andra veckan - avklarad

Wohoo jobbat hela två veckor nu. Det har både sina för och nackdelar. Kom hem alldeles nyss (21.00) pga att det är problem med tågen och bussarna ett bra jävla tag. Känns så himla drygt att sluta halv fem och komma hem nu. Aja det är sånt man får ta!

Just nu sitter jag och har blekt luggen igen, ska snart ta itu med den! Grön-blonda  fläckar lite här och var är ju verkligen jättefint haha. Men nu ska det fixas, inte med stargazer blekningen iaf, de gjorde bara ont i hårbotten efter tio minuter. Fast bra va den det ska jag inte säga någonting om faktiskt. Ska man vara fin får man lida pin brukar man ju säga.


Ja på bilden syns de grön blonda ellar vad det nu är väldigt tydligt. Just för tillfället är de helt babyblått haha! Men vanlig blå ska de vara. Funderar på om jag ska lägga i en färg i hela håret senare, men ändå trivs jag i de jag har nu. trots att det innebär bleka och färga om en några fler gånger än med en vanlig färg.  


Ja juste, någon frågade mig vad jag använder för färger/produkter och sånt i mitt hår. Jag skriver om det i ett separat inlägg lite senare.







Ååh jag vill att det ska ha gått en ytlligare vecka nu, och att klockan ska vara kvart tjugo över sju på     fredags kvällen! kliva ur en buss efter cirka sju timmar och vara i malmö i stället för i stockholm där jag kliver på. ska tydligen av vid någon båt fick jag veta igår. Ja de får vi väl se hur de går, av kommer jag nog men hitta gör jag absolut inte. Men nu ska vi tänka positivt istället, jag är ju inte ensam, utan med den bästa. snart snart snart snart!!






Nu ska jag fixa klart håret, så jag inte glömmer bort det helt och hållet och vaknar imorgon med babyblått hår, ut på tävling med de haha nej tack.



Fullt upp hela dagen

Vaknade vid sju av att matthe ringde och väckte mig. Pratade lite med Ludwig också, och enligt mig är det bra nu..?
Kom till prakiken kvart över elva fast jag egentligen börjar tio *SL´s fel*
ååh vad mycket det var att göra!   packa upp-larma-galga - hänga, packa upp-larma-galga-hänga.

Sen skulle jag ner och packa påsar och ta av larmen vid kassan med Sandra. Jag hatar de avlånga larmen för jag får inte bort dem! Matthe lärde sig dem direkt och försökte visa mig. Det gick när han skulle göra det, men så fort jag provade så gick det itne alls. Han bara stod och skrattade åt mig haha. Sen på lunchen var Jag, Matthe, Sandra och Chris helt slutkörda. Vi satte oss i våran lilla soffa i uppehålsrummet alla fyra *tresittssoffa* men det gick! satt och pratade lite grann sen låg vi alla ner och sov! Tills niclas kommer in och säger att lunchen är slut och att det är dags att gå ut och arbeta. Vi går upp och segar oss ut i butiken som de zombies vi var. Det är lifsfarligt att somna i den där soffan. Tror det var tredje gången för mig  nu. 

Sen hämtade Elias mig  vid stationen vid femtiden. Åkte till södertälje för att hämta gevär sen åkte vi till Gnesta och skjöt. Det gick inte alls bra. Jag var hungrig och kunde inte stå stilla. Skrattade åt det mesta gjorde jag också. Stod med fingret mot avtryckaren och siktar, andas in - andas ut - håller andan. Precis innan jag ska trycka av ger min mage ifrån sig ett ylande! och jag brister i skratt, det kittlades eftersom jag är så otroligt kittlig! lägger ner geväret och går och dricker vatten istället. Ställer mig i skjutställningen och skjuter klart. Ja, bra gick det ju inte precis, men det är DM på lördag, och man blir ju inte bättre av att skita i träningen..? Måste bara komma ihåg att ha ätit innan också. Men de blev ju ett problem. Skjuttiden är 11.30 och man ska minst vara där en halvtimme innan, de tar typ en timma att åka dit. eller okey pappa kör, 45 minuter. Då måste jag alltså äta runt 9!! Lycka till med de säger jag, lycka till med de..


