Torsdag

Tjupptjupp, nyvaken och redan förbannad.. kom hem lite sent igår för jag blev fast i järna. pappa tyckte ja skulle gå hem som straff.  Skulle egentligen träffa patrik idag, men har utegångsförbud och skit..

Alltind som har gått fel idag:

Jag fick utskällning för att jag sov förlänge och jag klev inte upp DIREKT när dom  väckte mig. Så dom stod och skrek åt mig och kallade mig för jävla lata unge. Jag klagade på att det inte fanns bröd hemma så jag kunde inte äta frukost. Då sa dom " Men köp egen mat för fan unge!"

Joel kom hit för att prata med mig. men jag fick utbrott och börja skrika åt han så han stack. Då började jag kasta massa saker och förstörde grejer och skrek..
Fick damputbrott på mamma och bara skrek åt henne. Hon kallade mig för massa otrevliga saker.
Bråkade med en person på telen, och han sa att allting var mitt fel och att jag fick fan skylla mig själv.. jag är värdelös.
Mamma skäller ut mig för att ha sviktit min kompis och hon tycker att det är sån jävla dålig stil av mig och förväntar sig mer utav mig... Jag tappar matlusten och tänker slänga min mat för jag är så förbannad. Jag får utskällning för att jag slänger mat..

Mamma började snacka om hur jäkla bra och perfekt min bror var... jag frågade "vad är jag bra på då?"
hon svarade: "jadu.. städa ibland kanske.:" Tack..
Nu tänker dom kanske ta min mobil och dator ikväll. Och jag kommer inte få pengar av mamma mer. Nej hon tycker att jag få sköta allting själv..
Exakt varje gång jag har stött på mamma idag så har vi bara skrikit åt varandra. Okej, jag vet att det händer alla.
men  jag orkar inte med det! riktigt dålig dag.. fan

Nu har ja lugnat mig lite. :)

onsdag

Jag är så arg så jag håller på och kokar över.. måste skriva av mig. fort!
Jag så arg och förbannad så jag började kasta saker runt om mig. Vi har städat ut för små kläder till Sofie och lite annat skräp så det står lite påsar i mitt rum. jag blev arg så jag tog dom påsarna och bara slängde ut dom från mitt rum och skrek. Så allting flög ut och över hela övervåningen. jag sparkade på saker och pajade Nästan min dator--
oops.. men jag är bara så jävla less och arg på folk som aldrig kan bestämma sig och hålla vad dom lovar. Tydligen så är allting MITT fel! Det har alltid varit mitt fel! Varför är det  alltid fel på mig.? Varför gör jag bara fel... fan
Först dampade jag på Joel och nu mamma. Och stackars Sofie som blir rädd när jag skriker. Jag måste sluta med det..
jag är annars en ganska sån lugn människa. så när jag blir arg så blir jag verkligen arg..
 Är så förbannad så tårarna rinner. jag skällde ut tommy på telefon och la sedan på luren i örat på han. sen så kom tårarna. (jag gråter ALLTID när jag är arg) alltså jag är inte ledsen, men när jag blir arg så kommer det tårar ändå. jag vet inte varför. det är störigt.  
.
aja nu måste jag sluta. Måste dra innan som skriker åt mig..

09-07-25

Godmorgon allihop. Nu sitter man här som klistrad framför skärmen och lyssnar på kings of leon´s. Kan inte dra mig härifrån även om jag vet att jag har en hel del saker att göra idag.
tänkte skriva en sak här men kom på att det är nog inte så himla bra.. så vi tar det en annan gång :)

Igår var jag och mamma i huddinge centrum ett tag. Gå igenom gamla minnen och sånt från när jag var liten. Happy meal på donken blev det till och med. Bara för att. Sen skulle hon hem till stugan och jag stannade kvar. Då mötte jag Maya. Vi var lite busiga, men jag ska inte nämna vad vi gjorde för det är och förblir hemlighets stämplat! Sen upp till kungens kurva med Alex och Matthe. I början blev det till att springa runt hela övervåningen på mediamarkt efter Alex som tagit min mobil och skrev en massa.
Sen drog vi till stuvsta och tog de lugnt där, väntade på att Matthes buss skulle gå. Efter de fick alex och jag tråkigt så vi tåg tåget till märsta och tillbaka till södertälje bara för att ha någonting att göra. Tog bussen hem från södertälje sen och Alex åkte hem direkt efter han med. Dagen var både rolig men lite störd, men vem har sagt att man måste sitta stilla på samma ställe och stanna där? No way. 

