helvetes dalar

Det känns som att själen har lämnat kroppen att då i stort sett bara kroppen vandrar omkring som ett lik
.. för det är så det är, jag går omkring i ett mörker levande död. Jag kan inte förklara, jag kan inte berätta eller ens beskriva för jag är så jävla inlåst i mig själv att .. Det bara slutar där. Dom senaste 2 åren, så har jag blivit riktigt ordentligt fuckad & det har blivit värre, det har blivit mycket värre sen dess jag kan inte göra något heller, för det kommer alltid att vara där det kommer aldrig att bli bättre, för allting sitter fast .. & hur jag kan veta det? Ja, sätt dig själv i mina skor så vet du. Varje dag är en evig kamp i helvetes dalar

Varför kan jag inte förklara, varför ska det vara så jävla svårt? jag hatar det här, när man vill förklara, speciellt när det handlar om hur man mår, och varför det är som det är .. men sen kommer man till den punkten där man inte kan förklara. då står man där som ett jävla frågetecken, och bara funderar. det känns som att benen har kedjat fast sig någonstans ute i öknen & hur man än försöker ta sig loss, så går det inte - precis som kvicksand.
.. men jag har fastnat på den här platsen i åratal nu & jag vet. jag vet att jag kommer alltid att vara kvar på samma plats som nu & varför jag vet det? det är för att jag vet det, när man har gått i samma fotspår, mått lika i alla år, till & med värre varje dag som går så vet man att det aldrig kommer att bli bra, det blir inte det för mig iallafall.

men jag har ingenting. inga vänner, ingen familj, ingenting. har alltid varit samma sak i flera år, ensam & övergiven .. & då undrar jag, spelar det då någon roll om jag stannar kvar? för jag menar, jag har ändå ingen .. så då skulle ingen sakna mig. det är som alla säger "man har ett öde till varför man lever". & det här kanske är mitt öde? att bli nedtryckt & inte ha något? det kan ju verka ganska patetiskt och själviskt att säga så men det är så jag ser det, för det är så det är från min synvinkel. enda gången jag känner mig lugn, avslappnad & inte känner av något det är när jag sover, för då är den enda gången jag inte mår dåligt. typ. men det är inte ofta som jag kan sova heller, kan aldrig sova knappt längre. jag har tröttnat på allt, så jävla arg och det enda jag känner är hat för allt ..

ingenting är bra jag faller ner under jorden . jag saknar den jag var , den jag var för kanske 10 år sen , den jag var då. då jag kunde skratta på riktigt , då jag kunde le utan ett falsk leende .. för idag dämpar jag ångest med fel saker, inte varje dag som jag orkar kliva upp ur sängen , inte varje dag som jag orkar hålla ögonen öppna för jag orkar inte med verkligheten , den förstör mig bara allt mer varje dag det finns inget jag tror på längre, det finns ingen kraft ingen lycka ingen glädje lyckliga känslor är borta , för idag när jag tittar så vill jag bara blunda
jag vill bort , jag vill flyga iväg . såren är för djupa , orken är helt borta.

när jag tittar mig omkring så är det svart , allt jag har är egentligen bara problem falska vänner växer på träd , & jag fattar inte hur man kan lova att man alltid finns där , lyssnar & bryr sig - när man sen på sekunder gör tvärtom. det är ganska skrämmande att veta hur ensam man egentligen är hur man än försöker, vad man än säger, så blir det fel i folks öron. varje gång som jag försöker ta mig upp , ta mig i kragen och försöka på nytt
så är det alltid någon som bryter mig ner, som får mig på samma plats igen
folk säger hela tiden att jag är stark, som har orkat med allt det här egentligen men det är just det, att jag fastnar där .. jag är inte stark, är så jävla svag. det man har gått igenom, det man går igenom ger en erfarenheter & det är väl den bästa egenskapen man tar med sig påvägen. allting jag skriver, allting jag får ut nu, är inte ens hälften av allting jag känner. man lever som man lever, man är den man är & det är ganska synd att folk inte tar mig för den jag är, accepterar mig som person.

SM i Sävsjö

Herregud vad nervös jag var inför det. Sprang runt hela kvällen  igår med fingarvantarna på innomhus. Jag har märkt att mina händer blir kalla som is när jag är riktigt nervös haha. Vantarna åkte även på idag direkt efter frukosten. Sen somnade jag på sängen (då va dem fortfarande på) när vi hade en liten rast innan vi skulle åka till tävlingsarenan.  Vaknade med ett ryck av att vi måste checka ut ur hotellet och åka iväg.

Själva tävlingen gick väl sådär. Måste ändra på min skjutställning så jag inte blir helt skum i knäna efteråt. Det gick ändå bättre än i E-tuna då jag fick 299 utav 400. Det var lite pinsamt faktiskt. Nu fick jag 321 av 400, där jag ligger på under träningarna också. Men jag vill slå mitt personrekord snart.
Var även ganska nära på att införskaffa skytteskor med, men nej det blev inte så. Får fortsätta leta. Det är jobbigt att hitta i min storlek då jag har 35! 
lite tokigt blir det ju när man går fram och frågar, och dem säger "storlek 37 va?" nej, 35 svarar jag då. Deras miner är olika men det är ändå förvånande miner man får.

Kvällen igår var lite flum. Jag och tre till gick mitt i mellan de två körfälten och försökte få folk att tuta i bostadsområdet. De var några som tutade, men det var nog inte för att vi ville de skulle göra det, utan för att vi gick i vägen. Härlig helg i alla fall. Den kunde inte vara mycket bättre. Eller jo det kunde den ju men det blev tyvärr inte så som det blev planerat. planerat och planerat förresten, pratat en del. Men det blev bra ändå  :)



Torsdag


När jag väl kom ut ur rummet så tjatade min syster om att vi skulle baka någonting eller laga mat. Jag orkade verkligen inte ställa mig vid spisen! Så vi gjorde vofflor och åt som middag. Sen efter ett tag gjorde vi i ordning avokado gegga som vi säger. Avokado med räksallad.