Nu ska jag sova egentligen, så kanske jag inte somnar i den läskiga soffan igen, haha. Sen börjar det bli dags för att ta nya bilder ser jag, det kommer!


När bristen på logik äger rum...


Jag gillar inte att sitta och klaga över massa saker som jag sedan skriver till allmänheten. Det kan vara jobbigt att läsa för andra. Att framstå som en grinpelle. Däremot kan det ibland vara bra att avreagera sig lite ibland, det känns bättre för stunden! Så jag måste bara klaga lite.
Eller klaga kan man väl egentligen kalla det, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu, jag låter tankarna bestämma vad som skrivs. Halv elva är klockan och jag gör ingenting. Jag är ledsen, sur, smådepp och bara allmänt seg. Varför, det fattas någon här. Jag tycker x-antal dagar kan försvinna. Sen har jag gått och varit småirriterad på allting med larm, galgar, ettiketter, lager och allt vad de heter.
Jag hatar att ha sådana dagar, det är nog ingen som tycker om att vakna på fel sida..
.
Man vandrar runt i lokalerna, Man ser ingenting förutom sina egna fotsteg som tar sig framåt. Det är så tyst, även fast massa människor vandrar ständigt förbi en. Man mår inge bra, fast man vet inte varför man mår så. Man blir frustrerad över att inte veta. Brist på logik. Ingenting verkar fungera, bara fötterna som långsamt gör att man håller balasen och tar sig framåt.
På något sett så känner man att man kan bryta ihop vilken sekund som helst. Man tänker för mycket men samtidigt för lite, man förväntar sig inte att någon ska börja kommunicera med en. När en person väl säger någonting blir man chockad och man nästan vaknar upp ur sitt zombie liknande beteende.

-va?, eeh jo jag mår bra. Nä ingenting jag bara känner mig lite snurrig.

Sedan hamnar man i det där läget igen. Hela dagen, i väntan på att den ska försvinna från ens egna axlar.
Ungefär så vart min dag idag. Jag försökte ignorera det men det med att försöka prata med folk via sms som jag egentligen inte får på arbetstid. Utom det, funkade inte mkt som jag ville. Jag gjorde saker fel, när jag skulle hälla upp juice i en mugg så slutade jag aldrig så juicen rann över muggen, inte förens en matthe sa till mig så slutade jag.
Ibland känner jag mig som färger, jag ser nästan varje person som färger. Man ser vilka som utstrålar glädje och vilja, man ser också vilka som knappt utstrålar mer än ett neutralt ansiktsuttryck.
En del personer ser jag på en gång är Ljusa och starka färger. Det händer att en person är vit. En del tror att vit inte är någon färg, det är det inte heller tekniskt sett. Vitt är alla färger. En del personer kan vara hyfsat neutrala och vara röd, blåa, gröna, lite halvt turkosa sådär.
Sen när jag ser en som verkligen utstrålar ambition och glädje då ser jag en vit person. Alla färger!
Jag känner att jag har varit nästan alla olika färger i vår värld. Ibland kan jag vara vit och ibland neutral. Men oftast tyvär så känner jag mig svart. Det många tror är att Svart är en färg. Ni har fel. Svart är ingen färg. Svart är ingenting. Vitt är alla färger medan inga färger alls kallas "svart". Svart finns alltså inte. När vi blundar med ögonlocken ser vi svart, vi ser alltså ingenting. när vi inte uppfattar något med våra ögon så ser vi det som vi kallar svart.
Ibland kan man känna sig som svart. Ingenting, man syns inte, hörs inte, finns inte med andra ord. Ett svart hål som på något sett lyckas finnas men samtidigt inte. Det enda som man vet, är att man inte finns. En skrämmande tanke. Ju mörkare man känner sig desto mindre existerar man brukar jag känna. man syns om man utstrålar.

Kanske sover jag för lite eller för mycket? Något är det som är fel med mig i alla fall. Har varit med om samma känsla flera gånger utan att kunna berätta vad felet är.

Nu ska jag inte tänka mer. Ludwig, du gjorde det bra som du alltid gör. Även om du inte märker det på mig nu.


