Godisgris

Sitter och äter en Ben & Jerry´s - cookie dough just nu. Kände mig så godissugen efter den här dagen. Jag tar inte upp här vad jag har haft för mig idag. För det är verkligen ingenting som jag känner att jag vill berätta. Några vet, och då får de göra de.


Det var länge sen som jag skrev här, men jag har haft väldigt mycket för mig nu i sommar så jag har knappt hunnit med att vara hemma så mycket. Varigt en hel del i södertälje och i stockholm med vänner och tagit det lugnt och haft mysigt. Det är det sommaren är till för enligt mig, att vara med dom man tycker om så mycket som man kan.







Solnedgång i gräbbestad 29/6


Någon skillnad på hur jag såg ut i början av sommaren, och nu ?



Jag tycker det är roligare om man ändrar sig lite. Jag har alltid tyckt att det är tråkigt med samma hårfärg alltför länge. Så jag färgar när jag tycker det är dags. Visst det sliter på håret, men så länge man tar hand om det så fungerar det utmärkt!

Falkenberg

Sitter i mitt rum hos farmor just nu. Ingen orkade gå ut idag (haha) undrar varför..

Gick till vallarna som är en stor lekpark med lillasyrran. Där sprang hon omkring och lekte i fyra och en halv timme! Tog även en sväng ner på stan för att köpa glass som vi sedan mumsade i oss.


Innan vi drog



En sur liten skit med mina skor haha


Åt glass vid ett stort träd vi tullbron




Vi satt och gjorde grimarser samtidigt som vi fotade.
den här bilden blev lite klockren, haha hennes min!





Får vi se vad som händer i morgon, ska ner till stan igen. Kanske träffar vännerna, eller kanske. DEFINITIVT!! Imorgon kväll kommer även föräldrarna hit.. Bara natta syrran sen drar jag ut innan dom kommer :D Låter bra!

Midsommar 2010!

Nu  har jag kopplat in datorn och sitter på någon grannes internet öoch snyltar. Hoppas inte det dör hehe. nk

Eftersom att jag inte har kunnat berätta om midsommar vid Åbynäs så gör jag det nu. Jag har helt enkelt inte hunnit, då jag kom hem på söndagen var det packa och sova sen ner och campa med familjen!!


Nu får bilderna tala lite för sig själva


Angelique och Niclas


Angelique och Jag


längdskillnad?



Och så skulle alla göra någonting speciellt med händerna, de gick ju bra..


Om man bortser ifrån att några ifrån torsdagskvällen kom och tog våran dricka (!!!) och alla myggbett och myror som var exakt överallt. och en viss person som inte var där... Så var helgen rolig och bra :)


RSS 2.0