Sound of my dream

Jag har haft en underbar morgon. Jag vet inte hur eller varför, men på något sätt lyckas jag alltid hitta de finaste människorna i hela världen. Alla människor jag har runt omkring mig är så jävla bra. Fina rakt igenom. Sitter och lyssnar på paramore och kollar igenom lite filmer på kameran. Var iväg till södertäljes skate park med Johnny och Rickard.  Fast vi höll till mer vid en skola och dem två hoppade runt fram och tillbaka på en fyrkantig stock. haha de e lite sjuka. Dem kommer nog upp här senare. Sitter och garvar sönder för man ser verkligen var och när dem säger sina små sjuka kommentarer.


Videon kommer snaart.



This is the time we not giving up. Det är den mening som jag tänker följa. Tveka inte på saker. Utan tänka i stället "visst varför inte - vad kan hända" Måste vara lite positiv ibland. Men vissa gånger går det verkligen inte att vara de, allting går spikrakt neråt. Men jag har mina små knep där också. Man kan inte stå med ett ben på tiden som har varit tidigare och ett ben på tiden som är nu. Njut av tiden som är, för snart är den förbi. Så var dig själv för det finns inte tid till att leka någon annan. 

Jag märker ibland att jag för en kort stund blir frånvarande, men det är en grej som sitter kvar från min epilepsi jag hade som liten. Jag kan sitta och drömma mig bort ett tag och sen när jag kommer till verkligheten igen så tar det ett tag innan jag riktigt fattat att jag varit borta. Det var en god vän till mig som frågade kring det här, så jag tänte att det ska bli en förklaring på det hela nu.

Snart är det sängdags fakiskt, ska upp halv sex imorgon inte så lockande haha ;)





Skolan

Sitter i skolan och letar hemsidor om kläder. Har näthandel b. Inte det roligaste ämnet hahaha. Men man sitter vid datorn  under tiden, hehe.
sovmorgon idag, det var skönt att slippa stiga upp vid halv sex. Äntligen kan man sova lite längre. Oh lilla jag har kommit in i en måste-sova-sjukt-mycke-period igen. Låter sjukt att gå¨och lägga sig för att sova vid tio halv elva (A) Men är man trött så är man. Men idag är det fredag, så idaag är jag uppe läänge. Men som vanligt kommer jag nog slockna på bussen på




BIlden är för övrigt från när vi fiskade kräftor för ungefär två veckor sen =_=
HAHAH bästa kommentaren ja fick från Matilda igår, That´s called teenagers<3

Att leva eller att tävla

Är självkänslan låg vet man aldrig vad man är värd. Det varierar beroende på vilka man för tillfället har omkring sig. Att betrakta sig som jämnställd är en omöjlighet. Man är antingen bättre eller sämre. Eller rättare sagt, är man inte bättre är man värdelös. Under flera år har jag och säkert många fler haft som vana att alltid jämnföra mig med andra.  Jag var "bra" bara om inte någon annan var "bättre". Så nu kommer det ett exempel som jag tror att en hel del utav er kan känna igen sig i.

Tänk att du sitter i ett rum tillsammans med andra killar och tjejer i din egen ålder. Du tycker själv att du ser bra ut. Du är i alla fall snyggast i rummet. Ni pratar om olika saker och du har mycket att säga och känner dig faktiskt ganska smart. Smartare än de flesta! Efter ett tag kommer det in en ny person i rummet. Hon lägger sig genast i diskussionen och yttrar en massa intressanta saker. De andra skrattar mycket åt det hon säger. Hon verkar väldigt duktig. Hon utstrålar verkligen glädje och ser dessutom bra ut. Snyggt hår, fina kläder, exakt rätt stil. Plötsigt känner du dig tråkig och ful. Tappar bort vad du ska säga och blir tyst och irriterad. Varför blir det jämn såhär?!!?

Någon mer som känner igen sig?

Om vi undviker att jämnföra oss med andra och slutar att tävla, för att i stället öva på att tycka om oss själva och känna att vi duger som vi är. Då kanske livet skulle bli lite enklare och roligare. Vi blir ju inte en annan människa bara för att någon annan kommer in i rummet, eller? 
Det kommer alltid att finnas någon som är smartare, klokare, roligare, snyggare än vad vi är. Men det finns ingen som är allt det här på en och samma gång.
Jag stör mig något så fruktansvärt mycket på det här ...