Tjugofemte januari

Äntligen är man hemma igen! varit borta i stort sett hela dagen, även om jag slutade på praktiken sisådär tre timmar tidigare. Jag och Maria är bäst på att köra ut kartonger till sopkontainern! Vagnen eller vad man ska säga att de låg i va helt proppfylld, den är rätt så hög också och vi som är båda nästan lika små såg inte över den utan en gick där fram en gick där bak, kollade åt siderna och kanterna om vagnen hela tiden haha. Sen kommer vi ner dit vi ska och där står en lastbil i vägen POFF *backspegel* fastnade där. Backade lite och skulle köra fram igen och förbi lastbilen. POFF *soptunnor som vi inte såg. Woohoo framma till kartongmosaren! sen fick vi inte upp vagnen på rampen igen pga den dumma lastbilen och soptunnorna, så vi fick lite hjälp utav han som körde lastbilen. Hahaa ååh vad de måste ha sett dumt ut! ska inte nämna att vi knappt fick in den i hissen sen heller..

Sen gick vi runt och knäppte jackor, fixade galgar larm och sånt i butiken. Sen gick vi på lunch en timme tidigare eftersom det inte fanns någonting att göra. Efter en timme gick vi och sorterade innebandyklubborna, vi är tre stycken så det gick på fem minuter, sen slutade vi kvart i ett, ååh vad härligt!

Juste, på lunchen jag jag och daniel och hade en liten tävling. Jag skulle dra på mig en Killtröja men att kunderna skulle kunna skilja på om man att jag var tjej trots det. Han skulle ha på sig en tjejtröja och träningsbyxor för dam. ALLA gick förbi honom lite extra snabbt hahahah! så jag vann denna gång, måste tänka på mitt straff som han ska få till imorgon. Bilder kommer senare.

Håller på att läsa anne franks dagbok nu som är en uppgift i svenska B som vi har samtidigt när vi pratktiserar. Ganska skönt att slippa skolan under 10 veckor faktiskt.

Intersprort

Första dagen på praktiken avklarad! Känns rätt skönt faktiskt. Och jag vet att jag klarar av att prata med alla som jobbar där redan nu och det är jättebra att jag tog till och öppnade munnen. Även om jag inte började samtalen alltid så sa jag någonting. Snackade om tibia med handledaren i två timmar medans vi galgade och larmade olika kläder och sånt. Sen sprang vi runt och väntade på en leverans, då hjälpte jag christer vid skorna istället. Dem är shyssta där borta och jag trivs redan! imorgon kommer det en praktikant från åttan också, och en tjej som varit där tidigare men avvaktade ett tag pga ett anfall som hon hade fått. Jag är glad att jag inte är kille i detta sammanhanget, eftersom de är dem som får städa hahaha.

Nu sitter jag och tänker en hel del. och ja vad ska man säga, jag vill inte ha en jävla tisdag, utan en fredag..

Jag minns första gången som vi kysste varann, den första gången som jag höll din hand
ville aldrig släppa den. Du är det vackraste, ingen tvekan om det. Låt mig vara din. Ge mig din hand, så ska jag lova att jag ger dig allt som jag kan, jag svär. Ditt leende är vackrare än alla stjärnor på himlen. Mitt hjärta smälter när du ler åt mitt håll. Du är det finaste jag sett, men det vet du väl om och dina ögon är som diamanter. Jag har aldrig sett nån kille som är lika vacker för mig är du allting, och lite mer. jag menar varje ord som jag skrivit ner. Det finns så, mycket mer som jag vill säga dig. men glöm aldrig bort att jag älskar dig!

Bara går och väntar på att dagarna ska gå snabbare.



Tror ni att man kan sova bort dagarna?! Det skulle vara jättebra om det fungerade så och väligt skönt. Tänk att bara få sova utan att göra någonting speciellt eller att slippa oroa sig för saker man inte hinner med att göra. De löser sig själva och allting är jättebra. Vakna hela tiden med ett gott humör utan några dåliga dagar. Men det är bara en önskan, alla har sina dåliga dagar då de inte kan sova eller då de har dåligt humör. 
Så får väl traska mig upp om dagarna och jobba så de går fort..