Om en stund ska jag åka iväg med mamma till järna för att ta ut pengar då jag inte vet om jag kan betala med kortet i sävsjö. Har ju inte något id-kort. får väl se hur lång tid det tar innan hon säger att vi ska åka. en timme? två?
ja det kan bli en lång väntan. Nej just de det är pappa som är så. Men man blir som man umgås.



Senare    måste    jag    faktist    ta    tag   i   saker   och    ting   att   göra,   som  måste  göras  annars  går  det  inte  alls  bra  .

plupp

färgade håret på alex. Först med en jävla blekning som jag blev helt drogad av. Kunde inte prata normalt
efter ja hade varit där och inte gå helt rakt och att ja somnade nästan överallt där ja stod stilla. Efter
ett tag drog luftrören ihop sig med, så det blev till att leta bricanyl.
Haha den blekningen kan dö. Nu har man även blå hårfärg hemma med, och enligt Matilda ska emosmurfen
med silvertejp göra sin comeback! Vi får väl se.

Blonderings shampoo säger jag bara, det är inte kul när man råkar ta det utav misstag. Duschade efter skjutningen igår och i hopp om att bli "normal" genom att få bort de skumma ja blivit utav blekningen. Stod en shampoo flaska där som ja tog bara av reflex. Sen kom jag ut torkade håret i handduk och så. Det bruna i mitt hår hade blivit orange igen! Och det tog som fan på luggen..
såå, nu står inte den där flaskan i badrummet längre, utan längst in i städskåpet haha.


Ingenting på bilden är ändrat utom att det är svartvitt annat än håret, bara så att man ser skillnaden på det, då ljuset i mitt rum är ganska konstigt.



Glad över att jag hade lite färg hemma som ja satte i på morgonen direkt när jag vaknade så nu är det inte lika extremt! kommer bild på det senare, nu ska jag springa ner och äta lite.

ikea

vaknade runt tio för att ta bussen en halvtimme senare men nej vi somnar om, det va mycket bättre att ligga kvar under sitt varma täcke och sova lite till. Sen en timme senare gick jag upp och kollade om brodern var vaken. Vi skulle ta buss upp till Ikea för att fixa lite saker.             
Fick tag i en sån där gul vagn  man hänger påsen på och sen sprang vi runt i tre timmar och hade massa ljud för oss. folk började kolla på oss som om vi vore freaks haha. Båda som har samma sors humor med. Så vi bestämde oss för att ta det lite lugnt och bli normala. Det blev bara värre då haha, flummigare och flummigare, sen när vi va  hemma va vi hesa som bar den hah.






'

Dålig dag, allt bara förstördes.. jag försökte hålla mig men jag är för svag nu, för ensam och för less på allt nu. jag orkar inte vara ensam ikväll, jag vet att jag inte klarar det, önskar att du vore här..
Lyssnar på musik och huvudet dunkar och händerna skakar, allt känns tungt och jag är rädd.
fan!

....

Söndag

Vaknade runt tov och somnade om så jag kom ner vid halv två haha.
sen åkte jag och mamma in till södertälje och skulle kolla saker på lindex för hon har presentkort där. men hittade ingenting. Sen in på H&M och där hitta man som vanligt någonting haha. Men jag måste spara på mina pengar nu.
SM och grejer som ligger i nästa helg. Hoppas det går bra där. Sen hoppas jag att jag får träffa på en filur med. Hahah skjuter och träffar en filur..

Ska egentligen läsa igenom en text i svenskan och svara på lite frågor sen ska jag börja på en novell. Men ni som känner mig vet hur jag brukar göra med sånna saker. Men denna gång ska jag faktiskt ta att göra det..
Jag ser ut som en liten fjortonåring idag, och jag kan erkänna att jag hade ganska så kul med det ett tag på morgonen haha.





Vem har sagt att man måste vara seriös på alla bilder? Inte jag i alla fall. Nu måste jag börja plugga. Så jag slipper det sen dem sista dagarna. Jag har inte så stor lust att plugga i sävsjö i alla fall

Hatar träningsverk

Det verkar ju inte vilja släppa heller precis.
hela benen är döda och de värsta är när man ska stiga upp på morgonen när man sätter sig upp i sängen, eller när man ska gå upp för en trapp. Att man drog till innebandyn gjorde ju inte saken bättre haha. Men jag orkade verkligen inte vara hemma och vara barnvakt. Så jag tog med mig ungen. Och gud vad hon babblade, hon kunde inte vara tyst en sekund haha. Men det funkade i alla fall satt de e ju bra.

Nu sitter jag och dunkar musik med godispåsen i högsta hugg. Tror jag fick en klubba/boll ovanför knät nu känner jag, ömt! Oj, nu kom det fram en låt som jag verkligen inte orkar höra nu, påminner mig om en person som jag inte vill tänka på nu.
Nu blir det nog att starta någon film och sen ska jag ta och sova en stund. Blir ju en timmes längre sömn eftersom att det är dags att ställa om klockorna till vintertid nu.

____________


hahaha jag har tråkigt och då kan min humor vara riktigt sämst ibland!


Inte hänt så mycket idag. Eller jo, första gången vi hade en idrottslektion som både jag och Sejla gillade.
Vi körde badminton i typ en timme och sen va vi helt döda! Springa fram och tillbaka, hit och dit, möta hon möta han. Sen bytte vi hall. Vi skulle ha beeptest. Tjejen som klarade lägst i klassen haha, till nivå 8 medan dem flesta började dö ut på 3an 4an. Fast danny och charbel slog jag ju inte. Även denna dag så blev jag kallad kille. "Du har en killes kondition, träningsmänniska" haha, jag träningsmänniska? jo men visst.