Wierd dag!

Somnade i skolan två gånger, blev väckt en gång med en bok smälld i bänken framför huvudet på mig. Ner skickad till rektorn och utkastad från två lektioner på grund att jag sa en liten kommentar om vad jag tyckte om gud. Han frågade juh, ja ha väl ändå rätt att säga min åsikt, lr ?

Sen blev det lite strul med bussarna igen. Broöppning vid skolan wohooo, så jag missade halv fyra bussen yeey.
somnade även i bussen och missade stationen som jag skulle av på så jag fick gå en liten extrabit hehe.
Jag har ett sovaproblem nu hahah. jag halvsover mig igenom dagarna i skolan och går runt och gäspar konstant! Det är ju ett flockbeteende så alla sitter och gäspar sen. Lite roligt faktiskt. Kommer jag hem sen direkt efter så är jag lika trött för det. Ibland ändras det ju att man blir pigg när man är borta från skolbänken. Inte då. Jag fattar inte att jag inte kan sova längre än sex timmar om natten. Är det bara jag som har de här problemet ?

Setat med projekt och företagande nu sen jag kom hem, gjorde ett litet avbrott för någon timme sen för att kaninen har hittat hem igen, några som hade varit elaka och haft sönder nätet på buren -.- Så hon sprang där på gräsmattan och letade mat den stackaren.

Nu ska jag krypa ner och försöka somna!
nattinatti..


Nästa sängen, läggdags för samtliga..

..Var god klä av dig innan du somnar.

Nä jag har väldigt tråkigt och kan knappt hålla ögonen öppna här.
Men så är det när skolan börjat och när man måste stiga upp senast sex på morgonen för att hinna  med  bussarna och kommer hem klockan sent.
Tycker inte ni också att sommaren var alldeles för kort? Det känns som att det inte alls var länge sedan man stod ute och frös och tänkte "snart sommar....snart sommar...håll ut", och snart är vi där igen.. 10 månader kvar till värme, hehe.. Usch..
Är lite död idag trots att jag sovit bra flera nätter i rad nu. Frågan är dock hur man ska orka med höstmörkret…? Ljusterapi vore kanske något för mig att testa. haha nej då ja skämtar. Haha ja somnade i körkortsteori böckerna som låg på skrivbordet innan. Liiiite fail haha.
Men nu, Tjupp tjupp Godnatt..

Jobba jobba joooobba

Skolan har verkligen tagit fart. Redan massa pluggande. Somnade i körkorts teori böckerna alldeles nyss -.-
sen när jag är klar med dem ska jag nog titta på några skins avsnitt lr så lägger jag mig och bara vilar ut.
Har lite sovmorgon imorgon i alla fall. Tar halv nio bussen i stället för sju bussen! wowowoo.. De e 25:e augusti idag? Då har jag juh namnsdag! haha det är bra att man glömmer bort det själv.

Hehee låste in min nyckel i skåpet idag.. Hade nyckeln i jackan och tog av den för att det blev så fruktansvärt varmt efter första lektionen. Sen fick vi bråttom till nästa lektion så ja stängde bara igen skåpet. Väl inne i lektions salen kom jag och tänka på vart mina nycklar hade tagit vägen. Då kom jag på det. Fan. Busskortet och pengar och allt låg även där inne. Så jag kunde inte ta mig ner till centrum för att köpa nytt lås och sen knipsa det, utan efter vi hade ätit lunch så gick vi och letade efter en vaktmästare som kunde knipsa låset åt mig, men den ändå vi fick tag på kunde inte svenska! Så vi fick visa med charader vad vi ville ha hjälp med hahaha. När det va gjort tog vi alla böcker, la dem i en påse och åkte ner till centrum på jakt efter ett nytt lås. Det tog sin lilla tid. Men till slut så. Ska det vara så jäkla svårt att få tag i hänglås i  södertälje?!  Jag tycker inte det. Sen när vi skulle tillbaka upp till skolan missade vi bussen med tre minuter.. Sitta och vänta tralala.