Bra exempel




SL är ett otroligt bra exempel på några som inte lär sig av sina misstag
JAG BLIR SÅ ARG. Gah jag måste verkligen avreagera mig nu. Idag skulle jag och viktor hem från sista dagen innan praktiken. Vi skulle ta tåget från Södertälje till Gnesta. När vi har suttit på tåget i 20 minuter pga förseningar så säger de i högtalarna att det är fel på tåget men att det kommer gå ersättningsbussar till Gnesta.

Så vi går ut och väntar på den där ersättningbussen. Vi visste inte vart den skulle gå så vi frågade massa andra busschaufförer. De sa att vi skulle ställa oss på ett ställe och att den snart skulle komma. Fan heller att den gjorde. Vi fick stå där i 45 minuter i 20 minusgrader, och vi frågade hur många busschaufförer när den skulle komma och de sa bara att vi skulle vänta. När vi höll på att frysa ihjäl så gick vi in för att värma oss och där sa dom att det inte alls gick några ersättningsbussar. JA MEN SÅ BRA ATT VI FICK VETA DET DÅ!

Okej. Jag vet att vi bor i Sverige. Sverige är ett kallt land. Då händer det att det blir fel på tågen av kylan. Visst. Men hur jävla svårt ska det vara att ge information till dom som ska åka med?! Det värsta är att jag har varit med om det här flera gånger. Sammanlagt vet jag inte HUR många timmar jag har fått stått ute och väntat på bussar som inte har kommit på stationen och de har varit så förbannat lata så de inte har kunnat gå 20 meter och säga det till dem som står och väntar. Folk har varit arga och sagt åt dom att ge bättre information. Gör dom det? Nej.

SL är ett otroligt bra exempel på några som inte lär sig av sina misstag.


Ute i snön

Nu har vi varit ute och lekt runt i snön. kom precis in och vi sitter med varsin kopp varm choklad och en bit sockerkaka och bara är. värmer fötter och kalla händer gott.
Vi hade suttit inne hela dagen så vi passade på att gå ut, de blåste inte lika mycke nu längre. Och jag tänkte mer på att hon skulle ha kul, men har jag inställningen på  "tråkig" så är det ju klart att det blir tråkigt ut efter det. Så jag ändrade inställning och som folk säger, Livet blir vad du gör det till, det stämmer faktiskt rätt så bra.  Nu kommer lite bilder från dagen!








Den första bilden på mig blev lite skum, hon flög rätt ordentligt på guppen, därav min förvånande min. Men man får njuda lite på sig själv.
Bilderna är dessutom med mobilkameran men de funkar.  Glada ungar - jadå. Man får passa på att ha kul så länge man kan. Nu ska vi se på film!






liten detalj, stor skillnad

Färgade ju håret igår kväll samtidigt som jag låg i badet och kollade på ett avsnitt av skins, lika långt som färgen skulle sitta i, perfekt!
Tog nästan tre timmar att få till det som jag ville, vill inte ha den bruna färgen så att den ser ut som den ska helt. utan jag lät den sitta i lite extra så ja får den nästan att se helt svart ut. Även om jag nu skulle ta och färga svart i stället så vet jag inte om jag skulle passa så bra i det. Den nyans skillnaden är visserligen inte så stor men det gör en stor skillnad när den väl sitter. Sen var det dags att bleka luggen då. Satt i ungefär tjugo minuter sen va den alldeles babyblå! lät den sitta i tio minuter till så den blåa färgen skulle fästa senare. Sköljde ur blekningen och då ropar de från nedervåningen på mig att det är mat. Så jag får gå ner med babyblå lugg!!
aja, här är resultatet på håret i alla fall, dock inte riktigt klart ännu men det kommer.



Bilderna är bara något oseriösa men det gillar vi. Vem orkar stå helt stilla och lika dant på varje bild? Ja inte är det jag i alla fall.

Var med Sarah i stockholm igår och skulle fixa färg. Så jävla kallt ute och mina händer blev verkligen is.
Och vad gör Sarah? Hon säger till mig att vänta utanför H&M på henne. Jaha okej säger jag och ställer mig där.
5 minuter, 10 minuter, 20 minuter men var tog hon vägen!
jaa nu kommer hon ut. Med ett stort flin i hela ansiktet.

L: Sarah, vad är det med dig, varför ler du sådär?
S: Du är kall om händerna va?
L: Ööh, jaa?
S: Här, ta på dig dem
L: Vafan?!