Imorgon är det lov för mig! så skönt det ska bli att sova ut ordentligt. har knappt sovit i två timmar i natt då ja var väldigt glad och tänkte på annat. så startade en film halv tre på natten hehe. Men det märks faktiskt inte av att ja inte sovit så mycket just nu, bara att ja skrattar åt allting men det gör ju alla ibland.
Nu ska jag ner och se om man hittar någonting att äta, sen blir det jobba jobba joooobba!

skrämma småbarn?

skönt att det bara va ett kort utv.samtal idag. Men desto skönare hade det varit om man va helt ledig och kunde göra annat. Samtalet va tjugo över ett, och de va över på sex minuter. Ganska onödigt att åka så långt för så lite. sen blev jag bjuden på mat av min bror och vi drog till skärholmen och ikea så de va ju värt de till slut.

jag och jim höll på att skratta ihjäl oss på bussen i morse dessutom.
Hoppade på den som vanligt kvart i tolv. Efter ungefär tio minuter står det en stor dagisgrupp som ska på. Ännu en gång en buss utan dragspel, den blev packad! Bredvid mig hamnar det den liten illaluktande tjej med glasögon. Och hon börjar glo på mig utav bara helvete. Jag bytte grupp i musikspelaren på mobilen och höjer volymen så att jag inte hör småungarna tjattra längre. Man orkar absolut inte det som nyvaken. Ljudet kanske läckte en aning från hörlurarna och den lilla ungen börjar verkligen stirra på mig nu. Sen börjar hon att gråta.
En fröken kommer fram och frågar henne varför hon gråter.
- Hans musik påminner mig om döden, dem skriker och de låter som om man ska dö. säger ungen och pekar på mig. läraren byter plats på henne och en liten pojke som sitter bakom mig. Han börjar också böla när han fattade att ljudet kom från mig. Så nu är det två små kryp som sitter och bölar i den lilla bussen. Då la jag mig ner med knäna mot ryggstödet framför mig och höjde volymen lite till. Två stationer senare hoppade hela dagisgruppen av. Och det tog tid! Så jag sänkte för att kolla vrf de inte bara går av. Det visade sig att den lilla tjejen som satt bredvid mig från början hade börjat störtböla, och två till längre bak hade också börjat pipa en del. Hörde två av lärarna som var med dem säga:
- Att inte vissa kan acceptera att det här faktiskt är en buss för alla, och att han höjde ännu mer och lade sig ner?
-Jaa det är förskräckligt.

Det är bra att man får småbarn att börja gråta på morgonen, haha jag är helt oskyldig :D
och alla trodde att ja va kille ännu än gång haha, förlåt mig då för att jag gillar så kallade "killkläder"


Är jag å läskig som det sägs?
*ja vi gillar att de mästa på bilden är väck, ingen bör veta vad som fanns där!*








092010

Vilken dålig dag. Den var helt okej i skolan eftersom den gick mycket snabbare än alla andra tisdagar.
Kan bero på att jag varit trött och flummig i stort sett hela dagen och skrattat och fnittrat mig igenom det hela.
Slutade halv ett och skulle ta ett bussen hem. Bra att ja han med den annars hade det blivit en lång väntan på nästa då dem inte går så ofta. Mellan södertälje och åby mins jag ingenting, det är ändå två mil. Ibland är det faktiskt skönt att somna på bussar och tänka sig bort helt och hållet. Drömde mig bort i mina små fantasier och vaknade med ett leende på läpparna..
Hoppade av på rätt ställe den här gången i alla fall haha.

Det värsta hände då jag kom hem och såg ett kort som låg på strykbrädan. Ett gratulationskort av något slag. Det är väl ingen som fyller år nu tänkte jag. Sen kom ja på vilket datum det va. Mor min fyller ju idag! Lagm typiskt att hon var hemma också och fick reda på att ja hade glömt bort det helt och hållet. Så himla mycket saker att göra nu i skolan och annat så ja har inte haft någon tanke på det. Ikväll ska hon ut med pappa i alla fall så jag hoppas hon får en bra dag. Jag får lösa min del utav det hela imorgon, hennes ansiktsuttryck som hon hade innan hon gick vill jag gärna inte se igen. Visst vi är inte alltid bästa vänner, men man glömmer inte folks födelsedagar tycker man. Vad tänker jag på.

Nu ska jag gå till min systers garderob och ta tillbaka mina tröjor som hon kan ha. Hon låste nämligen in sig i mitt rum igår och kollade igenom mina kläder och tog x-antal stycken.. Sen ska jag hälla upp badvatten till henne, starta tvättmaskinen och laga mat. Rolig kvällsunderhållning va?

Sen ska jag försöka att lägga mig tidigt, även om jag i stort sätt är ledig imorgon bortsätt från utv.samtal runt halv två vilket innebär att jag måste stiga upp vid tio. Får väl se hur det går. Och S som är ledig hela dagen och har de här nästa vecka tycker det är alltid lika kul att reta mig.
Folk hörde inte vad jag sa alls idag heller, då jag gäspade i stort sätt i varje mening hehe. Men är man trött så är man och kan inte hjälpa det.


så som fösta bilden visar, kan en dator bli då ens bror öppnar en jävla cola burk framför även om locket på datorn va stängd. Fick skruva upp och köra om hela skiten, därför har jag lite bildbrist just nu då ja inte hade bilderna på externa hårddisken. Skyll på honom inte på mig.


Vi kan ha riktigt kul ibland när vi inte är i skolan längre. nej men oj sa jag det högt..

Tycker att kate kan sätta sig på närmaste plan och komma hit igen, så himla länge sen!


Nu måste jag sticka, ha en bra kväll!

foto

Sitter på fotolektion i skolan och   tråkar. Våran lärare är grymt seg hahaha.
Skulle egentligen haft körkortsteori i morse men ja orkade då inte stiga upp. så jag somnade om och vaknade tre timmar senare. hehe oj då. Så nu sitter man här på en väääääldigt onödig lektion. Ja funderar helt ärligt på att dra snart. Det blir nog så också om jag nu lyckas smita bakom honom.