Ne nu ska jag ta tag i körkortsteorin igen *utan att somna* (A)

Måndag

Precis hemkommen från Järna. Gick därifrån för det gick inga bussar på närmare två timmar!
Det är något lurt med tågen mellan söderträlje hamn och södertälje centrum, så gnesta tågen verkar inte gå alls. Ersättningsbussar kom det, men ändast en/tåg. Hallå, ett tag har fler en en vagn right? Hur fan tror de att alla som ska på de där jävla tåget rymms i en liten buss?!

Dagen startade med körkortsteori. Jag trodde jag skulle dö efter tjugo minuter men sen fick vi göra en grej tillsammans och sen glömde man tiden helt.
Två timmars håltimme efteråt. Jaha vad gör man nu då? Åker ner till centrum och äter på kebabhouse med Ange. Hahaha hamburgaren var för stor så jag kunde inte hålla den med händerna så fick skära med kniv och gaffel. Det tyckte hon var jättekul att sitta att kolla på istället för att äta..

Sen tillbaka till skolan för att ha fotografisk bild. Blev till att springa runt hela skolan för att hitta salen vi skulle vara i eftersom det inte stod med på schemat och ingen visste. Till slut kommer våran mentor fram till mig och sandy och säger att han samlar in  folk vid recepitionen. Så vi skyndar oss dit och ser en gammal gubbe stå där runt en liten folksamling på åtta pers. Vi frågar en av dem vart kaj är *han heter så* Gubben vänder sig om flinar och säger: det är jag det! De trodde ni inte va?. Haha ja ska inte säga vad jag tänkte (A)
Sen gick vi ut och förbi skepparns och in i någon byggnad som vi ska vara i hedan efter.
de va väl...kul.


Ny design

Nu har jag tröttnat rejält på den gamla standard designen som jag hade innan. Så nu har jag suttit ett tag och funderat och pratat med lite folk om hur och var allting ska vara.
här blev resultatet. Ganska så nöjd, förutom att headern inte verkar passa in speciellt bra i de övriga temat, men nu får det vara så tills jag orkar ändra det. Det kanske till och med är bra att det sticker ut lite, drar till sig uppmärksamhet?

Idag har jag bara varigt hemma och vilat upp mig efter festivalkvällarna. Kanske inte var så farligt just under dem, men när jag kom hem fy tusan!  Och imorgon är det skola igen, börjar med körkortsteori *suck* sen två timmar hål wohooo,höjdpunkten på hela dagen. Eftersom att jag ska möta upp en person som jag inte tänker nämna riktigt än under den stunden :)

Nu ska ja springa och sätta mp3, kamera och mobil på laddning sen ska jag nog sjunka ner i bubbelbadkaret och drömma mig bort.
Ses.

Pretzeltown

Nu har jag varit där igen! O roligare än igår var det. Men de kan bero på att jag, sara, och ange va lite påverkade av druvsocker! Vi satt och skrattade åt låtarna som spelades och blev tolkade på vårat eget lilla vis. Sen kom det in en plutt kanin på festivalområdet. Ange skriker och jag och Sara dör av skratt haha.

När jag kom dit på kvällen kom jag på att jag hade glömt nyckeln hemma vid datorn. Så jag ringer hem till de andra som har kräftskiva för att de säga att de inte ska låsa dörren innan jag är hemma.  Men jag fick inget svar. Så ja tänkte äsch de har väl kul i alla fall så får ringa senare. Tog kvart i tio tåget hem, och klockan tio ringde jag igen, men inget svar då heller.
Halv elva var ja hemma och stod utanför huset och knackade och ringde som en idiot. Efter en och en halv timme ringde jag några gånger igen. Ingen reaktion.. Sen halv ett händer det någonting! Någon kommer ner för trappan. Wohooo tänkte jag, någon öppnar. Sofie var de som kom ner. Hon öppnar dörren, kollar på mig, och säger "Nej vi har inte beställt någon pizza idag" sen stänger hon dörren.
Sen stod hon på andra sidan och gapskrattade åt mig som redan var förbannad. Tio minuter  hördes hennes skratt! Det förvandlades sen  till ett skrik och klamp i trappan, då hade hon väckt mamma med sitt skratt och blivit uppskickad på rummet för hon inte släppte in mig. haha.
 Väl inne blev det sängen direkt efter ja blivit utskrattad av mamma också eftersom att jag var väldigt hes..




tick tack, the game is on! Never stop, just change.