Men nu ska ja springa iväg och platta håret och sätta igång med att göra cupcakes.
Haido

skärholmen

Idag vaknade man tidigt som attan av att någon flummig person vid namn niclas ringer och väcker mig. Klockan var halv 8, och ja va verkligen inte trött *snark*. Sen drog jag upp med bror min till skärholmen. Jag skulle köpa koss hörlurar igen eftersom mina andra dog. Först kom vi fram till södertälje och skulle ta bussen mot Fittja. Men det var en halvtimme kvar.
Så jag drog inte till Synsam och skulle byta in stämpel-kort-grej mot linsvätska. Men det visade sig att dem hade slutat med det. Men fick göra det iaf sen revs stämpel korten. Glad att jag inte behövde betala för de iaf haha. Sen drog vi till donken och Såt maräng swiss på väg ner till den andra bussen. Helt okey faktiskt. Sen på bussen fanns det nästan inga platser kvar. Så varmt så man höll på att dö me.

Sen kom vi fram till Fittja och fick skynda oss till tunnelbanan. Jag satte mig självklart bakochfram så att jag blev nästan illamående. Så bytte plats i stället även om det var en bit att gå men aja. Häldre det. Sen gick vi runt inne  på new yorker och kikade. Jag hatar det. Visst det finns snygga kläder där ibland men allting är ju fan förstort! Sen gick vi till donken och åt där och kollade på allt folk som gick runt. Sjukt hur folk pratar egentligen. Och min så kallade turk-dialekt som ja fått på den skola ja går på råkade komma fram vid absolut fel tillfälle. Men mer om det nämner jag inte.

Sen blev det jakt på koss hörlurar. Vi kollade i varända butik i skärholmen men hittade inga. Lr jo vi hittade men vi visste att det fanns billigare än dem ställena. Så vi hamnade till slut på mediamarkt i kungens kurva och dem blev det. Funderade ganska så starkt på ett par sküllcandy lowrider i stället. Men det får bli en annan gång då jag är ute efter lurar.
Sen tillbaka till skärholmen och köpte maräng swiss igen. Men denna gången smakade den fan banan, det var inte precis det jag hade väntat mig jämnfört med hur god den i södertälje var..

Men nu ska jag ner och göra Cupcakes.

Gammal-cam-lek-och-ha-tråkigt-bild.

~*SLUT*~

lördag kväll

sitter i rummet och lyssnar och sjunger på linkin park och dead by april låtar som strömmar ut genom högtalarna. svårt att låta bli att trampa takten också i och med att basen står och virbrerar nära fötterna. Funderar på om man ska börja sminka sig nu och byta kläder och fixa håret och lite sånt. sen dra till festen hos jocke, om jag nu orkar gå dit. lr så sitter jag och kollar på family guy här hemma på datorn sen går jag och lägger mig helt enkelt..
Firefox dog så ja kunde inte skriva klart hela inlägget.. de var ju väldans trevligt. Nä nu när jag tänker efter så blir det nog en hemmakväll bara chilla i soffan med filmer och sånt, lr om man ska och lägga sig? sitter och gäspar som en idiot nämligen..


Bilder från när vi badade igår.


Fotokrig på bussen till nåt badställe.. får bli mobilbilder nu bara för de finns inga batterier till kameran kvar.


Efter att ha simmat lite ser man inte riktigt frisk ut.. iaf inte alex *höger på bilden*
efter ett tag kom även jag i de kalla vattnet som var förvånandsvärt skönt när man väl kommit i. men sen blev det kallt. Så upp på berget och äta maränger och dricka cola med ida :)
Vi badade idag också fast hemma hos mig i hölö - åby.

Imorgon så får vi se vad som händer. Föräldrarna kanske drar iväg till stugan på mcn och då måste jag vara barnvakt. hoppas de tar bilen så att sofie följer med, för då slipper jag :D

home sweet home

na det där stämmer inte för tillfället.
Drog igång med ett bråk med modern direkt. Det handlade väl i stort sätt om att hon ville ha mig hemma resten av lovet..
Men nog om det..