Nyvaken med ett leende på läpparna

Pratade i telofon fyra och en halv timme med den bästa igår kväll/natt. Riktigt så länge har vi aldrig pratat innan och de va mysigt, lr vad man ska säga. Sitter fortfarande och ler åt det, kan aldrig sluta upp med det.
Tävlingen i e-tuna igår gick inte som planerat. Det gick bra till en början men sen började jag vingla till. inte äns 300 fick jag denna gång. vilket är mitt mål nu när jag skjuter 40 skott. Så jag blev lite sådär lagom irriterad på mig själv när jag kom ut i från hallen. Dem som var med frågade hur det gick och sånt men jag kunde inte svara annat än en sur min. Haha jag bir så när det går dåligt så de e vana med det. E säger till mig att ringa någon som jag kan prata med som alltid gör mig glad oavssett vad jag än säger eller hur jag är. Jag tvekade ett tag men sen så såg jag att de va ungefär tio skyttar kvar där inne. Så okey jag gick ut i från lokalen så att ja kunde höra personen som jag då skulle ringa ifall han då svarade. Och det gjorde han. Fem minuter senare kom jag tillbaka med ett leende på läpparna och alla kunde prata normalt med mig igen utan att få skumma miner och fnys tillbaka.
Kul att alla som vet lite hur jag är vet hur dem ska säga/göra med mig för att få mig le igen trots situationen.


Sitter med en blå ansiktsmask nu på tidiga morgonen. Tidiga och tidiga klockan är ett. Men är man trött så är man. Snart ska den av och sen blir de sminkning och fixa med håret. Sen måste jag nog börja med en svenska novell. Träning är det idag också. Får väl se hur det går.
Minneslapp till mig själv innan träningen: Ät ordentligt




Jag kan inte berätta med ord hur glad jag är  just nu.
Som om det fanns små gubbar innuti mig som hoppar omkring av lycka. Känner på mig att det kommer bli en bra dag idag och det ända som kan få mig på annat humör är att en viss person säger lite saker när jag kommer ner nu halv två eller om det går skit på träningen. Men det återstår att se. Man får hoppas.

Fredag

Moshmosh
Sitter och kollar igeom grejer på datorn. Laddar ner lite smågrejer.
Pratade med Ludwig igen, två gånger hehe. Behöver jag säga mer om den saken?
Naah. Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Måste ta mig till järna runt elva på morgonen. Eftersom att jag ska åka och skuta i eiskilstuna klockan ett och jag åker med Ella dit. Får väl se hur det går, känner på mig att de kommer gå dåligt.
Tjupptjupp

Seg onsdag

Någon annan än jag som tycker att onsdagar är en av dem segaste dagarna  i veckan?
fast jag va ju hemma kvart i tre i stället för kvart över fem så jag är nöjd. Hem och äta och vänta på att klockan skulle gå lite snabbare. Somnade på tangentbordet ett tag innan ja skulle dra till träningen och blev skrämd av ett sms från Elias. Det gick väl sådär med skjutningen. "fötterna på jorden" hjälpte även denna gång. Men jag stod och vinglade en hel del på slutet. Just då gick conny förbi och skulle kolla hur de gick för mig. Jag hade redan tagit upp geväret och stor och siktade. Röck till och kom åt avtryckaren och missade hela tavlan! jaja, det händer. Bara det inte händer i e-tuna i alla fall. Eller ännu värre, Sävsjö..
Sen slocknade jag en liten stund på vägen hem igen, vaknade av massa gropar i marken. Trodde inte det skulle märkas att ja va lite borta men jo de märkte han minsann.

tänkte på en sak för ett tag sen. Man säger ju sommar-08, sommar-09. Hur kul kommer det inte att låta när man hör folk som börjar säga sommar-10? Jaa jag får för mig skumma saker ibland.
Nu borde jag göra en svenska sak som ska lämnas in. Men hur kul är det med en text från medeltiden som ska antingen skrivas om i nutid, eller fortsättningen på den? 3-7 handskrivna sidor. Jag gillar inte när lärarna säger "handskrivna". Alltid har dem sagt, vad litet du skriver, kan du verkligen läsa det här själv, oj de här var litet, osv. nej jag skriver någonting som jag inte själv kan läsa, logiskt va. såklart jag kan läsa vad jag själv skriver. hänt x-antal gånger att ja fått skriva om grejerna på datorn bara för att dem inte kan läsa. Det är lite surt men jag kan inte skriva större utan att de blir slarvigt.

hahahaha min syster går och sjunger om en kanin som ar fått knäck i örat så att han inte hör vad grodan säger.
Grodan är jätteglad för att han slipper förklara för kaninen. Haha alla sjuka sånger som finns.
Det ska inte jag säga förresten, jag gick ju runt och sjöng om myggan hubert eller herr gurka. Jag kan båda fortfarande!

nu ska jag gå och lägga mig trots att klockan inte är tio ännu. Men jag är trött, och jag har sovmorgon till halv elva. Börjar dagen med idrott. Vilket ämne för den som är morgontrött *suck*

*

Fan vad det är kallt ute. Det snöade idag också. och mitt hår blev vågit så jag blev tvungen att sätta upp det i en toffs haha. Sen blev jag utsatt för frisör treorna som lekte med min lugg!
det hela slutade med att jag hade hög hästsvans med uppstående lugg.

Har precis skrivit ner om vad som hänt under dagarna från i onsdags. Det ska nämligen lämnas in nu på fredag och man ska skriva ända till dess. jag började med det idag fast man skulle börja förra veckan haha.
sen är det en hel del i massa möjliga ämnen nu som jag inte alltid orkar göra. Prov i företagsekonimi idag, de va ganska lätt. Antingen va de lätt för att jag kunde, eller för att jag jag trodde jag kunde. Det återstår att se.