Friday yey yey!

Det har bara gått två dagar sedan skolan började, men jag måste ändå konstatera: "ÅÅH! Så himla skönt att det är Fredag!" Är fortfarande på skolan, men snart sluta jag då ska jag hem och slappa ett tag fixa rummet lite, sedan ska jag gå ut med Angelique och sara till pretzeltown!

Måste springa iväg och städa nu, de ska ha kreftskiva här hemma med grannarna...



Bästa bilden från lovet! Det blev kallt på natten så här står vi i något hus och värmer rumporna på elementet hahaha.

skolstart

Kändes väl helt okey att börja skolan igen och träffa alla efter ett härligt lov.
Komma tillbaka och snacka av sig och bara vara. Var där i kanske tjugo minuter och sen fick vi gå. Hehe. Schemat kunde ha varit bättre!
Får väl se hur det fungerar fram över.

Idag fick vi ut skåp och massa himla böcker.. Så jag bad min bror att komma hit med mitt hänglås och min jacka (så jag slipper åka hem innan pretzeltown). Han skulle vara här vid halv ett först och det verkade vara helt okey eftersom att jag hade lunch då! Men han missade bussen. Så han skulle ta den så att han vara framme vid två i stället. Min mobil dog och sånt så fick inte tag i han och säga att han inte behöver komma för ja satt på tåget hem kvart i två för att lämna böckerna hemma. Han skulle ändå inte hinna. När jag kom hem satte ja mobilen på laddning direkt och säger att ja är hemma och så vidare. Vi hade åkt förbi varandra i södertälje hamn i olika tåg -.- 

Jäkla hals..

Sitter med en stor kopp varmt té med honung i för att få tillbaka rösten som jag "skrek"bort tidigare idag (A)
idag har man tagit det lugnt från eftermiddagen och frammåt. Ganska skönt att bara vara hemma ibland.
Folket skulle bada idag igen men eftersom mina bussar inte går så himla ofta så kunde jag inte hänga på. Men imorrn kanske ?
Det får vi se då :)
 Snart ska jag starta lite Family guy avsnitt och sitta o soffan och dricka mitt smultrons té innan det svalnar helt och hållet.
**^^D

Mälaren Runt

I fredags kväll åkte jag och pappa ut  med motorcykeln till gladökvarn. Vi skulle fiska kräftor på kvällen, och på lördagen skulle vi åka mälaren runt med hans bror, deras kusin och hans fru. Det var riktigt länge sen man såg kusinen där och hans fru faktiskt. Och Bengt, ja han pratade på som vanligt haha!


kände mig inte riiktigt taggad på att hoppa upp på mcn och fara iväg. Men men det var kul iaf, träffade på massa folk som kände igen mig och så vidare.



*
Klockan sex var det dags att lägga i kräftburarna i kvarnsjön


Lite löjligt, förut fick man ha i tio burar per tomt, men nu fick man bara ha i fem ynka små..
Sen skulle man byta nummer på båtarna också till husnummret man hade, innan var de bara att ha tre siffror som ingen annan hade. Men inte äns fiske polisen Bullen som han kallas hade gjort det, så då struntade vi också i de:)



Det började regna en del. sen när vi kom in till land, tagit ur årorna och kom precis innanför dörren i stugan här vi  hur det börjar vräka ner där utanför. Tur att vi hann in!


Sen var det upp tidigt som attan  och klä på sig mckläder och ge sig ut. Vi skulle möta upp två stycken vid röda cafeét som de heter vid halv tolv, fikade lite där. Sen bar det av :D

två härliga dagar med pappa faktiskt, för en gångs skull.
Vi kom hem från mälaren runt vid 7 på kvällen. Sen när klockan närmade sig halv tio gick lilla jag och la mig för att sova, var helt slutkörd!