Jag har haft nästan två bra veckor nere i falkenberg iaf. Och nu har jag hittat mobilsladden också så kan fixa lite bilder.
Vägen hem var lite småjobbig. Vi skulle hjälpa bengt (Min farbror) med flytten till linköping. Så vi körde med släp och proppad bil. jag fick sitta vid packningen med en mp3 vars batteri var helt dött.
Men det funkade iaf. satt och lyssnade lite med mobilen utan lurar :P. Sen väl i linköping var det bara till att börja bära..




Så här ser jag då ut i håret. Det skulle bli nån brun med ljusare slingor.. Men jag gillar det faktiskt
även om ja ser lite smått irriterad ut


Ooh detta var min frukost nästan varje dag. Bilden va inte så bra, men jordgubbar och mjölk för er som inte ser det. så underbart gott


Och grillfesten hos Anthon har med sig många fin fina minnen


Jesper som har lite tråkigt efter att vi fikat med Martas kladdkaka som inte var så kladdig. Sen blev det gräddkrig :D




Jag och ida brände oss första dagen på stranden. Här var vi med Rebecka Toja och Johanna. trevligt trevligt
Kommer sakna fbg nu ju..

~*SLUT*~

Gaah Jag är nervös.

Nu ringde shock in mig också. Jag måste bestämma mig snart asså. Fett jävla nervös är jag!
sitter och försöker lugna ner mig men utan resultat. Det här går inte längre. måste sätta mig ner och titta på en film på datorn, kolla på tvn lr någonting som är lugnande. Det är mycket värre än när man står där i skyttehallarna och tar på sig jackan och handsken, ser dem andra dra åt skorna, fylla vapnen, och gå in och träna in noll läget innan tävlingarna ska börja.   Kanske går ut och går? nej förresten de regnar ute. Hoppas det går vägen iaf..


Underklädesmodell nästa?

Igår kom det fram en tjej som jobbade på lindex underklädes avdelning till mig och maya, när vi skulle gå hem från stranden. Hon frågade oss om vi ville bli underklädesmodeller på deras nya tema. Vi var osäkra på idéen men följde med henne för att ta några provbilder. Sen fick vi två trosor var också. de va söta. Själva modell grejen är på tisdag så det är ett tag kvar att bestämma sig på. Men inte så himla länge ändå- Tiden går så snabbt så man hinner inte tänka...

Sen på natten satt jag med matilda vid ica och skrattade och pratade som alldrig förr. Så kul det var, det måste göras om. Det är nästan lite synd att jag åker hem snart, kommer sakna alla roliga prickar här nere,. Men såklart är jag glad för att komma hem till dem där uppe också. Mitt himmelrike speciellt. Men han drar till hultan i morrn.. Ingen aning när det slutar. Sen måste jag träffa sebbe också. Guud vad mycket saker som händer just nu. Allting på en och samma gång..
sen kommer pappa ner i morrn också.. suck!

Nu måste jag hitta på någonting att göra. jaa ut och cykla lr nåt. Kanske leta reda på Jesper. Vem vet.



~*SLUT*~

Godermorgon

Klockan är halv två och jag vaknade precis av att matilda och bea väckte mig- De vill att jag ska med ut.
Så får väl göra det direkt när man har tagit svalkande dusch och dränkt sig i 20+. Det är så varmt ute så man nästan svimmar av, inte riktig kanske men varm är det. Glass varje dag hihi. ★One Day i'm gonna be a -->★

I ett liv ska det inte finnas några nackdelar. Men dem kommer med vind och storm. Tar tag runt ens hals, och skär in i strupen. Lämnar inte förrns man har kämpat med det och gått in i det sista. Det spelar ingen roll vad det är, man kan inte leva utan problem.Varje människa på denna jord, har någonting hemligt.  Mer eller mindre. Låt det inte tränga ner dig i mörkret. Mörkret i den brunn du hela tiden krälar dig upp från. Men tiden och dess skarpa misshandel, får dig på fall. Igen och igen. Det finns ingenting som säger att det inte kommer få ett slut. Kämpa och styrk dig, man vet inte vad som händer. Det är en sådan brutal misshandel att ge vika för sig själv. Att se sig själv i spegeln, och tänka "vilken nolla" Ytliga sår, skadar även ditt inre. Bränn inte själen, likt förbannat. Ta vara på det du har, människor, dem har problem. Alla sorter, more or less. Det finns ingenting som säger att man inte kan. För man kan. Bara man vill, även om det är svårt och i ett helvete.

Man lever bara en gång. Så därför ska jag njuta av falkenberg så mycket som jag kan just nu. För det är nu jag är här. Nu är jag peppad som fan att ha kul den sista veckan.