Nu ska jag gå och bomba tv soffan där nere. i alla fall en stund. Sen måste jag nog sova, trots en liten sovmorgon imorn. Men är man trött så är man

Små irriterande ljud

äntligen hemma. Klockan är tolv och ja slutar vanligtvis halv fyra eller fyra. Men men så kan det vara ibland. hoppade på bussen tidigt i morse och tog det lugnt med musik som vanligt. Efter ungefär tjugo minuter när vi åkte igenom järna så hoppar det på en liten flicka i åtta års åldern på. Helt rosa klädd. De va en liten buss utan dragspel i mitten så hon satte sig där barnvagnarna brukar stå. ja höjer volymen på mp3n och fortsätter halvsova. Men helt plötsligt hör jag små jätteljusa pip! jag fattar inte var dem kommer ifrån. så sänker ljudet igen för att se vad det var. Då hade den lilla flickan tagit upp ett rosa gameboy liknande spel ur sin rosa ryggsäck. och ljudet kom från den. Ljudet tjuter i bussen. samtidigt som den  piper olika ljusa toner så sitter hon och dansar till ljuden, haha. det spelade ingen roll hur mkt ljud jag än drog på, de ljusa eländet gick igenom exakt allt. tack och lov att hon inte skulle åka hela vägen hehe.

Sen hade jag körkortsteori som va så segt att det inte går att beskriva. slutade halv elva i alla fall, en halvtimme tidigare.  så jag tog elvabussen hem. Ganska skönt att va hemma även om man nu måste plugga lite grann.
måndagar är den värsta dagen på hela veckan, även om tisdagarna är segare.
Nä nu ska ja fortsätta med företagsekonomi hade ja tänkt.
haido




Hittade lite gamla bilder från ettan  när vi var vid eklundsnäs - äventyret.  Man skulle sammarbeta med sin klass för att klara av olika uppdrag.




Här ska vi gissa på hur långt det är mellan ett träd till ett annat. Det fanns tre olika man skulle kolla till. Chamo försöker mäta med fötterna men det gick inte så vidare bra då hon ramlade i stort sett hela tiden. Och mig ska vi inte prata om vad dem tänkte göra med!













Här skulle en i gruppen leda dem andra som hade ögonbindel för ögonen, runt ett träd, en soptunna, ut på bryggan och tillbaka samma väg. alla utom "ledaren" som skulle förklara vägen utan att röra någon, gick och höll i varandras axlar, gud vad de såg kul ut haha.














Ja, här ser ni nog vad det är vi håller på med!
Man fick inte nudda marken så det gäller att lita på klassen. Lätt att göra de första veckan i ettan när man inte känner någon från innan?















Här låg det massa olika föremål som vi fick kolla på i en minut, sen drogs de blåa över alla sakerna. vi skulle komma ihåg minst 15 av dem 20 sakerna som fanns.

Denna bild får avsluta eklundsnäs dagen.  En annorlunda dag med mycket saker som hände. Bland annat att jag hamnade i vattnet vid bryggan lite snabbt upp till knäna, men det ska vi inte tala om. Minst sagt, en dag man minns i alla fall lite ifrån.








Nu pyser jag en stund!

träning

Hemkommen från träningen nyss. Provade att skjuta med andra skor idag. stadigare blev det så ska nog fortsätta med dem. Måste lära mig att äta ordentligt innan, så jag inte blir svimfärdig efter hälften utav skotten..
sen stod pelle bakom mig ett tag och kolla hur jag stod. Jag lyfte omedvetet lite på högra foten, flyttade den åt sidan och så vidare. träffade 6.3 på tavlan. När han sa till mig att "ha båda fötterna på jorden" så började jag fundera på vad han menade. trycker ner höger fot i golvet och drar geväret hårt mot axeln, greppar pistolgreppet, siktar och trycker av, det blev en 8.9..
Så en sak till att tänka på.  Lägger annars all tygnd på vänsterbenet.

Nu ska jag sova upp tidigt imorgon, natti natti.

Inte så godmorgon

Godmorgon.
För den som ville veta så har jag sovit inatt, eller okej jag somnade väl typ tre? Då jag väl somnat drömde jag cp-drömmar som jag inte tycktes vakna ur. Hur kommer det sig att om jag drömmer en bra dröm så vaknar jag, men om jag drömmer en mardröm så vaknar jag inte alls och drömmen bara går på repeat? Och jag förstår fortfarande inte varför jag drömmer sånt här, förr var det bara mardrömmar då jag var liten. Nu är det såhär varje natt.



23.10

Sitter man vid datorn igen. Men jag har faktiskt pluggat lite som jag sa att jag skulle göra hahaha. men lätt var det inte och de tog typ två timmar för smågrejer. De tog lång tid bara att fatta frågan. tar inte upp något exempel då ja e rädd att tråka ur er.

Pratade med ludde idag, så kul. Kunde inte sluta le riktigt. blev en hel del skratt i början innan båda vande sig med varandras sett att prata på. De va lite gulligt faktiskt. Dock var det inte så länge men de blr någ fler gånger tror jag.
Nu ringer det igen, telefonen går på högvarv idag! de va niclas denna gång. Vad han ville ska vi inte gå in på, hehe.

Sitter och lyssnar på paramores nya platta. ganska bra låtar. Men det är dem som går på radion och sånt nu som sätter sig som om de vore ett klister på en. antingen går man runt och sjunger på thats what you get, misery bussiness, ignorance,  eller hallelujah. Dem är hyfsat lätta och jag med mitt fotografiska minne ser videon i huvudet när jag hör dem olika låtarna. alldeles strax ska jag nog se på ett avsnitt av police academy och luta ner fotöljen, eller kanske till och med slänga sig ner i soffan och kika lite? Vi får se hur jag gör. Ska prata klart med lite folk först :)

kort som torkar

Nu har jag fyllt på färgpatronen i skrivaren och fått den på plats igen. Herregud vad de luktade apa. och kladdigt var det så nu har ja färg överallt på händerna och de vägrar försvinna i första taget. så nu ligger det några utskrivna foton framför mig på skrivbordet och torkar för fullt.

en sjungande bror har man  i soffan bredvid sig också. Bra att någon är på bra humör i alla fall. Båda två sitter och stör sig på någons skratt på bandit kanalen. låter så himla sjukt så att det inte är sant.
Helgen är till för att vila ut sig på va? Lyckat säger jag. hur lätt som hälst att vila ut sig och sova länge när man måste stiga upp halv tio om morgonen i stället för att vakna självmant vid tolv halv ett. man hinner ju ändå göra saker på resten utav dagen.