Nu är jag i alla fall hemma i hölö igen, ska nog kolla på Lejonkungen tre med min lillasyster snart,
haido**^^*

G.I.Joe The rise of cobra

Denna film blev det med liter folk. Sevärd men lite överdriven vissa gånger under tidens gång. Lite humoristiska skämt i mellanåt också. Det var nog en bra kväll som jag inte haft på ett bra tag nu. G.I. Joe: The Rise of Cobra  är en Amerikansk live-action film En elit militär enhet består av särskilda kooperativ känd som GI Joe, bedriva verksamhet med schaktet, tar på sig en ond organisation som leds av en ökänd vapenhandlaren.
Helt okey film :)

Wohoo

Ja men ser man på. Nu verkar det bli av med bio för min del iaf. De ändrade tid pga mina bussar Wihiiiii. vi ska se filmen:  G.I.JOE the rise of cobra!
trailern verkar hur bra som helst så jasg hoppas på det bästa! Nu ska jag bara hitta mamma och  säga till henne att jag sticker annars lär det bli lite problem sen att hon ringer och har sig.. 
igår fick jag förg till HP-skrivaren så jag satt och kollade på bilder från tyskland, åland och falkenberg. så nu sitter en hel del ut av bilderna på väggen framför mig.
aja måste springa nu.
haido
**^^''**

Morsning korsning

Sitter man här igen. Kom inte upp ur sängen tidigare pga att jag äter 9 olika sorters  mediciner just nu. Men det går nog över om ett tag. Bafucin, som är en sugtablett som tar bort slem i halsen, avstå den säger jag bara, den smakar skit! Men den kanske hjälper vad vet jag. Mina så kallade vänner ska på bio idag, men dem vill gå vid nio tiden. Tack vare att hölö bussarna är som dem är, att sista bussen hem går kvart i tio! Oh dem vill inte byta tid..

Så får väl fråga snällt om ja kan bli hämtad med bil i södertälje sen,. Annars åker jag nog till södertälje och kirrar hårfärg som så väl behövs :)
Imorgon ska jag vara en stund med Bea från falkenberg, hon ska till stockholm med klassen om jag inte minns fel, *HoppasHoppas*
Nu ska jag klä på mig och sen fråga folket lite saker!
haido
**^^~~

Hemma igen

Nyvaken och allt. Ont lite här och var i kroppen har man också, attans. Skönt att äntligen vara hemma igen. Igår var det en väldigt bra dag. Jag var på kryssning med den större delen av familjen mellan söndag och måndag.  Med mysigt spa i ungefär två timmar - bara slappna av.
Min syster tvingade med mig till bollhavet jättemånga gånger, och jag provade faktiskt själv, och då fick jag tillbaka massa minnen som ja haft som liten. Sen gick vi vidare och kollade på en trollkarl som lekte med en målarbok som först var svart-vit, sen va den färglagd. Sofie blev helt till sig. Sen in till bollhavet igen en snabbis. Mamma och sofie gick och la sig vid två, medan jag och tobbe sprang runt lite till. La oss för att sova vid halv sex på morgonen. Vi träffade två killar som hette Felix och Samie, som vi var med hela natten. Sen gick vi upp vid åtta igen pga att ingen kunde somna om. Så vi gick och letade upp Felix och Samie och gjorde lite bus med folket på båten. Jag säger inte vad :D


På kvällen ombytta och klara att gå


Det var två gubbar i 60-års åldern som ville dansa med mig, men jag ville inte. Sen ville de bjuda mig på en drink, för de va en tävling om ett spa besök på två timmar. Jättegod var den. Sen var det en annan gubbe som vann spa-grejen. Och han gav mamma den. Som tack så dansade hon med han. När mamma försvann ut på dansgolvet kom de andra två gubbarna fram till mig, de kunde knappt gå. Jag blev lite rädd för dem så ja greppade mammas väska, kameran och gjorde mig berädd på att springa där i från. Tror bestämt att jag lämnade den där platsen minst fyra gånge. Sen kom mamma tillbaks och kom på att hon inte hade badkläder med sig **vilket jag hade** Så jag fick gå på spa-grejen. Vilket var riktigt skönt och prisvärt (igentligen skulle de kostat 1050)




Lejon var de som hon lekte resten utav kvällen :). Efter den här bilden så tog hon kameran ifrån mig



Får väl bli lite ego här också


Så det blev några på mig också, Precis efter att ja hade legat i spa i två timmar. men lägger upp den här sista bilden nu. Kanske kommer flera senare.