~*SLUT*~

...


Helt underbart! 30+ och klarblå himmel,  folk som badar och solar, spelar volleyboll och lyssnar på musik. Inte känns det som att man är i Sverige direkt, Dock kände jag mig nog lite smått "missanpassad" om jag ska vara fullkomligt ärlig. Såg säkert hundratals olagligt vackra och supertränade tjejer idag, solbrända från topp till tå och inga celluliter eller ojämn hud så långt ögat kunde nå haha, herregudars alltså. Och där låg jag som en strandad val med stor mage och dallrande lår, kändes fasen som att alla stirrade.

Var på Gekås med farmor idag. Provade ett par byxor i storlek 140 och jag kunde ha dem haha. Kostade runt 30 spänn men ja köpte de inte. Hade ja haft lite mer pengar på kortet hade dem nog åkt med hem. Men men sånt son händer. Kanske åker dit igen när mamma och pappa kommer ner, kanske köper dem då.

Ååh jag blir irriterad för att jag inte hittar mobil sladden så att ja kan lägga in bilderna i datorn. Från grilllvällen och allt. Jesper har fortfarande inte svarat..

jag har inte brännt mig idag. Fett skönt att det inte ör rött längre. Men lite irriterande att det är helt vitt där armbandet har setat.
Men aah får väl se vad som händer och fötter i kväll..

what i should have learn


Jag är glad. Det är nästan samma känsla som man kan känna när man är helt nykär. Jag är nervös, försöker hålla masken. Jag kan inte, jag börjar le istället. Isak frågar mig vad jag skrattar åt, varför jag är så glad men jag har inget vettigt svar. Jag vet inte varför jag ler och varför jag är så glad just nu när jag mår dåligt. När det är så varmt, bökigt och jag bara vill försvinna in i ett mörkt och kallt rum, det är då jag ler. Jag skrattar och finner glädje i smärtan, i det jobbiga. För även om det är jobbigt så måste jag komma ihåg att det är inte så långt kvar.

aboo - inte apan

Mysig kväll faktiskt. Inte sådär varm och besvärlig som dem har vaigt nu ett tag. utan det är svalt oc behagligt.
jesper kunde inte komma. så ja var med ida, anton, bea, mickaela, och anna. Vi satte oss på burger inn och åt utomhus.
sen efter det så ställde vi cyklarna vid kyrkan för alla hade glömt låsen hemma. Vi gick till "varbergs-tåget" och körde jag-har-aldrig.  Det kom fram allt möjligt kul och saker som vi fick göra ska vi inte tala allt för mycket om. Stackars  lilla bea haha.
Men är man med i leken så. 

Jag mickaela och bea satt och misstolkade exakt allting. vi skrattade så att vi grät till slut. hhaha fan va kul det va.
Kommer ha ett blå märke i pannan i morgon efter att få en skratt attack och slår ner huvudet i loket, men det får nog alla tre.
Men sen ringde Jesper och pratade ganska länge.

Fan nu glömde kameran igen.
Ida har den haha,. kommer säkert glömma den här nere i falkenberg så när jag kommer hem till så *var-är-min-kamera*
ne men måste få den snart.
Nu ska jag se tredje avsnittet av skins!

~*SLUT*~

090601

Snart ska jag in i duschen och sen cykla iväg och möta jesper, ida och dem andra. Får se vad vi hittar på idag.
Guud vilken underbar värme det är. Men lilla jag har hållit mig inne för att undvika att bränna mig mer. Nu kan jag i alla fall sova ordentligt igen och det är verkligen mysigt.
Blev väckt av att en halvdöv tant som kom med en påse färskpotatis till farmor min som tack för att hon blev körd hem igår. Eftersom hon inte hör så mycket så pratar hon högt. Klockan va då halv nio på morgonen. Det var den sovmorgonen, tack så mycket.

Färgade håret igår kväll också, lr på natten om man föredrar att säga så. blev nämligen klar halv 2. Bilder på det kommer när jag fått kameran av ida. Glömde av det igår efter vi va på gekås då hon hade den med sig.
Men nu måste jag hoppa iväg in i duschen.
Hoppas "denna granne" har på det trådlösa internet sen när jag kommer hem, då kan berätta lite till

Bästa citatet igår:
"Växla småpengar till chokladbollar"

~*SLUT*~

RSS 2.0