Filmkväll hos sabina igår. så mysigt de  va att bara komma bort ibland även om de råkade bli lite saker som va mindre trevliga under kvällen, men det är alltid någonting som händer. Sen när man väl vaknar så ser man ett urgulligt sms på mobildisplayen från ange. Verkligen kul när vännerna vet vad jag säger och när de hjälper en utan att bara vända ryggen till och sprida falska rykten utan att man behöver be om det. Rasmus va också till en stor hjälp igår, men ska jag erkänna är jag fortfarande livrädd för det som håller på att hända. Jag vill inte de. Nu ska vi inte avslöja för mycket här tycker jag. Dem som vet vet vad jag menar, och dem som inte vet vet inte :)

Nu måste jag nog springa ner och äta någonting, även om jag inte alls orkar göra de så måste jag få i mig någonting då jag inte ätit ordentligt på några dagar. Nu ger min kropp ifrån och säger att jag måste äta.
sen måste jag plugga också. Småföretagande är så segt det händer lixom ingenting annat än att man sitter och räknar på olika sorters summor i olika företag, försäljningspris och massa tråkigt. Okey dåå det är nog roligare än att skriva fortsättningen på "Tristan och Isolde" eller att skriva den i nutid 3-7 handskrivna sidor,
jag minns ju vad som hände i ettan när vi skulle skriva 2-5 sidor om william shakespear för hand...


Röda båtar i klubba

PimPim är ju gelebåtar med hallonsmak. Det har funnits PimPim klubbor ett tag nu men på senaste tiden har de varit glest med ställen att hitta dem på. men idag gjorde jag de när jag va i södertälje med mor min. så nu sitter jag med godispåsen bredvid mig och en klubba i munnen. Djungelvrål och Fruxo också. Haha klubbor är goda även om man ser lite dum ut när man har dem i munnen hela tiden.

Ledig från skolan idag. Trodde jag skulle få huset för mig själv då men  tydligen var ALLA i familjen lediga. Så blir  tvingad till att spendera dagen med mamma i södertälje bara för att leta efter ett kort till kusinen som fyller 40 snart. Så passade på att kolla  efter jacka.. hehee de gick ju bra, eller inte. Men det löser sig nog. Får väl se om mias tips om vad ja skulle kunna göra med jackan från förra året funkar. funkar de slipper ja införskaffa ny. då kan ja köra på en annan "väska" som skulle väl behövas. Då den andra är i stort sett sönder helt. Välanvänd haha.

snart är det dags att börja med maten också. Taco eller piroger ska det bli här hemma.
Men först ska jag äta upp klubban!




Skolfoto var det igår dessutom. Inte berädd på det haha. Så jag såg ut såhär. "Sleep is my only homework and i wish i ahd more of it" och att jag såg ut som en zombie hehe. Och jag kan verkligen inte le på bilder, ni ser ju hur det blir. + att jag ser jättebred ut över axlar och ansikte vilket jag inte gillar, men på något sätt vill ja ändå ha bilderna där. vid sidan av mig finns också en kopp med choklad i och en påse fillidutter
:)

magnetslag svampbob

Ja som ni vet så är inte jag tjejen som är ute och super mig full hela tiden.
Nu är jag dessutom  halvsjuk vilket innebär att jag måste underhålla mig med någonting. Jag sitter nu och spelar liknande poker med svampbob gänget på nickelodeon.se! Slå det ni! Svampbob fick precis ett magnetslag och började gråta, Stackars liten.
Nu ska jag återgå till spelandet.



hahha juste jag klippte luggen inatt med så nu ser jag någonting med båda ögonen! dock blev det lika mycket med det är bra igen om två tre dagar. Det gillar vi, men inte alltid!


Udda lagar i USA

tänkte bjuda er på lite udda lagar i USA

Det är föbjudet att…

  • Spela kort med en indian i Arizona.
  • Fiska i pyjamas i Chicago.
  • För skilda kvinnor att i Florida hoppa fallskärm på en söndag.
  • Knuffa en älg ur ett flygplan i Alaska.
  • Dansa till en nationalsång i San Francisco.
  • Skrämma en häst i Pennsylvania.
  • Cykla i en pool i Kalifornien.
  • Kyssa en gravid kvinna i Iowa i mer än fem minuter.
  • Spela trumpet för att locka någon in i en butik i Indian Wells, Kalifornien.
  • Dricka öl ur en hink i St Louis.
  • Sova på ett kylskåp i Pittsburgh.
  • Bära getskägg i Boston.
  • Gå på händerna över en gata i Hartford Connecticut.
  • För två män i Longmeadow, Massachusetts, att bära ett badkar över stadens grönytor.
  • Flyga drake i Washington.
  • Äta samtidigt som man simmar i Ocean City.
  • Äta vattenmelon på en kyrkogård i Spartanburg.

Och slutligen: högsta tillåtna rinn-hastighet för ketchup är sex cm per minut, oralsex är förbjudet i 18 utav delstaterna (sägs sprida AIDS) och i Washington DC är endast missionärsställningen tillåten


febern sätter fart

känns det som i alla fall. Säg inte att man ska gå och bli sjuk nu innan helgen. Är ledig imorgon men ja vill inte vara sjuk, hatar hösten pga det här! ska gå och kolla temperaturen om en stund. har varit hängig, yr och har skiftat mellan kall och varm hela hela dagen. Men jag va ändå tvungen att dra mig till skolan då ja hade både skolfotografering, svenska prov, och idrottsteori.
på enskilda fotot säger fotografen till mig efter första bilden: - Du ser full ut. Men efter cirka åtta bilder blev de väl okey enligt han. Fick inte se bilden dock. Och ja tror faktiskt att fotot på själva klassen blev ganska så lyckat om man jämnför med förra året.

har nyss suttit och hällt i mig en stor kopp varm choklad med små marsmallows i igen. Det bästa som finns när kroppen är kall.  Då har man kollat temperaturen då, för kall, 35 grader! tror jag ska ta eox och  vila mig lite eller någonting. Fan säger jag bara. hatar att vara sjuk det finns ju ingenting att göra.