Sen igår kväll visste jag inte riktigt vad jag höll på med att göra. Allting blev bara så fel.
Niclas hittade mig vid tågen mitt i ett sammabrott vid 12 på natten. Han gick hem med mig igen.
RASMUS: Tack för att du finns och att jag kan prata med allt om dig. Den där halvtimmen, den behövdes verkligen!<3

Nu ska jag gå och lägga mig och vila ett tag, hostar slem, ont i huvudet och min käke fuckar igen. Enligt mamma kan jag ha fått den så kallade svin-influensan. Men det hoppas jag verkligen inte.
Haido
**¨¨^^

i väntans tid

som rubriken lyder, jag sitter och vänta på att anki och någontill ska komma hit.
Var med mamma, Anna, och Sofie och kollade efter klänningar och lite annat idag. Hittade en men har man inga pengar så går det ju inte. Men humöret är fortfarande på topp :)
Anna hittade två stycken jättefina rosa klänningar --*såklart att de va rosa! vad annars?*--
sen in och köpa vin och lite annat mysigt som vi ska ha ikväll när de övriga kommit hit. Grilla ska vi också göra, nu när det är bra väder för det. Man ska passa på nu när det är sommar!
Jag har så otroligt mycket på g just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Känner mig superstressad. I helgen blir det eventuellt ett stort jobb + en kryssning och nästa vecka är det plåtning och mer jobb.

Jag vet att eftersom att jag sover bort halva dagarna just nu så är det  lite skumma dagar, lr ja de blir skumma, men hur som hällst måste jag börja vända om dygnet snart :)

Nu kommer folket, måste springa ner. Ha det bäst!

Måste leva med det

Jag är inne i en period där ja inte kan äta normalt. Det ser motbjudande ut ibland eller nåt som är ännu värre är att höra nån som smaskar.  Det jag gör är att dricka ganska mycket som mjölk eller vatten till brukar funka för mig ibland. Lite dålig lösning kanske, men alltid någonting. Frukt och sånt kan jag äta, men kommer det till mat, lr en macka så blir jag spyfärdig direkt.  Men jag vet inte hur man ska göra för att bli av med det..  Det går nog över om ett tag, som de flesta saker häromkring.
Äta bör man annars dör man, äter gör man ändå dör man!

ska snart gå ner till dem andra två som sitter och spelar Zelda på wii.
Vaknade upp i bäddsoffan idag, orkade inte bädda ut den innan jag la mig för att sova men det funkade ändå.
vaknade och vaknade förresten, fick en kudde kastad på mig. Min syster tyckte ja var tråkigt som bara låg och sov!
Jonas åkte iväg till Småland idag och ska vara borta en vecka. *Äntligen* mwahha.  Nä nu ska vi inte vara sånna (A)

NU ska jag gå ner och vara social med dem små, annars hamnar jag väl här igen.
*Haido*

Sängen snart!

Såg att det var rekord på hur många som kollade min blogg för någon dag sen. Wohoo säger ja det är ju kul. Men lite mindre kul är att ingen vågar lägga en kommentar.. Fler läsare är alltid kul, då blir det roligare att skriva också, men var inte rädda för att kommentera. :)  
Min syster ligger och snarkar i min säng.. Hon kunde inte sova i sitt rum eftersom att det spökar där. Jag får väl ta och lägga mig i soffan lr någonting sen, lr om jag knuffar henne lite åt sidan och tränger mig ner bredvid.. Vill inte väcka henne bara.

Idag har det vart en lite wierd dag. Vart hemma och tagit hand om Tobbe och Sofie. Jag och Sofie skulle cykla till konsum för att köpa mjölk då vi skulle baka. Jag tänkte ta Jonas cykel för min funkar inte *hehe* så sänkte sadeln och lite till. Sen var det bara ett problem till.... .den var ju självklart låst och han hade nyckeln med sig *tror jag* han svarade inte i alla fall. Så jag gick och Sofie cyklade.

Igår var det förresten en mysig dag någonstans i Tullinge. Var med några stycken och badade.. Jag hade bestämt för mig att jag inte skulle doppa huvudet i vattnet. Men det gick som det ville eftersom jag blev islängd.  Sen simmade vi till ett berg och de skulle hoppa där i från. Det såg så jävla högt ut när man väl satt där uppe så jag hoppade inte. Får ha de andra linserna när jag badar ifall jag skulle råka tappa dem i vattnet.. Sen tyckte folket det var jättekul att skrämma mig /lyfta-upp-mig-och-hoppa-ner-i-vattnet /ta tag i mina fötter så att jag tappade balansen helt och hållet. Sen fick jag en kallsup och de kändes som om jag skulle spy men det slapp jag undan som tur var. Sen på vägen hem hamnade jag i diket av en väldigt konstig anledning.. Nog om detta.

