.




Så här fin blev min syster i håret efter att ha fått upp mamma ur sängen och väntat ganska länge på att hon skulle börja. 



Och jag såg ut såhär. Nu när jag ser den såå.. haha ser ut som johan palm fast med mörkt hår, men de gjorde jag inte irl.
för ja hade annat på nederdelen av kroppen ;)***





Hittade min keps och blev värsta happyface. Så den har jag nu!



Inte bara lillasyrran som ska ha blommor i håret inte. Charmander
fick en blomsterkrans av henne.

Idag blir det nog bara en slapp dag här hemma. jag får inte gå ut hahaa. Fett med sol ute så kanske blir till att sola ? vem vet vad jag gör egentligen..





                                     

A Beautiful Lie

Precis varit ute och gått i regnet. Stort mysigt paraply och bara gå runt. Men eftersom det blåste ganska så mycket sammtidigt och jag höll på att blåsa bort, så gick jag hem igen. Dagen idag blir en mysig hemma dag. Ska äta pannkakor eller våfflor med lillasyster och kolla på Alladin och Nalle puh. 

De blåa sprider sig.. inte bara på foten nu utan längs den undre delen av benet också. Men det ska nog gå över om ett tag. Hoppas på att kunna spela på lördag. Visst jag hade väl kul igår med att smygfota de andra när dem spela men de va inte lika kul. Jag ville ut på banan! 

Skolavslutning HP1

Kom precis innanför dörren här hemma, och det börjar spöregna. Tur att ja hann undan i alla fall. Om en liten stund ska jag gå ner och äta jordgubbstårta med familjen. Kom till skolan och fick betygen och hoppade till när jag såg dem. Var inte berädd att ha MVG på 5 stycken, ja visste om tre för vi hade pratat med lärarna i varje ämne. men de e kul.  Åt kitkat glass där med, den var ganska god. förutom att kitkat choklad pinnen i mitten var lite hård, men vad ska man vänta sig av en sån glass ?

Haltar runt gör man också. Satt och väntade på bussen igår. märkte att vänster fot sov så jag tänkte att om jag ställer mig upp vaknar den nog igen. när ja ställde mig upp vek den sig på något jävla sätt och jag kunde inte gå normalt. Med lite hjälp av bea så kom jag in i bussen och la mig på sätena längst fram och det gjorde så jäävla ont.  Märkte att det dunkade mer och mer i den. efter 2-3 minuter var den blå som en smurf på ena sidan och lila på andra. kunde inte röra den alls. så när jag kom till hölö så mötte mamma mig där och vi åkte till akuten. Den är inte bruten som tur är, men den ser ut som en blå jävla tennisboll -.-´´
Jag känner ingenting i den heller typ förutom lite grann i tårna..

Aja, det är sommarlov nu, även om det inte känns som det.  Men får väl vara glad i alla fall. Nu är det jordgubbsdags  =)


*~SLUT~*

090609

Nyvaken och dyster. Solen är inte framme idag heller, det är målnigt och kallt. Jag hatar när det är såhär. Det skumma är att ibland är vädret som mitt humör.. Är jag glad är det sol, är jag arg eller nere så kan det börja regna. Det är lite småläskigt ibland.  Jag sov inte så bra i natt heller då jag somnade runt fem och vaknade vid 9.  Tänker för mycket. Snart är det sommarlov i alla fall och det ska bli så jävla skönt.

Emil ligger och tar upp hela sängen för lillsyrran nu och sträcker på sig och myser. Nu ska jag gå och platta håret och fixa det. Sen åker jag bussen om en timme så det blir till att springa runt och leta efter busskortet.






When it all falls Apart




Morgon på er. Eller morgon och morgon, klockan är halv sju nu. Men jag vaknade för ett tag sen efter att jag kollade på en film och somnade till den. Nu på senaste tiden har jag varit väldigt kall och frysit hela tiden så har hållit mig inne i rummet. I min gröna fotölj som man sänker ner om man vill,  med täcke och en stor hög med filmer (bilden) det var flera på golvet sen me. Men nu mår jag i alla fall lite bättre.

Natten till idag var hämsk. Fick veta lite saker som jag inte kunde ana och sen kunde jag absolut inte somna. Slumrade väl till runt halv åtta i morse och gick upp vid elva..  Men livet är väl inte alltid lätt? Tänk om vi skulle vakna, inte andas
Våra lungor tömda på luft, precis som om vi fått en knuff. Det känns som om någon kapat våra fötter och hela sängen fylls av blod och hela golvet är fullt av skor. Allt jag ville säga glömde jag i går kväll. Allt jag ville vara behöll jag alltid för mig själv
alltid för mig själv...

Fick även damp idag för att "H" knappen på bärbara har lossnat och jag får inte dit den. två små vita grejer som sitter under knappen som lossnade med. Det var någon som sa att det var bara att trycka dit igen, men eftersom de vita grejerna inte är på plats så går det ju inte. Är det någon som har lust att hjälpa mig ?

Nu blir det en till film och svampbob choklad och mysigt.  SKriver nog något mer efter den.
~*SLUT*~

What´s in it for me?

Vad gör man när man inte kan berätta för sina närmaste vänner?
När man vet att det kommer finnas ett men sist i svaret?
När man inte kan lite på sig själv?

 När man vet att allt kommer gå åt helvete
och att inget någinsinn kommer ändras,
vad gör man då?

Finns det någonstans att ta vägen?
Finns det någon som kan förstå?

När man vet att allt kommer gå åt helvete
och att inget någinsinn kommer ändras,
 vad gör man då?

Vad gör man när viljan att försöka har runnit ut i sanden?
När allt hopp har lämmnat kroppen?
När hjärtat splittrades för så länge sen?

Regn, regn och åter regn

Vart tog solen vägen ? Det var så härligt att vakna de två senaste dagarna och känna värmen, slippa tjocktröjorna för ett tag. Så vaknar man idag av att det spöregnar utomhus.. Men det blir väl så när de har varit varmt ett tag, men jag önskar att värmen kunde vara längre än så här.  
                                               
Nu sitter jag i skolan och ska ha information och layout. Inte det roligaste ämnet men det måste göras.  Jag är så glad att jag fick en liten sovmorgon idag i alla fall, åkte hemifrån kvart i elva i stället för kvart över sju. Så igår såg jag en "in to deep" hette den. Den handlar om en kille som ska jobba under täckmantel för polisen för att avslöja kungen av drogerna.  Sen gick jag och la mig vid ett och somnade direkt.  Bara att ligga och dra sig i sängen när man vaknat, snacka om lyx. Får se vad som händer idag, ska nog kanske vara med Rikard i järna om han inte ska vara med David. Men det får vi se. stackars Peter som ligger sjuk hemma i upplands väsby.. så jag får väl hitta på någonting annat att göra imorgon när jag är ledig om han inte hinner friskna till förstås.
                                                                                                                                         vissa saker vet jag itne hur jag ska tolka
Men nu ska jag ta och jobba lite med uppdragen ha det bra!

*~SLUT~*

RSS 2.0