TrippTrappTrippTrapp..

something in your mind

Ja har precis kommit hem från träningen nu. Och jag har ätit spaghetti! haha de va det lättaste att hitta.
Det går inte så bra att skjuta när man är hungrig och tuggar tuggummi samtidig hah, de blev ju bara lite värre.
Min mage lät lixom lite mer än vad själva geväret gjorde när skotten tröcks av.. Hoppas det bara var jag som hörde det!
Nu har jag betalat in avgiften för Allativitetskortet också. Bara väntar på att det ska dimpa ner i brevlådan.

Men nu borde jag egentligen sitta och plugga på "upplysningen"  som jag råkar ha prov på imorgon. Men jag fryser så det orkar vi inte alls med. Tror faktiskt jag ska gå och göra en kopp varm choklad och läsa igenom lite sen ska jag banne mig sova.
Det är faktiskt skönt att lägga sig tidigt ibland<3
helt slut skolan och allt skit just nu, somnade på både svenskan och projektlektionen. jag blev som en lite zombie efter ja vaknade hahaa.

Äntligen lite fritid!

Nu är jag äntligen klar med sammanfattningen av två kapitell i naturvetenskap som jag sen ska läsa igenom och ha prov på imorgon. Fattade ingenting först men sen när jag "rit-förklarade" lite så gick det ju bra. 
dagen har varit väldigt skum och jag har fåt springa iväg från skolan pga ett förbannad/ledsen/arg/depp humör ett antal gånger. Jag tycker du kan ta och lägga av nu, du beter dig som en jättebebis och det där jävla flinet du ger mig, VÄX UPP MÄNNISKA!
Det har faktiskt gått såpass långt nu att jag ärligt talat funderat på att byta skola. Men jag orkar inte gå om ettan och tvåan på nytt. Visst om jag väljer samma inriktning så behöver jag inte det. Men jag ska fan inte behöva flytta på mig bara för att en patetisk liten sak som slänger iväg falska saker inte kan behärska sig. En sån som du kan lika gärna bara försvinna, det är du, inte jag som ska bort.

ja kan skriva ner massa saker om det här men det tänker jag då inte göra. en sån som han är inte värd att tänka på!
Träffade på både Johnny och Simon på tåget imorse. Johnny den saken tänkte skrämma mig, ja e glad att ja hann vända mig om. fyy vad kallt det va att stå där och vänta på tåget. Men vantar gör susen hahaha. Mina händer är kalla vanligtvis men hade ja inte hade dem på hade dem säkert varigt som isklumpar!


- Såhär kul har man på en två timmars lång luncrast när alla datorer är upptagna.
- Och körkortsteorin är också ganska jobbig, särskilt på morgonen där alla är döda, kanske syns?
- Och mig ska vi inte prata om, då jag kan somna exakt överallt! somnade på bussen hem idag och hamnade i Norrvrå, som tur va skulle samma buss till Järna sen så de va bara att sitta kvar. ursäkta närbilden, skyll på sofie ;)



Närvaro?

Ännu en sömnlös natt, det som gör att jag inte kan sova är att jag känner närvaro och jag vågar inte blunda och slappna av för att det känns som att det ska stå någon i rummet när jag öppnar ögonen igen. Sjukt obehaglig känsla. Jag ska iallafall  skriva lite till på Elena - krigarflickan nu. uppsats i svenska.. Sen  blir det till att kolla igenom naturvetenskapen, hatar dessa prov. Åtta prov på två veckor. jobba jobba joooooobba.
Gillar inte att det ska vara så stressigt. Men jag får hålla i. den här månaden ska försökas bli skolkfri.
lycka till säger vännerna ironiskt..

nä nu sitter jag och fryser här. På med tjocktröja och ner och dricka varm chocklad med små marsmallows i nu!
sen om en timme blir jag glad då en viss person ringer (A)

Söndags träning

Sitter och lyssar  igenom en massa musik på datorn som bror min försöker lista ut vad det är för någonting. ahah.
sov till ett idag och det va skönt att sova så länge *igen*. Sköt idag igen. Blev bara lite irriterad över att det blev sex poäng mindre än förra gången.. Men men det får man ta. Kanske byter gevär snart med då dem andra kanske blir lite stabilare då dem är längre i "pipan". Både Jonas och Ella gjorde så. jag är inte säker faktiskt. Men inte nu den här månaden i alla fall eftersom att det är tre olika tävlingar framöver så måste först och främst få in skjut ställningen och koncentrera mig på den och allt det ändra.

Eiskilstuna - Munktellkulan
Nyköping - Nyköpings gästabud
Sävsjö - SM

I sävsjö ska jag tydligen dela rum med Elias eftersom jag åker med honom ner ahah. Så nu är det bara att spara pengar till det där också. Wohoo men det suger verkligen att vara närvös. Känner hur fjärilarna flyger runt i magen på en. Tänk på något annat säger vännerna, men det är inte alltid det funkar då jag bara varit på Föreningstävlingar i stort sätt. Men jag drar mig inte ur nu i alla fall. Varför inte lixom.. Får väl se hur det går  helt enkelt.
Nej nu ska vi inte tänka på det där mer! Även om jag fyllde i skytte nummer idag så, men gaah ja bara tjaddrar..

Nu kom DJ cammy - shining star
Rösten i den låten haha. Och min bror kan den så han sitter och sjunger med så sött. heheee spelar inte in alls..
i sävsjö kanske jag ska träffa på Ludde med! jag hoppas det går vägen verkligen.