Imorrn är det en hemma-med-småsyskonen-igen.. Får väl se vad som händer.
Justee, snart ska jag på kryssning Sitter och väntar och hoppas att Matildas svar är possitivt! Hon ska också åka, men vet inte om hon ska åka cinderella, lr paradise.. Så jag sitter på helspänn nu verkligen.
Sen är ett STORT måste att jag SKA vara med Carro och zabine snart. Så mysigt sist. Nu när jag tänker efter är det en himla massa människor som jag måste träffa! Synd att det inte blir av någonting med Rasmus i sommar tyvärr. Men det ska gå,  tycker man. Fan. 

Carro och Zabine i våras




Dagen blir alltid bra med bra folk omkring sig. Men idag, vet jag inte vad jag ska säga..
allt blir bara fel så fort man säger sanningen till någon så får man skit för det. Vet ni vad, Jag ska vara tyst och hålla det för mig själv från och med nu.

Vet inte riktigt vad det är som flugit i mig på senaste tiden... ångest. Nåja, får fixa det sen. Hoppas det går över snart. Det är så pinsamt att visa sig liten och ynklig... Ingen gillar jobbiga småflickor..
Gick till UB för ett tag sen och bara pratade och pratade. Lite saker känns bättre nu, men inte helt och hållet. Det jag skulle vilja är att en viss person slutar hantera mig som om jag vore någon annan. Den personen du vill jag ska vara, det är inte jag. Det här är jag och du får helt enkelt finna dig i det! Vet att den personen aldrig skulle kolla här, men kände för att skriva så..

haj på daj, lingonpaj.

Bad day!

ooh fy vilken hemsk dag det varigt. vaknade vid tolv tiden av att en viss person hade lite problem med att jag inte kommit upp ur sängen ännu. Fick reda på att Bengt skulle komma hit och hälsa på innan han åkte hem igen. Han hade varigt i sommarstugan. Så gick upp och fick dammsuga köket och sen somnade jag o soffan.

Min bror ropar på mig och säger att jag ska cykla med öl till mammas jobb. Så tog hans cykel och åkte iväg. höll på att tänka på en massa andra saker och höll på att ramla av helt och hållet när det kom förbi en bil.. Sen när jag kommer dit kommer mamma ut och frågar vart fan jag har hållit hus. Tack för den uppmuntrande meningen.. Sen bar det av hemmåt igen.

Bengt kom inte äns hit, det var inte bestämt. De hade hört fel >-<  Så har bara setat hemma och lyssnar på musik och haft allmänt tråkigt. utegångsförbud suger verkligen.
bara för att det var en svensk jävla mes som körde bussen hem från södertälje igår, han verkade inte veta vart gasen sitter precis. tog en timme och 50 minuter hem i stället för de vanliga 45 minuterna.

Just nu sitter jag i ett kolsvart rum och hör tintin från datorn, en sovande syster, och blood stain child som går i mp3n. Hon kunde inte sova i sin säng så hon tog min, snällt va?

**~SLUT~**

Invinsible

Jag satt vid datorn med niclas igår, och då visade han mig en ny bikini som han vill köpa till mig.


När jag läste om den så upptäckte jag att det är en vääääldigt speciell bikini! Den är självförstörande och faller i bitar efter ett par minuter i vatten! ..Den är tillverkad av ett material som inte tål att komma i kontakt med vatten. Så tyget löses upp och försvinner helt och hållet när man badar med bikinin.
Nej tack! ;) En självförstörande bikini är nog inget för mig. Men ett roligt tips dök plötsligt upp i mina tankar!

Om man har en fiende som man verkligen ogillar, köp bikinin till henne och skicka den anonymt via posten. Sen är det bara att hoppas hon använder den nästa gång det är simning på skolschemat!  Hihihi!

Nä, vad är det jag säger! Så elak kan man ju inte vara.. ^^

RSS 2.0