Då har hon gått in på H&M i barnavdelningen och köpt tumvantar till mig i, storleken på dem va för barn 5-6 år. Jag med mina små händer i de vantarna frös inte mera! Sen såg ja vad hon gjorde. Hon hade ett par lika dana, hon med gråa, jag med blåa. Så vi gick där med barnvantar på oss resten av dagen. Vadå, onödigt att frysa?!


Nu ska jag springa ner och hämta hemtelefonen nanana



9 Januari

Här sitter jag och väntar på att skämma bort mig själv, Jag känner att det behövs en hel del. Lugna ner sig en aning och koppla av.

Bada varmt & länge
Titta på film i badkaret
Scrub
Ansiktsmask
Bleka luggen
Färga håret
Insmörjning - hatar vintern, huden blir så förbaskat torr

wohoo nu blev badrummet ledigt, så nu springer jag iväg och tar det innan någon annan gör det!

Dålig uppdatering - igen

Nu har jag inte skrivit här på ett tag igen, Det ska bli bättre med de. Gått nästan en vecka sen ja gjorde ett inlägg.
Men dagen innan nyårsafton, kan ju vara därför som jag inte har skrivit?

Kom hem på tisdagen från falkenberg som sagt, hemma på onsdagen städa och fixa och lite sånt där. Men vad gjorde jag på torsdagen runt ett - halv två? Jo jag satt på en buss in till södertälje centrum och började bli jättenervös. satt där i kanske 45 minuter innan jag hoppade av och skulle på den andra bussen för att komma till södertälje syd. Jag såg inte den, utan den hade åkt längre fram och skulle just ge sig av, såg då att den första bussen hade kommit in till centralen två minuter senare än vad den skulle. Skyndar mig till den där bussen som står lite längre fram och ställer mig vid dörrarna. Chafören började svänga på ratten, sen tittade han ut genom fönstret och såg mig stå där så han öppnade dörrarna och släppte in mig. Tur var väl det, annars hade jag fått vänta i en och en halv timme på nästa. Kanske inte riktigt så länge men eftersom det var nyårsafton så går ju inte bussarna lika ofta. Okey vi säger en halvtimme istället då om de låter bättre?

skönt att komma in i värmen i alla fall och ta det lite lugnt innan man var framme. Nervösiteten tickar på och jag sitter där och skakar som en liten idiot samtidigt som jag tittar ut genom fönstret, håller mobilen i handen och kollar på klockan hela tiden. BZZZT, BZZZT - Det ringer. och jag som är lite sådär lagom lättskrämd hoppar till där jag sitter och tittar ner i displayen o ser vem det är som ringer. Svarar lite snabbt och märker att jag pratar väldigt fort, så försöker ta det lugnt så personen på andra sidan har någon chans att höra vad jag försöker säga. sen läggs det på. Bussen kör sakta in på stationen jag ska av på och stannar. Jag kliver ur och ser mig om, tar upp mobilen och ringer. Går in på södertälje syd och går in en bit. DÄR! Där sitter han. Ludwig sitter där med ett jättestort leende rakt emot mig. Jag förlorade medvetandet ett tag, han var mycket snyggare än på bilderna vilket jag trodde var helt omöjligt! Jag går emot honom och han reser mig upp och ger mig en stor kram. Sen sätter vi oss ner och väntar på att ta gnesta tåget till järna. Jag satt fortfarande och skakade som den filur jag var. Det gjorde han också, men inte alls lika mycket.

Sen efter Alex dåliga förklaring var gnestatågen gick, (blått tak, haha hur fan ska man se de) så frågade jag en annan i stället. Till slut så hittade vi dit och satte oss där och myste. På kvällen gick vi ut och hjälpte pappa med raketerna och sånt där medan min syster sprang runt i snön och busade. Jag tröttnade ganska fort på det, så bestämde oss att gå runt hölö i stället. I vanliga fall så brukar det ta en kvart tjugo minuter att gå den rundan som vi gick, men vi är mycke bättre för vi gick den på femtio minuter haha. Sen blev det lite kallt med avdomnade händer och fötter så vi gick in.



Denna dagen är en dag jag aldrig någonsin kommer att glömma, Nyår 09 <3
Lite förutsägande hur glad jag är?

RSS 2.0