Nu märker jag att hela det här inlägget verkar bara handla om skyttet, men då får det göra det då även om ni som läser kanske inte bryr er så jättemycket om det.
Vill träffa Mr.X snart med. Var ungefär tre veckor sen och det tar på krafterna när jag nämner honom så därför får han heta så här nu, Mr.X..
Nu ska jag gå ner och fixa lite te och en smörgås och kolla igenom körkortsteorin. Måste göras.



En annan sak.. Vad tycker ni att jag ska göra med mitt hår?


- Ska  jag ha kvar det i den här längden

- låta allt växa så de inte är lika uppklippt

- låta de växa på längden medans de fortfarande är uppklippt

- klippa de kortare

- tupera mer

- tupera mindre

- färga någon annan färg

- annan frisyr (vilken)

- kraftigare snelugg

- kortare lugg

- Bleka till ljusare

- sätta i löshår

- ha i flera färger

Svara tack!!

allt för mig just nu haido

Sen morgon

Vaknade runt tre av att matthe väcker mig och säger att han är i hölö. Men han vet inte vart haha.
Det visade sig senare att han var ungefär en halv kilometer ifrån där jag bor! Det va lite creepy.
Fram till nu har jag letat efter det förbannade skyttekortet, igen! Som jag gjorde två timmar i förrgår, och tre timmar igår. Jag visste att det skulle vara på en hylla bredvid en pokal och jag har inte flyttat på det utan de har legat där hela sommaren. Nej nu var det verkligen flyttat. Hittade det precis i en av lådorna andra sidan av rummet ?!

Aja nu är det bara att börja oroa sig inför SM i sävsjö då. Nej men jag måste ta de lugnt med de där. Börjar praktiskt taget redan bli nervös inför det. Och om jag är det redan nu vill jag inte veta hur jag kommer vara då..
måste sätta igång med att plugga lite också som som ska lämnas in i veckan. En annan sak angående det här med att plugga, jag lyssnar alltid på musik när ja pluggar. ibland spelar det ingen roll vad jag har på för musik när jag är på skumt humör, Det går bara inte. Men sen när jag åkte med elias till träningen i onsdags och lyssnade på Sonic syndicate så har jag fastnat helt för dem. Jag lyssnade redan på dem i och för sig, men där började jag verkligen att  LYSSNA på dem. så ja kan vara på mina skumma små humör ibland och så startar jag sonic syndicate och då blir jag "Plugg-pepp". Haha det är bara konstigt. Började helt utan anledning skriva på en uppsats igår. sen kom jag på att vi ska lämna in en uppsats i november på 8-10 sidor så de va ju passande att jag började på den.

Nu ska jag gå ner och göra mat. Kycklingfilé med ris och currysås.
Inte ätit någonting utan smooties haha

Plugga

Nyss hemkommen från skolan och måste plugga. Känns som man har hundra saker att göra. Nästa vecka har jag tre prov som jag måste kunna. massa inlämningsuppgifter och annat skit.
*Småföretagande B
*Turism och resor
*Naturkunskap A 
*Arbetsmiljö och säkerhet
*fördjupningsuppgift i svenska

Allting måste jag söka lite på internet om. Det suger verkligen! visst de går nog på några timmar men sen ska man renskriva det också. Vilken underhållning på en fredagskväll.
Slutade tidigare idag så var hemma kvart över tre i stället för kvart i fem, så skönt. Men ändå inte.
Jag måste hitta mitt skyttekort snart som möjligt också eftersom att jag ska på två olika tävlingar där det måste vara med i fall att de kollar. Varav en av tävlingarna  är SM i sävsjö! Börjar redan bli nervös inför det och den är den 31 oktober, jag vill inte veta hur jag kommer att vara vid förberedelse-tillfället...

Nu ska jag plugga, städa och försöka hitta kortet som jag letade efter i tre timmar igår. Annars vet jag inte vad jag ska göra? kan man kanske använda den där som ser ut som kortet fast det är i papper, eller är det ogiltligt nu ?..




in this moment

 Jag hatar att allting känns så jövla meningslöst just nu. Sitter i skolan och har en håltimme på nästan 3 timmar..
eller hål och hål, jag är inte med på idrotten för det gick förbi någon imorse  med jätte mycke parfym och hade rökt så ja mådde väl inte direkt så bra av det..
Gick med Sejla till skepparns tog en macka och cola satt och snackade skit om våran klass. Och nu sitter man här i biblioteket med världens slöaste datorer med windows 98!!

Hade träning igår i gnesta. Åkte dit med Elias  i hans  "babyblåa" bil. Host host.
Kom dit ungefär en halvtimme senare men eftersom de flesta banorna va upptagna så spelade det ingen roll.
Det gick inte sådär jättebra direkt, fick 321/400. Brukar ligga på 354 eller högre. Men o  andra sidan så har jag inte tränat på hela sommaren så det är bara att fortsätta så. Sen när ja hade dragit iväg ungefär 20 skott så började mitt vänstra knä att krångla! Blev stelt och grejer. Sen var det dags för hemfärd igen.
Fick även reda på att jag Eventuellt ska på SM i sävsjö den 31 oktober. Och munktellkulan i Eiskilstuna den 17 oktober. Hehehe börjar redan bli närvös inför SM *suck*.
Måste snacka med typ Elias igen och kolla om ja kan åka med han dit annars är ja rädd att  mamma kan jobba just den helgen och då kommer jag inte dit..
Men det går nog att lösa på ett eller ett annat sett.

Snart har jag svenska med telofonrösten. Älskar det verkligen, nej ja blir bara irriterad på dem.  
¨



jag är på ett lite halvdåligt humör idag med humörsvängningar. Ena sekunden kan ja gråta och i andra sekunden kan jag skratta. Så jag är inte rolig att vara med blir sur för ingenting. Men jag ska försöka så det inte går ut över flera och ja hoppas att dem inte tar det ja sagt seriöst. jag menar det inte.

RSS 2.0